Το «Ουράνιο Τόξο» («ΟΤ») δια της φιλικής του εφημερίδας «Νόβα Ζόρα» στο φύλλο της 1-12-12 (http://novazora.gr/arhivi/6818) και του ιστολογίου «ABCEDAR Μακεδονικό Αναγνωστικό» (http://abecedar.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html#more), ισχυρίζεται ότι:





 «Με μεθοδικότητα και μανία έχει ξεκινήσει ρατσιστική δίωξη από Εισαγγελέα και πρωτοδίκη κατά του Γιάννη Βοσκόπουλου, Δημάρχου του Λέριν/Φλώρινας. Είναι ο μοναδικός ,,ντόπιος,, αιρετός στην Φλώρινα και προσπαθούν, συνηγορώντας και οι δικαστικές αρχές της Φλώρινας, να τον εξοντώσουν. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν υπήρξε εναντίον κανενός αιρετού τέτοιας μορφής δίωξη. Το τί έχει πράξει και δέχεται τόσες κατηγορίες, ακόμη δε έχει γίνει γνωστό και περιμένουμε να δούμε με ποιό τρόπο και ποιές κατηγορίες το Ελληνικό Κράτος, οι Δικαστικές Αρχές της Φλώρινας και άλλοι μυστικοί παράγοντες σπιλώνουν και εκφοβίζουν τους ντόπιους Μακεδόνες της Φλώρινας/Λέριν.»




Εσείς κ. Γιάννη Βοσκόπουλε τι λέτε; Έχετε την εντύπωση ότι σας κυνηγάνε γιατί είστε «εθνικά Μακεδών» ή για να ελέγξουν τον τρόπο που διαχειριστήκατε δημόσιο χρήμα;

46 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΛΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ; ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ; ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ;
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΗ.
ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ;
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ;
ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΜΑ...


Ανώνυμος είπε...

Eδώ σε θέλουμε Γιάννη Βοσκόπουλε να απαντήσεις. Εδώ και τώρα

Ανώνυμος είπε...

Δοκιμασία, κάνε μου μιά, ετούτο έχει σημασία...Χαρισμένο στον Γιάννη Βοσκόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Aφού το Ουράνιο Τόξο - όπως λέει η εφημερίδα του- δεν ξέρει γιατί κυνηγούν τον Γιάννη Βοσκόπουλο, πως ξέρει ότι θέλουν να τον εξοντώσουν; Μία εφημερίδα δεν πρέπει να μαθαίνει πρώτα και μετά να μιλάει; Γιατί δεν παέι στα δικαστήρια να δει τις δικογραφίες; Οι κάθε είδους Μακεδόνες δεν είναι ίσοι απέναντι στον νόμο; Γιατί θα πρέπει να έχουν διακριτική μεταχείριση΄;

Ανώνυμος είπε...

Οποια και να είναι η αλήθεια για τα παραπάνω ερωτήματα η δικαιοσύνη,ως έννοια και ως ορθόνομη και ισόνομη λειτουργία,όχι μόνο δεν πρέπει να καμφθεί αλλά θα πρέπει να γίνει και πιο αυστηρή.
Καινα ζητήσει ελέγχους και σε περισσότερα πεδία, σε όλα.
Ποιοί είναι αυτοί που παρεμβαίνουν στο έργο της και γιατί παρεμβαίνουν;
Είναι μόνο αυτό που επικαλούνται οι παρεμβαίνοντες ή υπάρχει τυχόν και κάτι άλλο;
Αυτό που επικαλούνται οι παρεμβαίνοντες έτσι κι άλλιώς είναι άκυρο και άτοπο και άδικο.
Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να εξαιρεί κανέναν και ειδικά όσους προσπαθούν να την επηρεάσουν.
Ολοι είναι ίσοι απέναντι στο Νόμο, άρχοντες και πολίτες,έλληνες και ξένοι!


Ανώνυμος είπε...

Οποιος κάνει παρανομία δικάζεται και τιμωρείται, κι ας είναι άσπρος, μαύρος ή κίτρινος.
Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε

Ανώνυμος είπε...

Τι φοβερό θράσος! Δείτε πως προσπαθούν να επέμβουν στη Δικαιοσύνη. Τι είναι αυτοί; Ποιοί είναι ξέρουμε, τώρα αποκαλύπτονται σε όλο τους το μεγαλείο. Φοβάμαι πως η πλαδαρότητα του Ελληνικού Κράτους είναι πολύ μεγάλη. Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στο ύψος της, παρά ταυτα .

Ανώνυμος είπε...

Aν ο Γιάννης Βοσκόπουλος συμφωνεί πως διώκεται ως Μακεδόνας θα πρέπει να το πεί. Μπορεί να βρεί και πολλούς ανθρώπους να του συμπαρασταθούν. Είναι κρίμα στις μέρες μας να διώκονται άνθρωποι. Και που ξέρεις; Μπορεί ο Γιάννης Βοσκόπουλος κατ αυτόν τον τρόπο να ανακηρυχθεί και ηγέτης των αδικημένων. Αλλά να βγεί και να το πει.

Ανώνυμος είπε...













Ποιός να βγεί και ποιό δίκιο να πεί;
Πόσο άδικο και αγνώμον στάθηκε το ελληνικό κράτος στον Χρήστο Βοσκόπουλο και τα παιδιά του και πόσο στο Γιάννη Βοσκόπουλο;
Οι έρμοι οι άλλοι Φλωρινιώτες, οι 'μη μακεδόνες' τί χαϊρι δηλαδή παραπάνω είδαν;










Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ο Γιάννης Βοσκόπουλος ήθελε να κατέβει υποψήφιος βουλευτής Φλώρινας με την ΝΔ. Τότε βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ ήταν ο Κορτσάρης. Τον Γιάννη Βοσκόπουλο δεν τον βάλανε υποψήφιο βουλευτή. Θυμάται κανείς τις δηλώσεις που έκανε τότε ο Γιάννης Βοσκόπουλος; Μιλούσε για δίωξή του επειδή είναι "ντόπιος";

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΟΣΔΟ-ΜΕΡΤΖΟ-ΣΤΑΘΟ-ΣΤΑΥΡΟ Ν.Δ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΨΑΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ;
ΚΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΧΑ ΧΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
Ε ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Κρουά έχεις δει τις αναρτήσεις στην διεύθυνση:
http://www.defencenet.gr/forum/index.php?topic=6349.100 ;;;;;;;;;;;;;;;;; Αν όχι δες τες και πες μας την γνώμη σου. Να δω αν θα τολμήσεις να δημοσιεύσεις το μήνυμά μου. Αν το δημοσιεύσεις είσαι εντάξει. Αν όχι, κι' εσύ κάποιο παιγνίδι μας παίζεις.

Ανώνυμος είπε...

Κρουά ιδίως στην παραπάνω διεύθυνση να δεις την "απάντηση 109" και την "απάντηση 115". Και να μας πεις.

Ανώνυμος είπε...

κρα κρα τα κορακια κουραφεξαλα σουπελκες.
Ότι και να λετε ο δημαρχος είναι ντομπρος μακεδονας ντοπιος.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

8.16 εγώ τι να πω ; Τα λένε όλα και τα δημοσιεύματα και οι απαντήσεις . Μία διόρθωση μόνο είναι για τη θεία και όχι για τη μητέρα του Λιάνη η οποία νομίζω ζεί ακόμα. Λεπτομέρεια βέβαια χωρίς ιδιάίτερη σημασία. Να τα διαβάσουν όλοι και να μας πουνε τη γνώμη τους.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες, είναι αρκετά τα σχόλιά σας που θέλουν έλεγχο για να μη φάμε καμία μήνυση. Θα μου επιτρέψετε μόνο να ελεγχθούν στο νομικό σκέλος και μετά θα τα δημοσιεύσω. Αυτό μη σας αποθαρρύνει να εκφράζεστε ελεύθερα . Τα ελέγχουμε για τη δική σας και τη δική μας προστασία. Συνεχίστε .

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνίδι θα έχει το θάρρος να το πάρει πάνω του ο ΣταυράκΙς ο Βοσκόπουλος και να τους τα πεί χύμα και στους 2 με τα ταχαμουσκοπιανά τους;
Η κι αυτός ίσα βάρκα ίσα νερά το παίζει;

Ανώνυμος είπε...

Kαλά οι Σκοπιανοί έχουν κάνει καλό παιδομάζωμα τα τελευταία χρόνια. Μας πήραν τόσο καλούς παπάδες, επιχειρηματίες και επιστήμονες κλπ κλπ.
Τώρα θέλουν και τους πιο επιτυχημένους μας,ως κράτος;
Να τους δώσουμε, να τους δώσουμε..


Ανώνυμος είπε...

Πάντως οι σκοπιανοί ιθύνοντες είναι πολύ προβληματισμένοι με όσους έπαιξαν το σκοπιανό παιχνίδι στην Ελλάδα και τους θεωρούν αποτυχημένους. θέλουν αλλαγές.
Οχι, μην τους αλλάξετε.
Και εμείς πως θα περνάμε τον καιρό μας ευχάριστα;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Φίλε που υπογράφεις ως "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ": Ζητούμε την κατανόησή σου. Επειδή "μας περιμένουν στην γωνία" με μηνύσεις και αγωγές αποζημίωσης. Και επειδή εμείς δεν έχουμε ούτε "πλάτες" να μας "στηρίζουν", ούτε τα πολλά λεφτά που έχουν αυτοί που μας εχθρεύονται. Το σχόλιό σου του δημοσιεύουμε "λογοκριμένο", δηλαδή με απόκρυψη ορισμένων χαρακτηρισμών σου, διότι δεν θέλουμε κανείς να θεωρήσει ότι εσύ ή εμείς έχουμε σκοπό να συκοφαντήσουμε ή να δυσφημήσουμε ή να εξυβρίσουμε κανέναν. Δεν έχουμε τέτοια πρόθεση.
Το σχόλιο σου λοιπόν είναι:
"Σε νέο "ρόλο"εισέρχεται το ανθ@@@@@@κό βρ@@@κο βου@@@@@@@@@@νό ουράνιο τόξο/.το ρόλο υπεράσπισης του πρ@@@@@νού δημάρχου φλώρινας ΄Γιάννη Βοσκόπουλου συγγενικού @ @@@@@@ προσώπου του @@@@@@ ουράνιου τόξου Παύλου Βοσκόπουλου στην Φλώρινα, προσωρινά την θέση του έχει ο Αναστασίεβ Ασλάκωβ για να κινήται ο Παύλος Βοσκόπουλος στο παρασκήνιο με την βου@@@@@ νύφη απο τα Σκόπια . Εάν ο δήμαρχος σας έφτασε στο σημείο να έχει για συνήγορο υπεράσπισης τους βου@@@@ους ανθ@@@@@ες του Ο.Τ. ειναι ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ . Το παιχνίδι που παίζουν ΟΙ ΔΎΟ ΤΟΥΣ στην Φλώρινα είναι γνωστό όταν ο ένας έχει ζόρια να γίνει δήμαρχος η νομάρχης ή και βουλετής αμολά το ουράνιο τόξο όταν ο άλλος κάνει ανθελληνικές κινήσεις ο άλλος ή απουσιάζει ή σιωπαίνει ή δέν παίρνει θέση. Ο Π.Α. το είχε περιγΡάψει τέλεια ....μεγάλη τους μπίζνα να είνε ανθέλληνας ή γιαλαντζι πατριώτης στην Φλώρινα...ο ένας συγκαλύπτει τον άλλον....μέχρι να ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ τι ύποπτο ρόλο παίζουν στην περιοχή..και θα ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ... είναι θέμα χρόνου. ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ 5-12-12"

Ανώνυμος είπε...

Ποιός απο τους πιό πάνω Σχολιαστές=Αναλυτές πιστεύει ότι τα γραφόμενα απο τους πιό πάνω σχολιαστές - αναλυτές κάνει καλό στον Γιάννη Βοσκόπουλο; Πιστεύω ότι όλοι οι πιό πάνω προσπαθούν να κάνουν κακό στον Δήμαρχο και το κείμενο στη Νοβα ζορα μήπως κάνει καλό στον Γιάννη Βοσκόπουλο; και αυτή κάνει κακό. Γιαυτό λοιπόν αφήστε ήσυχο τον Δήμαρχο να κάνει τη δουλειά του καλά, όπως και την κάνει όσο γίνεται καλύτερα σε τέτοιες συνθήκες (κακοπρόαίρετες κριτικές).

Ανώνυμος είπε...

σσσσ βρέχει έξω;

Εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο" είπε...

Εσύ ανώνυμε υπερασπιστή του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου, ενοχλήθηκες από τα δικά μας σχόλια; Δεν έχεις να μας πεις τίποτα για το δημοσίευμα της Νόνα Ζόρα; Ο δήμαρχος γιατί δεν απαντά; Δύο απλές ερωτήσεις του κάναμε! Δεν μπορεί να απαντήσει; Δεν καταλαβαίνει ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει;

Ανώνυμος είπε...

Είναι κανείς ιδιοκτήτης του κοινού καλού;
Οχι, στη δημοκρατία το κρίνουν οι πολίτες, ανάλογα με τίς πράξεις και τις παραλείψεις των δημοσίων ανδρών.
Ποιός δημόσιος άνδρας είναι το κέντρο του σύμπαντος να εξαιρείται από δημόσιες κριτικές για δημόσια ζητήματα;
Μόνο δημόσιο κακό κάνει ένας δημόσιος άνδρας που δεν μιλάει.
Θεωρεί ιδιοκτησία του την κοινή γνώμη και περιφρονεί το σύνολο του ακροατηρίου;
Αποκλειστικά ΔΙΚΗ ΤΟΥ είναι η ευθύνη για όσα λέγονται, αφού τίποτα δεν ξεκαθαρίζει.
Κανείς δεν ασχολείται με τον Γιάννη ιδιωτικά, για να του κάνει καλό ή κακό.
Ολοι, μα όλοι,ενδιάφέρονται για τον δημόσιο άνδρα, που πρέπει να δρά και δημόσια και να μιλά και δημοσια.
Ακόμα και η Νόβα Ζόρα στο Δήμαρχο αναφέρεται, ως διωκόμενο ρατσιστικά Δήμαρχο, δεν μιλάει για το Γιάννη.
Αναμφίβολα ΠΡΩΤΑ Η ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ κάνει κακό και στο Δήμαρχο και στην περιοχή μας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ;
ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

O Δημαρχος δεν έχει κανένα δικαίωμα να θίγεται ως Δήμαρχος Φλώρινας, από συμπατριώτες του,όταν θίγουν τον Δήμαρχο, ως Δήμαρχο, πρώτα οι Σκοπιανοί.
Πρώτα στους σκοπιανούς πρέπει να απαντήσει και μετά να ζητήσει ως Δήμαρχος καλές δημόσιες κριτικές από τους συνημότες του, ως Δήμαρχος.
Οσο για τον Γιάννη, αν δεν κάνει τίποτα από όλα αυτά ως Δήμαρχος, είναι απλό.
Σπιτάκι του ως Δήμαρχος, δεν κάνει ως Δήμαρχος, αφού αδιαφορεί και δεν προστατεύει τους Δημότες του από τους Σκοπιανούς...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΩΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΝΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Οι σκοπιανοί λένε ότι Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ (το "μακεδόνας" είναι κατά αυτούς) κι ΟΧΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.
Οι δημότες Φλώρινας ζητούν από το Δήμαρχο να απαντήσει αν θεωρεί ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ του αλλά ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ σκοπιανό ή όχι.
Κι αν ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ή ως άλλος πρώην αξιωματούχος) ΚΙ ΟΧΙ ΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ, ελέγχεται απλώς για δημόσια οικονομικά και διοικητικά και διαχειριστικά ή όχι.
Ο Γιάννης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΩΣ ΘΗΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ(ή άλλου αξιωματούχου).
Και δυστυχώς ο Δήμαρχος, ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ούτε μας διαφωτίζει, ούτε απαντάει για θέματα ΔΗΜΑΡΧΟΥ;
ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΦΕΡΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.


Ανώνυμος είπε...

Mπράβο ρε Ντόρις.
Πρώτα υπάρχει το Δημοσίευμα της Νόβα Ζόρα, για ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Φλώρινας, όχι για το Γιάννη, ο οποίος, όπως λέει,διώκεται δικαστικά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,και δεν ελέγχεται διαχειριστικά πάλι ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
Ερωτάται λοιπόν ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ τί από τα δύο πιστεύει ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ και δεν απαντάει Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, παρά βγαίνει ένας σχολιαστής και βάζει μπροστά ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ;

Ανώνυμος είπε...

Ντόρις κουτουράτσα, θέλω να βάλεις στην καρδιά το χέρι και δημόσια να απαντήσεις:
Ξέρουν όλοι ότι δεν φοβάσαι τις μηνύσεις.
Ούτε τις επιθέσεις από το ανώνυμο blogg τσούσκα.
Ούτε όμως και από τη Νόβα Ζόρα και το άλλο σχετικό ιστολόγιο;
Εσύ, τώρα πια, δεν θα είσαι ¨ρατσιστικά διωκόμενη¨; Αμ, πως...

Ανώνυμος είπε...

Πόσο όμορφο θα ήταν,πόσο ρομαντικό συνάμα.
Πόσο απεγνωσμένα και γλυκά το ζητάει ο λαός από το Δήμαρχό του να το πει:
Πλανεμένε ξάδερφε, άραξε στα κυβικά σου.
Και εσύ και εγώ το ξέρουμε ότι είμαστε Ελληνες.
Θα καθαρίσω εγώ με όλα τα θέματα της χώρας μας.
Εχουν δίκιο και καλά κάνουν να ζητούν από τους κυβερνήτες τα ρέστα οι δικαιοσύνες των κρατών.
Σε καλώ να σταθείς σαν καλός συνέλληνας δίπλα μου.
Η Μακεδονία μας ήταν είναι και θα είναι μόνο μία και Ελληνική!

Κι ο Ψωμιάδης κάθεται στο σκαμνί αλλά αν του έβγαινε καμμιά τουρκική ή σκοπιανή εφημερίδα να τον στηρίξει δεν θα την ξαπόστελνε;

Αυτό πρέπει να κάνει κι ο Δήμαρχός μας, είναι πάνδημη λαϊκή απαίτηση, τέλος.

Nτόρη Κουτουράτσα είπε...

Aγαπητέ φίλε 10.54 μμ,
Κάποτε σε αυτή τη πόλη πρέπει να εννοήσουμε τα αυτονόητα και να λειτουργήσει επιτέλους η λογική για να πάψουν να κρύβονται προσωπικές και συλλογικές επιδιώξεις ,με ακτίβιστικο, σκοταδιστικό και προβοκατορικό προσανατολισμό.

