Πρό ολίγου λάβαμε ένα δελτίο τύπου απο τον υποψήφιο βουλευτή Π.Ε.Φλώρινας κ. Στέλιο Μαυρίδη και μάθαμε πως ουδείς εκ των συνυποψηφίων του, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του κ. Μαυρίδη για έναν δημόσιο διάλογο στα ΜΜΕ και ούτε φιλοτιμήθηκε  κανένας να στείλει ένα σημείωμα , να ευχαριστήσει για την πρόσκληση και να ενημερώσει ότι δεν έχει χρόνο.                        Μια δικαιολογία βρε αδελφέ!  

Τελικά, ούτε στοιχειώδεις τρόπους έχουν ! Οι καλοί τους τρόποι περιορίζονται σε μία καλημέρα, καλησπέρα, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη , και οπωσδήποτε χειραψία!!!
Ως έλλειμμα κοινωνικής μόρφωσης καταχωρείται αυτό, για να μην πω και τίποτα πιό βαρύ. 

Το γεγονός αυτό, μας αφήνει να υποθέσουμε πολλά πράγματα.

1. Μπορεί να ήθελαν να απαξιώσουν τον κ. Μαυρίδη  (Άντε μωρέ κι αυτός που βρέθηκε στα πόδια μας)

2. Μπορεί να μην ήθελαν να πέσουν σε σύγκριση μαζί του, διότι ο Μαυρίδης απέδειξε πως και λέγειν έχει, έ και πολιτικό λόγο μπορεί να αρθρώσει.

3. Θέλουν να λένε στον κόσμο ότι τους βολεύει

4. Φοβούνται να εκτεθούν δημόσια , διότι ακόμα και ένας καλός ομιλητής να υπάρχει στο πάνελ, μπορεί να σε κάνει σκόνη και να μην  πιάσουν  τα σκονάκια.

Παρεπιπτόντως , δεν είδαμε και καμία κίνηση από ΣΥΡΙΖΑ μεριά. Εξαφανίστηκαν ήδη; Δεν είδαμε σε κανένα τοπικό ΜΜΕ καμία απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ προς τον κ. Μαυρίδη για τις αποκαλύψεις που μας έκανε για τα δήθεν  κυβερνητικά έργα του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Φλώρινας που κυκλοφόρησαν σε βίντεο και ο Στέλιος Μαυρίδης  στην κυριολεξία, με στοιχεία αποδόμησε στην κυριολεξία ττον ΣΥΡΙΖΑ ! 
 ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ , να το θυμάστε. Με στοιχεία.                                                                                      Που είναι η λαλίστατη υποψήφια Πέτυ Πέρκα που τρέχει από κανάλι σε κανάλι να υπερασπιστεί το έργο του ΣΥΡΙΖΑ στην Φλώρινα,  που είναι και τόπος καταγωγής της και τόπος υποψηφιότητάς της;

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ.

Θα ευχηθώ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στην Φλώρινα και στις επόμενες εκλογές να έχουμε υποψήφιους με φωνή.

Ντόρη Κουτουράτσα
 5-7-2019
........................................................................................................................................................................
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                5-7-2019

Αγαπητοί συνυποψήφιοι της Π.Ε. Φλώρινας,
μέχρι σήμερα δεν έλαβα καμία απάντηση εκ μέρους σας, στη δημόσια πρόσκληση που σας  απηύθυνα, για τη διεξαγωγή ενός δημόσιου διαλόγου (debate) σε μια κοινή παρουσία στα ΜΜΕ.

Οφείλω να εκφράσω δημόσια την απογοήτευσή μου και τη λύπη μου για το γεγονός αυτό και για την απαξίωση της πρόσκλησης με τη σιωπή σας.

Περισσότερο όμως, λυπάμαι που οι συμπολίτες μας έχασαν την ευκαιρία να αποκομίσουν μία συνολική εικόνα των προτάσεων και των θέσεων μας  για όλα τα ζητήματα της πολιτικής και του τόπου.

Όπως και να έχει, εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .
Με τιμή,

Στέλιος Μαυρίδης 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου