Τι κι αν στην ΑΝΦΛΩ δεν έχει μείνει ούτε μύγα!
Όλο το στελεχιακό δυναμικό έχει φύγει διότι δεν πληρώνεται κανείς!
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έχει κλείσει τις στρόφιγγες διότι γίνονται ενδελεχείς έλεγχοι! Οι λογαριασμοί Βοσκόπουλου, Ρίζου, Αριστείδου, Παπαναστασίου και Αναστασιάδη έχουν μπλοκαριστεί από το ΣΔΟΕ διότι ο έλεγχος σε ΦΠΑ έχει γκρίζες ζώνες! Και φυσικά τη πληρώνουν και όσοι υπέγραφαν όπως ο Άρης Αριστείδου τ. Πρόεδρος του ΕΒΕ και οι τέως δήμαρχοι Φλώρινας και Αετού Παπαναστασίου και Αναστασιάδης!

Βοσκόπουλος και Ρίζου τρέχουν τώρα στην Αθήνα! Εκεί ήταν την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι έλαμψε δια της απουσίας του ο δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος από τη προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τη ψήφιση του προυπολογισμού!

Και τι έγινε θα μου πείτε! Η ζωή συνεχίζεται! Και δεν ιδρώνει το αυτί του Βοσκόπουλου για τίποτα!
Προχθές, είδαμε να ψηφίζεται ο προυπολογισμός και περίπου 1.500.000 ευρώ θα περάσει στην ΑΝ ΦΛΩ για προγραμματικές συμβάσεις!
Τι σημαίνει αυτό! 1.500.000 ευρώ μέσω προγραμματικών συμβάσεων χωρίς διαδικασίες αποφάσεων και κόντρα αποφάσεων θα το διαχειριστεί  ΑΝΦΛΩ για να εκτελέσει έργα! Τώρα τι έργα θα εκτελέσει  η ΑΝ ΦΛΩ που λειτουργεί όπως σας περιέγραψα: Τι επιστημονική υποστήριξη θα προσφέρει στον δήμο Φλώρινας και από ποιόν,  με το άλλο 100 άρι χιλιάδες ευρώ, που πάλι θα μπεί στο ταμείο της ΑΝΦΛΩ από τον δήμο Φλώρινας!

Αυτά συμβαίνουν δυστυχώς! Και συμβαίνουν διότι οι έλεγχοι γίνονται καθυστερημένα!  Από το 2008 έχουν γίνει καταγγελίες για την ΑΝΦΛΩ! Πέρασαν από τότε 6 χρόνια! Και επαναλαμβάνονται τα ίδια και δεν βλέπουμε να επεμβαίνει κανείς! Από τον Άννα στον Καιάφα περνάνε οι φάκελοι για έλεγχο, πορίσματα βγαίνουν, αλλά αποτέλεσμα δεν βλέπουμε!

Η ζωή συνεχίζεται!


15 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ο θρασύς κ. Αριστείδου.....

Στο Δημοτικό Συμβούλιο διεξάγεται η συζήτηση του προϋπολογισμού του Δήμου Φλώρινας. Ο Δήμαρχος απών, απών και από την προηγούμενη συνεδρίαση για το τεχνικό πρόγραμμα. Απών από τα δύο πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τους Δήμους της Χώρας. Το κενό μεγάλο και δυσαναπλήρωτο σκέφτηκε ο κ. Αριστείδου και ξαφνικά νάτος πετιέται να καλύψει το κενό. Παίρνει ύφος ηγέτη, οπλίζεται με εκείνη την αποφασιστικότητα που τον κάνει να ξεχωρίζει , μυαλό ξουράφι το ΄χει και απευθύνεται στην αντιπολίτευση για να πει το εξής βαρυσήμαντο. ¨Δεν ψηφίζετε τον προϋπολογισμό, δηλαδή δεν ψηφίζετε τη μισθοδοσία των υπαλλήλων¨. Τάδε έφη αυτός ο μεγιστάνας του εγχώριου πολιτικού βίου και κάθισε στο στασίδι του, κοιτώντας δεξιά και αριστερά για να εισπράξει το δέος των παριστάμενων για την απαράμιλλη τοποθέτηση του.
Φυσικά και για να σοβαρευτούμε τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν και δεν θα υπάρξει. Δεν τίθεται καν. Διαφορετικά θα έπρεπε να εκφράσει τα δημόσια συγχαρητήρια του στον βουλευτή κ. Κωνσταντινίδη που ψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό και διέσωσε τους μισθούς των εργαζομένων.
Αλλά αυτά είπαμε είναι αστειότητες. Μιας όμως και αναφέρθηκε ο συμπαθής, ως φυσιογνωμία καρτούν, κ.Αριστείδου στους υπαλλήλους του Δημου Φλώρινας ας απαντήσει και σε μερικά ερωτήματα.
Πότε σας έπιασε ο πόνος για τους υπαλλήλους και γίνατε τιμητές;
Σε ποιους υπαλλήλους αναφέρεστε;
Στους κολλητούς ή σε αυτούς που διώκετε;
Μήπως σε αυτούς που ο Δήμαρχος φορτώνει στις πλάτες τη δική του ευθύνη για την καθυστέρηση των έργων;
Ή μήπως σε αυτούς που απαξιώνετε, δίνοντας στην ΑΝ.ΦΛΩ. 100.000 ευρώ για επιστημονική υποστήριξη του Δήμου;
Ο κ. Αριστείδου νομίζει πως χαϊδεύοντας αυτιά όλο και κάποιον θα ξεγελάσει.
Πλανιέται.
Ξεγελά αποκλειστικά τον εαυτό του νομίζοντας πως κάτι είπε και κάτι έκανε.
Στο τέλος, εκεί που μας χρωστούν θα μας πάρουν και το βόδι.
Εάν αυτό δε λέγεται θράσος κ. Αριστείδου, τότε και εσείς έχετε μπόι 2 μέτρα και δέκα εκατοστά!