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνήστε ρεεεεεε! Τι μπλέκετε τα φύλλα με τα δένδρα; Κάθεστε και μου μιλάτε για "τον Γιάννη" και για "τον Δήμαρχο", και μπερδεύεστε και χάνετε την ουσία. Το ερώτημα είναι εάν Γιάννης Βοσκόπουλος που είναι Δήμαρχος Φλώρινας και τέως Νομάρχης Φλώρινας, συμφωνεί ή όχι με αυτά που λέει το "Ουράνιο Τόξο". Και μέχρι σήμερα ο Γ. Βοσκόπουλος δεν μας λέει αν συμφωνεί ή διαφωνέι! Αυτή η σιωπή του έχει την σημασία της!!!!!!! Καταλάβατε;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Oι μεγάλοι άνθρωποι απαντάνε ρεεε, οι ηγέτες.
Οι άλλοι κοιτάνε τον εαυτό τους.
Ο Γιάννης ή ο Δήμαρχος τί από τα δύο μας δείχνει;
Αν δεν απαντάει πάψτε να ασχολείστε μαζί του.
Εχει και άλλους και Δήμαρχους και Γιάννηδες...

Ανώνυμος είπε...

Κρουά άλλαξε θέμα.
Εχασε την ευκαιρία να απαντήσει,7 μέρες έχει το δημοσίευμα.
Καμμένο χαρτί είναι πια,έτσι κι αλλιώς.


Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΡΙΣ ΞΥΠΝΑ.Η ΤΣΟΥΣΚΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ. ΚΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΡΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ;

Εφημερίδα κρούά κρουά το κράξιμο είπε...

Σε λίγο θα ανεβάσω αναδημοσιεύσεις από άλλα μπλοκ ανα το πανελλήνιο για το δημοσίευμα. Το πήρανε χαμπάρι σε΄όλη την Ελλάδα!Εσείς συνεχίστε να ασχολείστε με τη τσούσκα. Τόσο μυαλό; Να κάνουμε εξαγωγή!

Ανώνυμος είπε...

TOYΣ ANAΓΚΑΣΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ ΝΤΟΡΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΚΡΥΠΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΦΑΝΕΡΟ. ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΦΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΡΙΓΜΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΡΙΣ. Ανάγκασες να αποκαλυφθεί το Ουράνιο Τόξο κι η Τσούσκα και η Νόβα Ζόρα, με το Αμπέσενταρ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ.
Και ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΥΣΚΑ;
Δικαιώθηκες ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΗΝΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΓΙΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Tώρα τα ποντικάκια είναι στο κλουβάκι της δημόσιας αποκάλυψης...
Επεσαν οι μάσκες!!

Ανώνυμος είπε...

Aυτό που πραγματικά θέλουν οι σκοπιανοί κύκλοι κρουα, είναι να απαλλάξουν δικαστικά τον από ότι αποδεικνύεται και δεν διαψεύδεται κολλητό τους;
Δείτε, πως κράζουν τους δικαστές στην Τσούσκα και πως δίπλα-δίπλα έχουν το δημοσίευμα της Νόβα Ζόρα.
Τυχαίο είναι επίσης το δημοσίευμα της ζόρα;
Η δικαιοσύνη όμως τώρα είναι που πρέπει να μην επηρεαστεί από αυτές τις μεθοδεύσεις των σκοπιανών κύκλων.
Για να φτάνουν σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα και φοβούνται τόσο πολύ τη δικαιοσύνη.

Εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο" είπε...

Παρατηρήστε φίλοι μου κρουά, πόσοι και πως προσπάθησαν να ελαχιστοποιήσουν ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ προς τον Γιάννη Βοσκόπουλο και να μας αποπροσανατολίσουν με ντεμέκ ερωτήσεις και υποδείξεις. Παρατηρήστε και πόσοι από εσάς εμμένετε στην ουσία του θέματος. Χαίρομαι για εσάς που έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!Νομίζω πως τα καταφέραμε να τους κάνουμε να αποκαλυφθούν μόνοι τους! Συνεχίζουμε και δεν φοβόμαστε κανέναν!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 5-12-12 8.26 μμ. Καταλάβαμε ότι κι' εσύ τσιράκι είσαι. Γλύψε τώρα. Σε λίγο καιρό κι' εσύ θα κάνεις πως δεν τον ξέρεις και θα γλύφεις αλλού. Και όχι πολλά για του ντόπιους γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει. ΧΑΦΙΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ρε Ντόρη ο Μπάμπης ο ΚΥΠΑτζής, που κάποτε έγγραφε στο μπλόγκ σου; Τον χάσαμε!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Φίλε που μας έστειλες το παρακάτω σχόλιο, το οποίο δημοσιεύουμε "πειραγμένο" για να μην φάμε καμιά μήνυση πάλι, ζητάμε την κατανόησή σου.

