10:22 π.μ.

ΦΩΤΙΕΣ 2014 - Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ 





ΕΔΩ ΦΛΩΡΙΝΑ! Σας έχουμε ήδη εξασφαλίσει ποιοτική διαμονή και ζεστή φιλοξενία! 
Αν προτιμάτε να μείνετε στο κέντρο το ξενοδοχείο  ΛΥΓΚΟΣ σας περιμένει. Αν επιλέξετε , ησυχία,  φύση, κομψό περιβάλλον, τα βήματά σας θα σας οδηγήσουν στο ξενοδοχείο ΦΙΛΛΙΠΕΙΟΝ  Βoutigue.

Η ώρα του καφέ, χτυπά στη ΡΟΖΑ στο ποτάμι. Είναι ναζιάρα και σερβίρει καφέ με πολύ στυλ! Αν θέλετε  τετ – α- τετ με το βουνό,  θα πάτε στην ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ και θα κάνετε όσα όνειρα θέλετε! Έχει όμως και ο πεζόδρομος τη δική του χάρη και μοναδικό καφέ! Αν τον  θέλετε με γεύση από Αγγλία, βρείτε στέγη στο LOFTΕάν επιμένετε σε κλασσικές και αξεπέραστες συνήθειες ΟΛΥΜΠΙΟΝ και πάλι ΟΛΥΜΠΙΟΝ!

Με γεμάτες μπαταρίες, μία βόλτα στην αγορά της πόλης είναι ότι πρέπει! Η συλλογή μοντέρνων ρούχων στο PINK WOMAN  δεν αφήνει καμία αδιάφορη! Επειδή όλο και κάτι θα έχετε ξεχάσει, ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, έχει φροντίσει για καλσόν, εσώρουχα, πιζάμες!   O ΓΕΡΜΑΝΟΣ, πάντα χρειάζεται και έχει κα πολύ καλές προτάσεις στη σύγχρονη επικοινωνία!   Αν έχετε βαρεθεί χρυσαφικά περασμένης μόδας, ανταλλάξτε τα στον  «ΓΙΩΡΓΟ» στις καλύτερες τιμές, σε όλη τη Δυτ. Μακεδονία!                                                                                                                                

Παραδοσιακά προϊόντα, θα βρείτε στο παραδοσιακό παντοπωλείο ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ! Φυσικά θα πάρετε από εδώ φασόλια, μυρωδικά, ζυμαρικά και τα περίφημα μπισκοτολούκουμα και τα αυθεντικά γλυκά κουταλιού ΠΑΥΛΟΥ! 

Το ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ «ΓΑΣΤΗΣ» στη Δημοτική Αγορά, ξεχωρίζει! Εδώ το ντόπιο κρέας σε συσκευασία μπουτίκ κάνει πασαρέλα και οι γευστικές δημιουργίες λουκάνικα, τηγανιές, σεφταλιές και κάτι άλλα νόστιμα και «άτιμα», θα σας τρελάνουν!                                                                                        

 Νηστικό αρκούδι όμως δεν χορεύει! Και επειδή λίγο ο καθαρός αέρας, λίγο το κρύο που τσούζει, θα σας ανοίξουν την όρεξη… Δοκιμάστε στο ποτάμι, γευστικό πολιτισμό  στο ΒΑΡΟΣΙ με τοπικές και γκουρμέ σπεσιαλιτέ και ιστορικές γεύσεις στους ΔΕΡΒΙΣΗΔΕΣ, όπου κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια!  

Σπλήνα γεμιστή στον ΔΟΡΥΦΟΡΟ και αν θέλετε τη Φλώρινα στο πιάτο σας, ανεβείτε στο βουνό στο ΦΟΟΦ! .  Η μπυραρία kozel στο ποτάμι, κρύβει τις δικές της εκπλήξεις! Κότσι μοναδικό, λουκάνικα και απεριόριστες επιλογές μπύρας! Μόνο  40 είδη μπύρας, 4 βαρέλια και 36 ετικέτες! Για τις απογευματινές ώρες, «σπάστε» τη πείνα σας με 1 ευρώ στη ΠΙΤΣΑ ΒΑΣΙΛΗΣ και δοκιμάστε παραδοσιακές χειροποίητες πίτες

Ο παιδότοπος ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ, προσφέρει δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι στους μικρούς φίλους και ωραία ροφήματα στους γονείς!                                                                                                                                                                                                                  
Για να μη μείνετε από καύσιμο, το ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΒΕΖΙΝΗΣ – ΑΕΡΙΟΥ «ΟΥΛΙΑΡΗΣ» στην είσοδο της πόλης,  εξυπηρετεί 24 ώρες και με αυτόματο πωλητή!                                                                                                                                                                                                   
Τα της Φλώρινας μπορείτε να τα μάθετε από πρώτο χέρι από την ημερήσια εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ», και την διαχρονική εβδομαδιαία εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.  Κρατείστε επαφή με τη Φλώρινα μέσα από τον τοπικό, ηλεκτρονικό τύπο. Καθημερινή τοπική ειδησεογραφία από τα,  neaflorina και florine@  και «κράξιμο» πολύ κράξιμο,  καυστικά και κοινωνικά σχόλια από τη kroua –kroua!


                                                           
                                                                                             
Χορός και τραγούδι, ορχήστρες με χάλκινα,  ζεστή φασολάδα, κεμπάπια στα κάρβουνα, λάχανο τουρσί και τοπκά μπισκοτολούκουμα για κέρασμα,  τσίπουρο και άφθονο κρασί, ζεσταίνουν την ψυχή μας και την όμορφη βραδιά!                   
50 φωτιές στις γειτονιές της πόλης, κρατάνε άσβεστη τη φλόγα της παράδοσης!  Σας προσφέρουν απλόχερα Φλωρινιώτικη παρέα,  ζεστή φιλοξενία, ήχους και τις γεύσεις της πόλης μας!                                                                         
Στη πόλη μας ο  πολιτισμός και η παράδοση είναι μια φιλοσοφία, ένας τρόπος ζωής και δραστηριότητας, με αδιάλειπτη πολιτιστική και καλλιτεχνική  προσφορά στη τοπική κοινωνία, στους φίλους και επισκέπτες.
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ
 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου