"Ερευνάτε τα γραφάς" ..ερευνώντας λοιπόν, ανακαλύψαμε σε μία κόλα χαρτί, την έρευνα του ΣΔΟΕ στην ΑΝ - ΦΛΩ . Για τους άπιστους Θωμάδες, ο αγώνας της εφημερίδας μας κρουά - κρουά "το κράξιμο" , δικαιώνεται. Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από τότε που ξεκινήσαμε τον αγώνα κατά της διαφθοράς και της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος στη Φλώρινα. 1 -10-2009 μέχρι και σήμερα, δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι από δικαστήρια, ύβρεις και κάθε είδους κυνηγητά.

Η εφημερίδα μας , ούτε δικάζει, ούτε καταδικάζει κανέναν. Τον ρόλο αυτόν τον έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές , εισαγγελεία, ΣΔΟΕ, Επιθεωρητές Δημ. Διοίκησης και όπως βλέπετε και διαβάζετε τα στοιχεία που καταθέσαμε έχουν κινήσει το ενδιαφέρον των αρμοδίων αρχών.

Ευτυχώς που τα νέα, ήρθανε από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ σελ. 23, 8-12-2012 ! Διαβάστε λοιπόν την αναδημοσίευση για την έρευνα του ΣΔΟΕ στην ΑΝΦΛΩ!

Βλέπετε εδώ είναι ΦΛΩΡΙΝΑ! Και εδώ γεννιούνται οι άπιστοι Θωμάδες, οι βολεμένοι που αμφισβητούν τους πάντες και τα πάντα από τον καναπέ τους.

Ο καιρός όμως έχει γυρίσματα.
Τώρα τι έχετε να μας πείτε ρουφιάνοι του συστήματος;
Οι καταγγελίες μας για τον τρόπο διαχείρισης του δημόσιου χρήματος σε ΑΝΦΛΩ και Νομαρχία 2007-2012 είναι ανυπόστατες;

Για την εφημερίδα
κρουά κρουά "το κράξιμο'

Ντόρη Κουτουράτσα

ΦΛΩΡΙΝΑ 11-12-2012



Αναδημοσίευση ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 8-12- 2012 &  florinea 11-12-2012

16 comments :

Ανώνυμος είπε...

ena mpravo stin efimerida

Ανώνυμος είπε...

Mη μου παραπονιέσαι γλυκειά μου κρουά..Πρέπει να καταλάβετε κάτι κι εσύ και ο Παύλος ο Αλτίνης που είχατε το θάρρος και το σθένος να κάνετε τέτοιες αποκαλύψεις και να φθάσει το θέμα να ερευνάται τόσο σοβαρά! Η πρωτοβουλία σας αυτή είναι πρωτόγνωρη για την επαρχία , πολύ περισσότερο για τη Φλώρινα! Ξεπερνάει τη λογική του τόπου, τον φόβο και τη μιζέρια. Αυτή η υπέβασή σας ήταν και είναι φυσικό να δημιουργήσει τέτοιον πόλεμο εναντίον σας. Μπράβο σ εσάς και σε όσους σας πίστεψαν και σας στήριξαν. Λίγη κατανόηση όμως και συμπάθεια για τον μέσο φοβισμένο Φλωρινιώτη χρειάζεται, και πιστεύω πως έχετε τη γενναιότητα της ψυχής για να το κάνετε. Δεν είμαστε όλοι ρουφιάνοι! Είμαστε φοβισμένοι και μας αναγκάζουν ενίοτε να κάνουμε τους ρουφιάνους!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

10.52 Aγαπητέ φίλε, είσαι πολύ γενναίος με το να παραδέχεσαι ορισμένα πράγματα. Κανένας πιστεύω απ όλους εμάς που γνωρίζουμε πως για να ζήσει κανένας στη Φλώρινα πρέπει καθημερινά να δίνει έναν αγώνα με το κατεστημένο, δεν περιμένει χειροκροτήματα. Χρειάζεται μόνο συμπαραστάτες και φίλους σε αυτή τη κοινή προσπάθεια για να εξυγιανθεί ο τόπος από νοσηρές καταστάσεις. Θάρρος φίλοι μου και πίστη στον κοινό μας αγώνα. Συνεχίζουμε ως το τέλος!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΛΟΓ/ΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ NΟΜΑΡΧΩΝ-ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 20ΕΤΙΑΣ;

Εφημερίδα κρουά, κρουά "το κράξιμο" είπε...

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κάτι τέτοιο 1.46. Ενδεχομένως να ζητάνε από αυτούς για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία εις βάρος τους. Από τον κύκλο τον δικό μας, των γνωστών νομαρχών, δημαρχών κλπ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Αυτό δεν ισχύει βέβαια για αυτούς που δεν γνωρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Καιρός ήταν....! Άντε και να μπούν στην φυλακή τα καθάρματα! Και να κατασχεθούν οι περιουσίες τους!

Ανώνυμος είπε...

Η τσούσκα-τσούφκα τι λέει;

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΣΟΥΦΚΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ ΑΠΌ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ!

Βουνίσιος Ακτιβιστής είπε...

τεκίλα στο Μέξικο σίτι...

http://vounisiosaktivistis.blogspot.gr/?zx=bc588c5e79703d6a

Ανώνυμος είπε...

Και "σφίχτηκε";

Ανώνυμος είπε...

H TSOUSFKA GLIFEI TON TAXITHETI GIA MIA ...THESULA

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μ' άρεσε το "TSOUSFKA"!

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΣΟΥΦΚΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

Ο ΤΑΞΙΘΕΤΗΣ ΓΛΥΦΕΙ ΤΗ ΤΣΟΥΦΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΤΣΟΥΦΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ.


Ανώνυμος είπε...

Παρε το δημοσίευμα της Τσούτκας κρουα και αναδημοσίευσέ το σε σένα.
Εχει ενδιαφέρον: απόδειξη λέει, ή όχι; ,της μη ενοχής του Βοσκόπουλου είναι ότι οι άλλοι αιρετοί Στρατάκης,Παπαναστασίου, Θεοδωρίδης, Ηλιάδης κλπ έκαναν επιλήψιμα και με αυτούς δεν ασχολήθηκε κανείς; Αυτό δε λένε;
Νόστιμο δεν ακούγεται, ως απόδειξη ;
Και γιατί δηλαδή μια εκ των ΑΠΟΔΕΙΞEΩΝ της ενοχής Βοσκόπουλου δεν ειναι ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ότι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ υποστήριξε το ουράνιο τόξο του ξαδέρφου; Τί το αποκλείει δηλαδή;
Γιατί ξαφνικά συνήγορος η Νόβα Ζόρα;
Αυτό δεν ζητήθηκε να απαντηθεί;
Κι από πάνω κύριοι της τσουσκας ότι η Νόβα Ζόρα ξέρει;
Τί ξέρει δηλαδή παραπάνω, που δεν το ξέρουμε εμείς;
Εχει κανά έγγραφο τίποτα που να λέει κυνηγάτε επιλεκτικά το Βοσκόπουλο; Ας το δείξουν.
Τώρα, για το ότι καταγγέλουν και τους άλλους, δεν είναι και για δημόσιο κακό, αν έχουν τα στοιχεία.
Ας δώσουν στη δημοσιότητα πρόσθετα στοιχεία,ας τα πάνε και στον εισαγγελέα, όπως έκανε η Ντόρις, κι αν δεν ασκηθούν τα δέοντα, τότε θα έχουν δίκιο.
Εδώ είναι όλοι και περιμένουν.
Μέχρι τότε όμως οφείλει απάντηση ο Γιάννης Βοσκόπουλος, όχι στην Κουτουράτσα αλλά στους Φλωρινιώτες.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ μας φίλε 12-12-12 8.00' μμ: Οι "κουκουλοφόροι" της "τσούσκας" ή "τσούφκας", πρέπει πρώτα να βγάλουν τις κουκούλες και μετά να παρουσιάσουν στοιχεία. Και τα στοιχεία αυτά να τα πάνε επώνυμα στον Εισαγγελέα. Όσο δεν τα κάνουν αυτά, το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν θόρυβο, να βρωμάνε αλλά να είναι ακίνδυνοι, όπως είναι οι "τσούφκες".

Δημοσίευση σχολίου