4:31 μ.μ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ - ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Στο πολιτικό στερέωμα του δήμου Φλώρινας , αρχίζουν σιγά- σιγά να παίρνουν θέση μάχης οι υποψήφιοι συνδυασμοί.

Πρίν λίγες ημέρες, ένα φλας άστραψε. Ο Βασίλης Γιαννάκης με τον συνδυασμό του μπήκε στην τροχιά του πολιτικού αγώνα ως ανατέλλων αστέρας. Το αν θα είναι διάττοντας αστέρας ή αν θα ανατείλει το άστρο του  είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Το αν θα μεσουρανήσει είναι επίσης συνάρτηση ακόμα περισσοτέρων προυποθέσεων. Και ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης έχει ήδη κατακτήσει μία θέση στο πολιτικό στερέωμα εδώ και πολλά χρόνια που αν τα αθροίσεις αγγίζουν  κάτι λιγότερο από μία 15ετία. Με σταθερή πορεία, και λάμψη που ο ίδιος επιλέγει να μην είναι εκτυφλωτική αλλά σταθερή,  έχει καταφέρει να μεσουρανεί ως "αστρο - οδηγός" με ασφαλή πορεία. Έδωσε έντιμους προεκλογικούς αγώνες με υψηλά ποσοστά  και σταθερούς ψηφοφόρους. Γνώρισε από πρώτο χέρι τις αδυναμίες του δήμου Φλώρινας και γνωρίζει άλλο τόσο και τις δυνατότητες που δεν αξιοποιήθηκαν. Ως αντιπολίτευση , είχε δυναμική παρουσία και παρεμβάσεις. Αυτό που τον διακρίνει είναι η συνοχή που καταφέρνει να έχει με τους συνεργάτες του και οι σταθερές σχέσεις με τους πολίτες της Φλώρινας.

Ο Στέφανος Μπίρος διέγραψε μιά τροχιά ως άστρο πασπαλισμένο με την χρυσόσκονη της ελπίδας και της προσδοκίας για μία αλλαγή που μας άλλαξε τα φώτα. Ως ανεξάρτητος συνδυασμός προσπαθεί τώρα να αποποιηθεί  την προσκόληση στον ΣΥΡΙΖΑ και να ανατείλει από άλλο σημείο , αλλά οι υποθήκες που κουβαλάει είναι βαριές και οι μνήμες νωπές. Για την ώρα ο Στέφανος Μπίρος είναι  άστρο που τρεμοσβήνει και ψάχνει ένα νέο σημείο αναφοράς για να ξαναλάμψει .

 Εμείς, αυτή την φορά, επιλέγουμε  την  συγκριτική φωτομετρία, για να προσεγγίσουμε την γωνιακή θέση και τις γωνιακές αποστάσεις στο αστροσύστημα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Εσείς φίλοι αναγνώστες μείνετε συντονισμένοι στην συχνότητα της κρουά , κι εσείς άστρα μην μου μαλώνετε! Όλοι μία λάμψη την έχετε!

Ντόρη Κουτουράτσα
26-3-2019



   

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου