8:45 π.μ.

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΝΗ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Γιώργος Λιάνης: «Δεν μπορώ να ζήσω με 1.500 ευρώ το μήνα!»
Την δήλωση αυτή έκανε ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης σε συνέντευξη στο MEGA, το πρωί της Τρίτης. - See more at: http://www.matrix24.gr/2016/01/giorgos-lianis-den-boro-na-ziso-me-1-500-evro-to-mina/#sthash.ILJP1cao.dpuf

 Ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημερούδια», είπε.

 «Τα δικά μου προβλήματα είναι κόκκος άμμου μπροστά στα προβλήματα που έχει ο κόσμος, αλλά θα σας πω πάνω που είχα στηριχθεί για να περνάω καλά σήμερα. Στις δυο μου συντάξεις. Δεν φοβάμαι να το πω. Η βουλευτική βάσει του λογιστηρίου θα έπρεπε να είναι 4.700. Τρομακτική σύνταξη. Δεν την πήρα ποτέ. Δικαίως. Λόγω μνημονίου κατέβηκε στο 1.800 ευρώ. Και λόγω του ότι εργάζομαι σε έντυπο παίρνω 950 ευρώ σύνταξη και δημοσιογραφικά παίρνω 650. Θα μου πείτε δε θα μπορούσα να ζήσω με 1500 ευρώ; Με τη ζωή που έχω, με το χρέος στην εφορία, με το ενοίκιο του σπιτιού... δεν μπορώ να γκρινιάξω όμως, με ρωτήσατε και σας το είπα, γιατί γίνεται μια σφαγή έξω.». 


Τα 1.500 ευρώ είναι το καθαρό ποσό που θα λαμβάνουν οι συνταξιούχοι βουλευτές σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε πρόσφατα στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, ενώ η μεικτή αμοιβή τους ανέρχεται στα 2.100 ευρώ.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι οι δικαιούχοι της βουλευτικής σύνταξης (βουλευτές και επιζήσαντα μέλη οικογενειών αυτών) είναι συνολικά 753, η δε μείωση που έχουν υποστεί αγγίζει το 60%, μετά και την εφαρμογή από 1/1/2013 των διατάξεων του νόμο 4093/2012, ο οποίος προβλέπει περικοπές κατά 20% εφόσον ο συνταξιούχος λαμβάνει και δεύτερη σύνταξη από οποιοδήποτε φορέα ή κατά 30% εφόσον λαμβάνει και τρίτη σύνταξη.

15 comments :

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν του φτάνουν τα 1500 ευρώ, ας αλλάξει τρόπο ζωής. Αυτός και το κόμμα του άλλωστε υποχρέωσαν όλους τους Έλληνες να αλλάξουν τρόπο ζωής.

Ανώνυμος είπε...

Aν τα πραγματικά του εισοδήματα είναι 1500 ευρώ και δεν έχει άλλα εισοδήματα, ας μας πει για το πραγματικό περιεχόμενο τρόπο ζωής του για να του υποδείξουμε εμείς τρόπους επιβίωσης.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι πάντοτε η επαφή του Λιάνη με τη πραγματικότητα. Απόλυτη αποστασιοποίηση και προβολή ενός τεράστιου εγωκεντρισμού.

Ανώνυμος είπε...

Καιρός είναι να κάνει και καμία δουλειά ο Λιάνης. Επί 22 χρόνια ήταν επαγγελματίας πολιτικός και γι αυτό πρέπει να νοιώθει αιώνια ευγνωμοσύνη στην ξαδέλφη του Δήμητρα Λιάνη.

Ανώνυμος είπε...

Ο άνδρας ούτε ήθελε, ούτε μπορούσε να δουλέψει . Εμπορεύονταν μια ζωή αγώνες , θυσίες και ελπίδες ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

Είναι στη μέση και το ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΩΧΕΙΑ- ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ-ΑΝΤΙΟ ΓΙΩΡΓΟ-

Ανώνυμος είπε...

ο Γιωργος για όσους δεν γνωρίζουν εργαζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΡΙΑΛ ΝΙΟΥΖ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φτάνει βεβαίως βεβαίως για να χαρτοπαιζεις τα ποσά που θέλεις,τώρα όσο αφορά τα δάνεια, όλη η Ελλάδα έχει πρόβλημα..Εσυ γιατί όχι ?Ας προσεχες...Θυμήσου κάτι παλιές καλές εποχές όταν το σκόρπιες αλογιστα και πήγαινες για χαρτί με συνοδεία...

Ανώνυμος είπε...

κακιες .... κακιες..... καποτε ολοι τον εγλυφαν.....!!! ντροπη τους

Ανώνυμος είπε...

Ap'olous pou perasan apo auton ton topo eseis ta valate me ton ena pou toulaxisotn ekane kai afise kai kati.....????? Mpravo sas!!!!

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Πάλι κάτι βρήκε ο Λιάνης για να κάνει τους Φλωρινιώτες να ασχολούνται μαζί του!

Κορόϊδα Φλωρινιώτες πάντα με τον κάθε Λιάνη ασχολείστε. Δεν έχετε καταλάβει ότι για τους κάθε λογής Λιάνηδες δουλεύετε και αισθάνεστε και υποχρεωμένοι που δουλεύετε γι' αυτούς. Πάντα θα βρίσκουν κάποιον Λιάνη να σας τον πασσάρουν κι εσείς θα τρέχετε από πίσω του.

Ο συγκεκριμένος μέγας Λιάνης αν έχει οικονομικά προβλήματα γιατί δεν τον βοηθάει κανένας φίλος του (π.χ. ο Αιμίλιος);

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΛΙΑΝΗΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Ανώνυμος είπε...

Αν όντως παίρνει 1500 ευρώ γιατί εργάζεται και δεν του φτάνουν ας σταματήσει την δουλειά ώστε να πάρει 1800 όπως λέει μήπως και βγει
Φτάνει το δούλεμα!

Δημοσίευση σχολίου