7:27 π.μ.

ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΠΙΟΤΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Είχε το θράσος να κουνάει και το δάχτυλο, κάνοντας μαθήματα για το πώς η Κύπριοι θα ξεπεράσουν την κρίση!

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βενιζέλος ξέρει να παριστάνει τον προφέσορα επί παντός επιστητού. Δεν ξέρει όμως να κρύψει τον εθισμό του για την εξουσία.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Βενιζέλος εδώ και δύο βδομάδες δεν κάνει τίποτε άλλο στο γραφείο του στην Ιπποκράτους από το να σβήνει και να γράφει ονόματα στελεχών του προς υπουργοποίηση στον προσεχή ανασχηματισμό.

Άνθρωποι που κινούνται στο περιβάλλον του, λένε με νόημα "ο Βενιζέλος έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί αυτήν την περίοδο. Και αυτά δεν είναι η Κύπρος αλλά η πίτα στην νομή της εξουσίας που περιμένει να του δώσει ο Σαμαράς".

Αυτοί που τα λένε αυτά, ανήκουν προφανώς στο περιβάλλον των δυσαρεστημένων στο ΠΑΣΟΚ, όμως το πιθανότερο είναι ότι δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Ο Βενιζέλος αυτήν την στιγμή βλέπει ότι πιέζεται πολύ δημοσκοπικά. Φυσικά δεν θέλει εκλογές αλλά να παραμείνει η κυβέρνηση μέχρι τέλος της τετραετίας στην εξουσία. Μέχρι τότε αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να νέμεται την κυβερνητική εξουσία στον βαθμό που θα του επιτρέπει να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι και να το παίζει ρυθμιστής των εξελίξεων.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λένε ότι περνάει μία περίοδο προσωπικής κατάθλιψης. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό- όπως ισχυρίζονται πρόσωπα που τον ξέρουν καλά- είναι γιατί έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχει χάσει το τρένο της πρωθυπουργίας. Γι' αυτό περιορίζεται στο να προσπαθεί να ελέγξει τις εξελίξεις στο μέτρο που μπορεί, όσο το ΠΑΣΟΚ είναι ένας αναγκαίος πυλώνας για την λειτουργία της κυβέρνησης.

Πάντως ο Βαγγέλης περιμένει με αγωνία το πράσινο φως από τον Πρωθυπουργό για να τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Όσο ο Βενιζέλος δεν μπορεί να κρατήσει το κόμμα ενωμένο, τάζει οφίτσια σε στελέχη ως δόλωμα για να τα κρατάει κοντά του ώστε να μην αποσκιρτήσουν.

Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες για το ΠΑΣΟΚ ώρες, η δίψα για εξουσία συνεχίζει να τους κρατάει ζωντανούς

 www.newsbomb.gr ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ φίλος κρουά Α.Μ.

 

 

 

 

 

 

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

Δίψα για εξουσία.
Λέλε πολύ ωμά το λές Ντόρις.
Σα δίψα για αίμα ένα πράγμα παραπέμπει.
Κι αυτοί δηλαδή που την κοπάνησαν σύριζα;
Τί πήγαν να βρούν το σοσιαλισμό;

Δημοσίευση σχολίου