10:11 π.μ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ !

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



O Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας  για το συλλαλητήριο 

O Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας , καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν

στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα


19:30  στην  κεντρική  πλατεία  Φλώρινας.


Όλοι μαζί διεκδικούμε τη δωρεάν δημόσια υγεία για όλους.




Η ΑΔΕΔΥ Φλώρινας για το συλλαλητήριο

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας καλεί τους εργαζόμενους και όλους τους συμπολίτες μας, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:30 στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο για την διάσωση και αξιοπρεπή λειτουργία του Νοσοκομείου μας.

Δηλώνει ότι συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα του Σωματείου Εργαζομένων και της Νοσοκομειακής Επιτροπής των Γιατρών του Γ.Ν. Φλώρινας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ:
Το Δημόσιο και καθολικό χαρακτήρα της Υγείας.
Τα κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα.

ΖΗΤΑΜΕ
Να γίνουν οι αναγκαίες και απαραίτητες Προσλήψεις Προσωπικού και Γιατρών.
Αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας στον πολίτη.
Ελεύθερη και Δωρεάν πρόσβαση στις Υπηρεσίες Υγείας για όλους.
Να αποκτήσουν τα δημόσια Νοσοκομεία επαρκή-πλήρη χρηματοδότηση και να σταματήσουν οι τραγικές ελλείψεις υλικών.

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Φλώρινας για το συλλαλητήριο

Στα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, γίναμε μάρτυρες της απαξίωσης τόσο της Πρωτοβάθμιας, όσο και της Δευτεροβάθμιας περίθαλψης. Η πρόσβαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη έγινε πολύ δύσκολη-πλαφόν επισκέψεων ανά μήνα, περιορισμός στην συνταγογράφηση, πολύ καθυστερημένες πληρωμές των συμβασιούχων- έως αδύνατη-κλείσιμο μονάδων πρώην ΙΚΑ, κατάργηση πρωτοβάθμιας οδοντιατρικής περίθαλψης ασφαλισμένων.
Αποτέλεσμα των περικοπών κονδυλίων για την υγεία, και της οικονομικής ασφυξίας των πολιτών είναι η αναγκαστική στροφή για πρωτοβάθμια περίθαλψη των πολιτών (εξέταση-συνταγογράφηση) στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων, αφού οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν την επίσκεψη σε έναν ιδιώτη γιατρό.
Έτσι η πρωτοβάθμια περίθαλψη πέφτει κατά μεγάλο μέρος στις πλάτες των νοσοκομειακών γιατρών. Και το προσωπικό, που είναι σημαντικά απομειωμένο και οι ασθενείς, ταλαιπωρούνται αφάνταστα. Και φυσικά μετά από τόση κούραση στα εξωτερικά ιατρεία, οι νοσοκομειακοί γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, αδυνατούν να φέρουν εις πέρας το έργο της περίθαλψης των εισηγμένων ασθενών. Το έργο για το οποίο και έχουν προσληφθεί..
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος της Φλώρινας, ως συλλογικός φορέας των οδοντιάτρων που εργάζονται στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, συντάσσεται με τα σωματεία των Εργαζομένων του Γ.Ν.Φ και των γιατρών του Νοσοκομείου και ενώνει την φωνή του, για να δοθεί λύση στο πρόβλημα και της περιοχής μας αλλά και Πανελλαδικά.
• Πλήρης διαχωρισμός Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας περίθαλψης, ώστε να αποσυμφορηθούν τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου
• Πρόσληψη Νοσηλευτικού προσωπικού
• Κίνητρα για νέους ειδικευμένους γιατρούς να εργαστούν στο νοσοκομείο μας.
• Αύξηση των κονδυλίων για την υγεία.

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων για το συλλαλητήριο

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας θα συμμετέχει στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριοκαι καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Φλώρινας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κλημεντίδης Γεώργιος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρηστίδης Λάζαρος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΗ για το συλλαλητήριο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΗ Ν. Φλώρινας καλεί τα μέλη του και όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 7:30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
Είμαστε αντίθετοι στην απόφαση της κυβέρνησης
να ιδιωτικοποιήσει την υγεία, και απαιτούμε:
Αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Να μην κλείσει καμία Νοσοκομειακή μονάδα.
Να γίνουν οι αναγκαίες Προσλήψεις.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΟΥΛΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού για το συλλαλητήριο

Το Τοπικό Τμήμα και η Ομάδα Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουνστο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:30 στην κεντρική πλατεία Φλώρινας.
Όλοι μαζί διεκδικούμε τη δωρεάν δημόσια υγεία για όλους.

Το Τοπικό Τμήμα
Η Ομάδα Συνεργασίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου για το συλλαλητήριο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα του Σωματείου Εργαζομένων και της Νοσοκομειακής Επιτροπής των Γιατρών του Γ.Ν. Φλώρινας στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριοκαι καλεί όλα τα μέλη του να παρευρεθούν, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:30, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου