10:51 μ.μ.

ΙΔΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ " ΕΛΛΗΝΕΣ"...

Αναρτήθηκε από Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Καμαρωτοί-καμαρωτοί, ποζάρουν στον φακό οι νέοι «Έλληνες» των σύγχρονων καιρών της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης, που παρήλασαν στην Μυτιλήνη. 

Πρόκειται τον 15χρονο Ατασάν από το Πακιστάν, τον 16χρονο Ιναγιέζ από το Αφγανιστάν, τους 17χρονους Μαχμούτ, Αλιζαϊγκάν, Αβάζ, Αμπντούλ και Αλίρεζα από το Πακιστάν και τον Σαϊφουλάχ από το Αφγανιστάν, τους 18χρονους Ιρφάν από το Πακιστάν, Χαντή και Καζίμ από το Αγφανιστάν.

Μ’ αυτούς –και με άλλους ομοίους τους- σκοπεύουν οι γραικύλοι που κυβερνούν την Ελλάδα να αντικαταστήσουν τους νέους μας, που χτυπημένοι από τα Μνημόνια και την ανεργία φεύγουν στα ξένα!

Θα το επιτρέψουμε ή θα αντισταθούμε στον αφελληνισμό της Πατρίδας μας;


(ΥΓ): Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δε μας φταίνε σε τίποτα οι εικονιζόμενοι νεαροί, αλλά οι εγχώριοι «αλληλέγγυοι» γραικύλοι που τα χειραγωγούν να παραστήσουν κάτι που δεν είναι! Καθιστώντας τα αυτομάτως θύματά τους!
Αναδημοσίευση ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

κι όχι μόνο αυτό ετοιμάζουν και δήθεν εμφύλιο με μεταξύ αυτών των ελλήνων" και όλων των άλλων

Ανώνυμος είπε...

Επ ευκαιρίας αναρωτιέμαι
.....όλοι αυτοί οι οι εγχώριοι «αλληλέγγυοι αντιρατσιστές αντιφασίστες » γραικύλοι σκ@@τατζήδες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΕ για τις ρατσιστικές νεοναζιστικού τύπου ΚΑΤΕΔΑΦΊΣΕΙΣ ΟΙΚΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ από ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ συνεχιστές νεοναζήδες ΑΛΑΒΑΝΑΡΑΔΕΣ νοσταλγούς της οργάνωσης "ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΙ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ" του σημερινου Φ Α Σ Ι Σ Τ Α πρωθυπουργου της Αλβανίας ( εγκληματία πολέμου στο Κόσοβο ) ????

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ αλληλέγγυοι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ " ΚΟΙΝΟΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ????

Ανώνυμος είπε...

αλβανικές ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ δυνάμεις στη Χειμάρρα εισήλθαν στις 31/10/17, πριν ξημερώσει, με μπουλντόζες ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΕ Τ Ο Υ Ρ Κ Ο Υ Σ . Διαμαρτυρίες κατοίκων Χειμάρρας ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ....

https://www.youtube.com/watch?v=Nc4oYccvr8A

ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝΕ ΟΙ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΛΛΗΛΛΕΓΥΕΣ" ΚΛΑΣΙΟΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΣΚ@@@ΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ...ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...

Δημοσίευση σχολίου