Μας γράφει ο φίλος αναγνώστης:

"ποιός ΧΚΥΤΠΑΤΖΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ? ο Τούρκος που μας φορτώθηκε απο την %%%%% και παριστάνει τον ΤΑΞΙΘΕΤΗ? που έφαγε παρέα με όλη την συμμορία αρκετά έξοδα δημοσιεύσεων του βοσκού ? που ξεκίνησε απο υποψήφιος %%%%τής του %%%%% τρομάρα του και κατάντησε ελεεινός γλείφτης του γαλαζοαίματου βοσκού? που δέν δούλεψε με αφεντικό στο κεφάλι του ΠΟΤΕ και παρίστανε τον...ντιμ%τσ%%γκράφο? %%%%% και μπάμπης έχουν κοινό βεβαρημένο %%%%%%% μητρώο στην μάσα ακόμη και στις ξανθιές ....γκόμενες. Μπάμπη ουρακοτάνγκε πόσες φορές σου έβαλε τις φωνές του ο Β%%@@@ρος του ουράνιου τόξου Παυλος Βοσκόπουλος ΔΗΜΟΣΊΩς? ΠΌΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΙΞΕΣ κι εσυ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ βο@@@κου ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟς ΤΟΥ Ο %%%%% σε νομάρχης και βοσκοδήμαρχος ώστε να ξεκοκκαλήσεις κανα κοκκαλάκι? κρύψου τουρκε απο την φλώρινα έχεις το θράσος και να κυκλοφορείς ακόμη στην πόλη...τουρκ γιουσουφ μπαμπουίνε"

Ανώνυμος είπε...

Ρε παρτε χαμπάρι... ο Βοσκόπουλος υπάρχει και θα υπάρχει γιατί υπάρχουν άνθρωποι σε αυτό τον τόπο που σκέφτονται μόνο το σήμερα, μόνο τον κώλο τους και μόνο τα παιδιά τους. Εσείς επιτρέπετε στον Κάθε Βοσκόπουλο την επομένη των εκλογών να σηκώνει ανάστημα και να γίνεται απο Δήμαρχος Φλώρινας (μη χέσω.......) Πλανητάρχης. Εσείς οι ίδιοι δίνεται δύναμη σε τυχάρπαστους. Το κορυφαίο είναι πως δίνετε δύναμη σε ανθρώπους που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ καν!!!!! Είναι αστείο. Τραγελαφικό μάλλον. Μη γράφετε τίποτα. Αφήστε τις εκλογές να μιλήσουν και θα δείτε πως ο,τι γράφετε σήμερα.... θα φαντάζει επιστημονική φαντασία μετά τις εκλογές. Βοσκόπουλος Πλανητάρχης, Στάθης Θεός και βάλε κλπ κλπ Αυτή είναι η καταδίκη του Έλληνα. Η ατελείωτη υποτακτικότητα και η υπο του μηδενός αυτοεκτίμηση. Ξυπνήστε ρε!!!!! Ξυπνήστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εσείς τους κάνετε!!! οχι αυτοί εσάς!!!!! Δεν τους χρωστάτε!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΡΕ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. (συγνώμη Κρουα... αν θες μην το ανεβάζεις. Ήθελα να τα πω κι ας μην ακουστούν.)

Ανώνυμος είπε...

καθίστε φρόνημα γιατί αν σηκώσουν ανάστημα οι ντοποι ,

τρεχάτε ποδαράκια μου !!!!!!!!!!!!

αλίμονο σας !!!

τα βρητε όλοι την μανουλα σας

Δημοσίευση σχολίου