2:16 μ.μ.

OΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΝΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ – ΦΩΤΙΕΣ 2012

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 
 

Αγαπάμε τη Φλώρινα                                          Μας αρέσει η φύση και οι άνθρωποι    Στηρίζουμε τη Φλώρινα
Οι φίλοι της Φλώρινας δεν μένουν στα λόγια. Έμπρακτα εκφράζουν την αγάπη για τον τόπο μας   και  αναλαμβάνουν δράση για τη προβολή των ΦΩΤΙΩΝ.
ΘΕΑΤΡΟ «ΑΥΛΑΙΑ»  , ΩΔΕΙΟ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ,  “ΑΝΙΜΑ”  ΥΟGAPILATES - DANCE  , ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ» ,  ΤΡΟΦΙΜΑ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΓΟΥΛΑΣ , BEST BESTIARIO – ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΔΥΜΑ , ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΙΤΑ-«ΠΑΝΔΟΡΟ- ΠΙΤΤΑ» 
Οι ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ,  βάζουν  τις ΦΩΤΙΕΣ 2012 κορώνα στο κεφάλι τους και γίνονται  οι καλύτεροι πρεσβευτές τ ου τοπικού μας εθίμου.
Οι φίλοι των φίλων  της Φλώρινας, γίνονται και αυτοί κρίκοι σε μία ανθρώπινη αλυσίδα για την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή της Φλώρινας τη περίοδο των Χριστουγέννων. 




Η κορώνα για τους ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  έχει φιλοτεχνηθεί από το δημιουργικό του γραφείου της εταιρίας ΠΑΝΔΩΡΑ DTWNτόρη Κουτουράτσα  και απεικονίζει τη μεγάλη Φωτιά της Πλατείας Ηρώων μέσα σε μία καρδιά με φλόγες, και με σλόγκαν «Πάμε στη Φλώρινα» να ζεστάνουμε τη ψυχή και τη καρδιά μας! Φοριέται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Φίλοι της   Φλώρινας,
Η Φλώρινα, επενδύει σε ανθρώπους και  αξιοποιεί το μεγάλο της κεφάλαιο, τους φίλους της.  Ξεπερνάει τη περιβόητη εσωστρέφειά τη ς , επικοινωνεί και διευρύνεται μέσα από ανθρώπους .
Οι ΦΩΤΙΕΣ της Φλώρινας δεν προβάλλουν απλά τον τόπο. Αποτελούν και μία ευκαιρία  αναθέρμανσης και σύσφιξης των σχέσεων με τους ανθρώπους που την επισκέπτονται, την αγαπούν και είναι πρόθυμοι να τη στηρίξουν.

.................................................................................................................................................
ΘΕΑΤΡΟ«ΑΥΛΑΙΑ» - Πλατεία ΧΑΝΘ 
 ΩΔΕΙΟ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ
Πανόραμα : Πανόραμα (ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ)
Κεντρική Πλατεία – Κομνηνών 36, τηλ. 2310.346.422,
Ανατολική Θεσσαλονίκη: Εθνικής Αντιστάσεως 16 (τηλ. 2310 422742, 422885)
Web :
www.villarte.gr
Κεντρικό Ωδείο : Εγνατίας 115 (τηλ. 2310 262.244, 269922)
Εύομος : Π. Μελά 25 & Μητρούση 1 - Κεντρ.Πλατεία (τηλ. 2310 760778)
“ΑΝΙΜΑ” ΥΟGAPILATES - DANCE - Αλεξάνδρα Ρωσσοπούλου – Θέρμη Θεσσαλονίκη
ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ»Λ. Σοφού 18 – Θεσσαλονίκη 
 ΤΡΟΦΙΜΑ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΓΟΥΛΑΣ, Π. Συνδίκα 33 –Ανάληψη Θεσσαλονίκη 
 BEST BESTIARIO– ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΔΥΜΑ ,Σολωμού 8 Θεσσαλονίκη
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΙΤΑ-«ΠΑΝΔΟΡΟ- ΠΙΤΤΑ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Παράδοση κατ΄οικον τ. 6932 870562

ΠΑΝΔΩΡΑ DTWNτόρη Κουτουράτσα , Υπηρεσίες διαφήμισης & Επικοινωνίας - Νικ. Χάσου 27 Φλώρινα - Κρήτης 8 Θεσσαλονίκη τηλ. 6932 870562

Οι φωτογραφίες είναι από το πάρτυ του στούντιο “ΑΝΙΜΑ” ΥΟGAPILATES - DANCE - Αλεξάνδρα Ρωσσοπούλου – Θέρμη Θεσσαλονίκη, που έγινε το Σάββατο 14-12-2012

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

-«ΠΑΝΔΟΡΟ- ΠΙΤΤΑ» Παράδοση κατ΄οικον τίτλος σκέτη έμπνευση !!!!!!

Δημοσίευση σχολίου