8:19 π.μ.

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ;

Αναρτήθηκε από Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Η υπόθεση της δικαστή Γρεβενών, Μαρίας Μαργαρίτη-Φώλια, ξεκίνησε τον χειμώνα του 2007, όταν κατήγγειλε πιέσεις για υπόθεση σκανδάλου καταχρήσεων κρατικού χρήματος που ερευνούσε. Στη συνέχεια, αφού κατήγγειλε ότι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί έφαγαν κονδύλια που προορίζονταν για οικονομική ενίσχυση σεισμοπαθών, η κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε από το δικαστικό σώμα.
 
 Επίσης, η δικαστίνα Μαρία Μαργαρίτη-Φώλια, κατηγόρησε το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας ύπαρξη «ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ και ότι εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ορέξεις δικαστικών και μεσαζόντων), σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός τωνδικαστηρίων!!!!»
 
Η δικασστής έγινε περισσότερο γνωστή, από τις απεργίες πείνας που έκανε έξω από το μέγαρο Μαξίμου και από μια εκπομπή του BBC για την υπόθεσή της. Τα Ελληνικά ΜΜΕ αγνόησαν σκανδαλωδώς και τη δική της περίπτωση.

tsoutsouneros.arvanitis.eu

ευχαριστούμε τον φίλο κρουά Α.Μ. που μας το θύμισε

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουμε κι εμείς υποθέσεις και σεισμοδανείων και κονδυλίων πολιτισμού κλπ ,εκτός από υποθέσεις των ΟΤΑ και στο δικό μας Νομό;
Ρε ας κάνουν ντου τα ΣΔΟΕ και τα ΜΟΕ και τα λοιπά δικαστικά, κι ας αφήσουν τους κρατικούς λειτουργούς και τους δικαστές να κάνουν το έργο τους, να δούμε αν και τι απίδια έχουν όλοι οι σάκκοι!

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνει επιτέλους ΚΑΘΑΡΣΗ σε όλα και σε όλους σε αυτό τον τόπο;

Ανώνυμος είπε...

Πώς την αγνόησαν τα μέσα ενημέρωσης ; αφού εγω την έμαθα σε εκπομπές της ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου....Να είναι καλά ο αρθρογράφος που μου το θύμησε θα κάνω με την άδεια σου κρουά κρουά μία ανάρτηση στα κλέφτικα

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, 18ης Μαρτίου : 1 ΜΜΕ, δε φέρνει την άνοιξη...

Vag Mar είπε...

τελικα τι γινεται με την υποθεση;

Ο 09021943 είπε...

ΛΕΝΕ Η ΙΣΧΥΣ ΜΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΟΣ.Ο ΑΡΧΩΝ ΣΑΤΑΝΑΣ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

https://www.o-klooun.com/politiki/to-kako-kai-xoris-drako-paramithi-tis-iroikis-dikastinas

Δημοσίευση σχολίου