Η  προχθεσινή εκδήλωση 20 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο Λύγκος για την παρουσίαση των  υποψηφίων και του προγράμματος του συνδυασμού με επικεφαλής τον Βασίλη Γιαννάκη, ήταν μία αποκάλυψη!

Το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε, η εμπιστοσύνη  στο πρόσωπο του επικεφαλής Βασίλη Γιαννάκη που εκφράστηκε από μέρους των υποψήφίων και η όρεξη να σηκώσουν το βάρος της νέας δημοτικής αρχής, οι προγραμματικές δηλώσεις για την διαχείρηση του δήμου που ανακοινώθηκαν, σηματοδοτούν αβίαστα πως κάτι καινούργιο γεννιέται !


Ο Βασίλης Γιαννάκης , κατάφερε να συσπειρώσει νέους ανθρώπους με διάθεση και πίστη τόσο απέναντι στον ίδιο και άλλο τόσο σε έναν νέο και δημιουργικό  ρόλο για τον τόπο τους!


Από την στάση που κράτησε ο ίδιος και από την απόσταση που τήρησε με ευγένεια και λεπτότητα σε ότι θεωρείται παρελθόν για τον δήμο Φλώρινας, μας έπεισε πως δεν κυνηγάει φαντάσματα , ούτε ανεμόμυλους! Οι προτάσεις του, δείχνουν πως ανταγωνίζεται νέα πρότυπα για την λειτουργία του δήμου. Αυτά που φανταζόμασταν και ονειρευόμασταν αλλά που ποτέ δεν γίνονταν στην Φλώρινα, αλλά γίνονταν και γίνονται  αλλού.
Έξυπνες λύσεις και προτάσεις που αξιοποιούν φυσικούς πόρους, χωρίς γκρίνιες και δικαιολογίες για τα λεφτά που δεν υπάρχουν, έχουν έτοιμο για να εφαρμόσουν, ένα πακέτο σχεδίων και ιδεών.

ΦΛΩΡΙΝΑ - Τόπος ζωής μας! Το λένε, το γράφουν και το πιστεύουν με πάθος, όλοι τους!
 Για να ξυπνήσει ή να ξεμουδιάσει η Φλώρινα από τον λήθαργο και από τον πάγο που είναι εγκλωβισμένη χειμώνες και καλοκαίρια.


Μαζί τους , επιτέλους να το νοιώσουμε κι εμείς, πως η Φλώρινα είναι ο τόπος που παίρνει ζωή από τους ανθρώπους της, από όλους μας και ολοι μαζί να συστρατευτούμε για έναν αγώνα επιβίωσης και σωστής λειτουργίας του δήμου Φλώρινας! 

 






0 comments :

Δημοσίευση σχολίου