7:43 π.μ.

"O ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ " της Πρέσπας, δεν είναι μόνο φασόλια!

Αναρτήθηκε από Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Στις 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00π.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στην Αθήνα μεταξύ του Υπουργού κ. Μπέζα, του Πρόεδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φασολοπαραγωγών Εθνικού Δρυμού Πρεσπών ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ κ. Νικόλαου Στεργίου μαζί με την Γεωπόνο του συνεταιρισμού κα Κυριακή Κοσμανίδου καθώς και με εκπρόσωπο του Δήμου Πρεσπών τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Καπουράνη.

Το θέμα της συνάντησης ήταν η εύρεση λύσης στο πρόβλημα της νομιμοποίησης των εργατών γης στην καλλιέργεια της περιοχής. Ο Υπουργός καθότι ήταν ενήμερος προγενέστερα για το θέμα, είχε καλέσει στη συνάντηση να παρευρίσκονται ο κ. Ρούκος Χρήστος Συνεργάτης του Υπουργού και υπηρεσιακούς παράγοντες, το Γεν. Διευθυντή του ΟΓΑ και την Διευθύντρια Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που έχουν να κάνουν άμεσα με την εύρεση λύσεων και την υποβολή προτάσεων για την επίλυση του προβλήματος. 


Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ήταν πραγματικά εποικοδομητική, αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για την επίλυση του προβλήματος σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μαζί με την συνεργασία του Συνεταιρισμού και του Δήμου Πρεσπών.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μα πάλι για τα φασόλια τους πρόκειται. Δεν καλλιεργούν και τίποτα άλλο παρά μόνο φασόλια.

Ανώνυμος είπε...

O ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;;; ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ;; Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΚ.Λ.Π

Δημοσίευση σχολίου