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε τώρα. Θα κάνει ο πρακτορίσκος την αυθόρμητη ερώτηση στον Βοσκόπουλο; "Τι έγινε κύριε Δήμαρχε; Μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί σας λογαριασμοί;"
Όπως ακριβώς είχε ρωτήσει αυθόρμητα σε μία άλλη συνέντευξη: Τι έγινε κύριε Δήμαρχε; Σας επιτέθηκαν χθες βράδυ;

Ανώνυμος είπε...

O πρακτορίσκος τώρα το λέει τώρα αλλιώς το ποίημα.όταν τον ρωτάνε τι έγινε με τους λογαριασμούς του Βοσκού, λεει , έ αυτό είναι παλιό! απαντάει. για να μη δοθεί συνέχεια. Πρακτορίσκος είναι αυτό και ξέρει από τέτοια. Αλλά τον έχουνε μάθει πιά όλοι και το κοροιδεύουν. Σκασίλα του βέβαια, διότι χώθηκε και σε ένα διασυνοριακό πρόγραμμα, για να παίρνει τα μισθά του για τις υπηρεσίες επικοινωνίας που προσφέρει. Όπως και ο πυροσβέστης και ο καμεραμαν - ενίοτε και δμοσιογράφος!!!

Ανώνυμος είπε...

Είκοσι και δέκα εκατοστά εννοείς 2.39μμ διότι όπου δεν έχει μπόϊ μεγαλώνει από πλάγια!

Ανώνυμος είπε...

Ντόρις γράφουν για τον Μπουτάρη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ποιάς χώρας;

Ανώνυμος είπε...

Ο Βοσκόπουλος αποφασίζει και οι ορντινάτζες ψηφίζουν.
Οι γλαστρούλες που κάνουν τα λιοντάρια στις ιδιωτικές συζητήσεις, μπροστά του γίνονται κοτούλες.
Βαρύ πράμα το παντελόνι παιδιά και δύσκολο.

Ανώνυμος είπε...

5.52 μάσε την γιατί θα σκοντάψουμε

Ανώνυμος είπε...

Ντόρις βάλε θέμα το Στάθη για Πρόεδρο Δημοκρατίας,μαζί και Βουλευτή και Δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι προγραμματικές συμβάσεις είναι παράνομες, διότι η ΑΝΦΛΩ δεν έχει την δυνατότητα να εκτελέσει κανένα έργο. Να δούμε ο Σταθίκας θα ενεργήσει για να ακυρωθούν ή θα το καταπιεί;

Ανώνυμος είπε...

οι σχετικές αποφάσεις του Δημ. Συμβ. για τη σύναψη των προγραμματικών συμβάσεων είχαν ακυρωθεί μια φορά από την Αποκεντρωμένη ως μη νόμιμες, αλλά στο τέλος ανακλήθηκε η ακύρωσή τους.... (ΑΔΑ 70ΧΟΟΡ1Γ-Π96)

Ανώνυμος είπε...

Και ΑΔΑ για μια απο τις ακυρωσεις: ΒΥΝΗΟΡ1Γ-3ΘΡ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΟΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΚΥΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ενώ στις 19 Αυγούστου 2014 τα δημόσια αποχωρητήρια στο νέο πάρκο καθαρίστηκαν από την υπηρεσία του Δήμου ( http://tovimatisgynaikas.blogspot.gr/2014/08/wc_19.html#more ) χωρίς πρόσθετα έξοδα, τώρα μέσα στον χειμώνα που δεν χρησιμοποιούνται αφού λειτουργούν μόνο όταν γίνονται εκδηλώσεις έπρεπε να τα καθαρίσει εργολάβος με απευθείας ανάθεση ( https://diavgeia.gov.gr/doc/7ΜΡΡΩΗΙ-Ι98?inline=true ) ? 4.000 ευρώ για να καθαρίσουν τουαλέτες που δεν χρησιμοποιούνται? 4.000 ευρώ ενώ πριν 3 μήνες έγινε γενικός καθαρισμός με εξαιρετικά αποτελέσματα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου? 4.000 ευρώ? Με οδοντόβουρτσα να καθάριζαν τις τουαλέτες δεν θα κόστιζε τόσο.....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ 10:24; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΛΑΒΑΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ: http://www.e-shop.gr/images/PER/ART2/PER.998562_2.jpg
ΕΔΩ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΑ 4 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ; (ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ Ο ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΤΩΝ)

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 15 Δεκεμβρίου 2014 - 10:24 π.μ. , μήπως πρέπει να ρωτήσεις και τον κακιουση που είναι επόπτης σκουπιδιών και κάνει κάθε μέρα βολτες με τον μουτσιο στο υπηρεσιακό αμάξι; Πρέπει να είναι ειδικός στο πως καθαρίζονται τα κοπρανα και οι βοθροι των τουαλέτων.

Και μην ψαχνετε στο 11888... ο μουτσιος καθαρίζει τουαλέτες, βάφει διαβάσεις, κλαδεύει δένδρα, στολίζει δένδρα, αλλάζει λάμπες... τα κάνει όλα ο άνθρωπος!!! Τυχαίο, δεν νομίζω!!!

Δημοσίευση σχολίου