5:43 μ.μ.

ΑΛΛΟ ΗΘΟΣ - ΑΛΛΟ ΥΦΟΣ στον δήμο Φλώρινας

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ του Στάθη Κωνσταντινίδη ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 




Η χθεσινή εκδήλωση, 28 Μαρτίου 2019  στο ξενοδοχείο ΛΥΓΚΟΣ για την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων του συνδυασμου του Στάθη Κωνσταντινίδη ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ για τον δήμο Φλώρινας, δεν ήταν μία συνηθισμένη και τυπική προεκλογική  εκδήλωση, αλλά μία ποιοτική προεκλογική εκδήλωση.΄

Ο επικεφαλής του συνδυασμό Στάθης Κωνσταντινίδης έκανε ένα βήμα πίσω για να δώσει βήμα επικοινωνίας και προβολής στους 30 πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του. Επί της ουσίας ήταν μία τιμητική εκδήλωση για τους υποψηφίους του.  
 Έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους συμβούλους του, στον καθένα ξεχωριστά να παρουσίάσει το βιογραφικό του μέσα από μία προσεγμένη δουλειά που προβάλλονταν με slights προκειμένου να διευκολύνει την επικοινωνία τους με τους αυριανούς ψηφοφόρους                                 Προσκεκλημένοι ήταν αποκλειστικά τα τοπικά ΜΜΕ για να γνωρίσουν το έμψυχο δυναμικό του συνδυασμού και να μεταφέρουν το προφίλ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στην τοπική κοινωνία.  
                                                                                                                           .
Η πρωτοβουλία αυτή του επικεφαλής, τιμά κατ αρχήν τον ίδιο τον Στάθη Κωνσταντινίδη που με τον τρόπο αυτόν αναγνωρίζει πως η δύναμη ενός συνδυασμού είναι οι υποψήφιοι!                       Αποδεικνύεται  πως δίνει ιδιαίτερη σημασία στον παράγοντα άνθρωπο και κατ επέκτασιν στις ανθρώπινες σχέσεις!                                                                                                                      

Δεν είναι τυχαίο πως για σειρά ετών – μετρημένα περίπου 15- ο Στάθης Κωνσταντινίδης  παραμένει στην πολιτική σκηνή! Αποτελεί σταθερή επιλογή για τους ψηφοφόρους ένεκα της άριστης σχέσης που έχει με όλους σχεδόν τους πολίτες του ν. Φλώρινας.                              
Σταθερές σχέσεις με στοιχεία τον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση. Δεν είναι τυχαίος ούτε και ο τίτλος του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  που φαίνεται πως ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων που δημιουργεί ο Στάθης Κωνσταντινίδης , αποτελεί δομικό στοιχείο του συνδυασμού του.

Ο δήμος Φλώρινας πάσχει από πολλά. Το μεγαλύτερο έλλειμα δεν είναι μόνον σε έργα αλλά στην σχέση δήμου και πολιτών. Η ανάγκη των αιρετών για εξουσία, είδαμε μέχρι σήμερα,  πως έχει καταντήσει τον δημότη επαίτη, χωρίς λόγο και θέσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Πέρα από εξαγγελίες προγραμμάτων , υποσχέσεων και προεκλογικών δεσμεύσεων όπως συνηθίζεται σε προεκλογικές εκδηλώσεις, η εκδήλωση του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ είχε εντελώς ανθρώπινο χαρακτήρα. Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Στάθη Κωνσταντινίδη, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους  για τον δημότη της Φλώρινας.  
  
Ντόρη Κουτουράτσα
29-3-2019

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου