• Χθες τα καναρίνια (Πτολεμαίδα) και οι μπουφέδες του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

  • Σήμερα τα Tablets

  • Αύριο τι;


Το σύνολο των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου είναι  άσχετοι με την πολιτική και από ότι όλα δείχνουν είναι και πολύ «επικίνδυνοι» για τον τόπο.
Δεν μπορεί κανένας μα κανένας νοήμων πολίτης να δικαιολογήσει όλα αυτά που γίνονται  από τους νέους και παλαιούς ένοικους της Ζ.Ε.Π..
Δεν μπορεί κανένας να εξηγήσει τον ωμό και προκλητικό τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται και υλοποιούνται αποφάσεις που μας υποβαθμίζουν και μας εξευτελίζουν ως κοινωνία.
Απορώ με τον κυνισμό και τον προκλητικό τρόπο – λες και δεν συμβαίνει τίποτα – έτσι παρουσίασε την αγορά των tablets, τα οποία θα διανεμηθούν στο σύνολο των μελών του Π.Σ. μεθαύριο πέμπτη, ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για τα οικονομικά κ. Κεχαγιάς. Ποσό που εγκρίθηκε για αυτήν την δαπάνη είναι οι 15 χιλιάδες ευρω!!! Και όλα αυτά γιατί λέει ότι θα αποφύγουμε μεγαλύτερα έξοδα όπως φωτοαντίγραφα, τόνερ κα…..
Αλήθεια υπάρχει κανένας περιφερειακός σύμβουλός που δεν έχει κινητό σύγχρονης τεχνολογίας;
Οι αντιπεριφερειάρχες και οι εντεταλμένοι μήπως δεν έχουν όλοι τους κινητά που τους προμήθευσε η νέα αρχή;

Προς τι λοιπόν η προκλητική αγορά των Tabletsssssssssss

Τι ξεπεσμός θεέ μου την στιγμή μάλιστα που η κοινωνία υποφέρει από την βάρβαρη κατοχική «μπότα» των μνημονίων και έχει εξαθλιωθεί τελείως με την συγκατάθεση του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Τι ξεπεσμός.

Καληνύχτα Σύντροφοι της αριστεράς και της οπισθοδρόμησης… καληνύχτα.

Α… και να μην ξεχνιόμαστε. Από την Pέμπτη και μετά τα μέλη του Π.Σ. θα ενημερώνονται για τις συνεδριάσεις και την θεματολογία του στα TABLETS




ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Κοζάνη 29 Δεκεμβρίου 2015.




1 comments :

Ανώνυμος είπε...

Απορώ τόσο φτωχομπατήρηδες είναι εκεί μέσα όλοι τους και χρειάσθηκε να αγοραστούν τάμπλετς ; Οι κακιές συνήθειες συνεχίζονται μέχρι να βρεθούν κάποιοι εξαθλιωμένοι πολίτες να μπουκάρουν στο Π.Σ.Δ.Μ. να τους "πάρουν με τις πέτρες" .....

Δημοσίευση σχολίου