Θα μπορούσες να τους χαρακτηρίσεις ατρόμητους και γενναίους, αν  επέμεναν να αγωνίζονται για το καλό του τόπου, για έργα, αν είχαν το θάρρος να ορθώσουν το ανάστημά τους σε αποφάσεις εις βάρος των πολιτών της Φλώρινας και όλων των Ελλήνων. Τότε ναι, θα τους βγάζαμε το καπέλλο και θα τους λέγαμε και ένα μπράβο!
Στη περίπτωσή μας όμως..

Νίκος Αλεξιάδης
Παναγιώτης Μαβίδης
Άκης Καραγκιοζίδης
 Mιχάλης Καρακόλης
Χρήστος Μπαρδάκας
Νίκος Ευαγγλελου, από αριστερά

Οι έξι δημοτικοί σύμβουλοι του Γιάννη Βοσκόπουλου, Αλεξιάδης, Μαβίδης, Καραγκιοζίδης, Μπαρδάκας,  Ευαγγέλου,  Καρακόλης,  μέλη της οικονομικής Επιτροπής του δήμου Φλώρινας, ΟΜΟΦΩΝΑ, ψήφισαν υπέρ της προσφυγής κατά της απόφασης για τη μεταφορά της σύμβασης της Ζέτας Ρίζου στο δήμο Φλώρινας σε προσωποπαγή θέση!

Η απόφαση, ως γνωστόν είχε απορριφθεί από τη ΓΓ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, και είχε δεχθεί τη σφοδρή  κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας.

Παρά ταύτα, τα παλλικάρια του Βοσκόπουλου, δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Δεν υπολογίζουν με τίποτα τη κοινή γνώμη, εις γνώση όλων είναι πως η όλη διαδικασία είναι καραγκιοζιλίκι όπως λένε τα πηγαδάκια, και παρά ταύτα, ψηφίζουν ΟΜΟΦΩΝΑ, τη προσφυγή κατά της απόφασης!

Για να υπερασπιστούν τί; αναρωτιέται ο απλός πολίτης. Τον εαυτό τους και τις αποφάσεις τους ή την επιθυμία της κ. Ζέτας Ρίζου να γίνει διευθύντρια και την αποκατάστασή της στο επικείμενο κλείσιμο της ΑΝΦΛΩ;  Και όλα αυτά βέβαια με χρήματα του δήμου, όπως αποφάσισε η οικονομική επιτροπή.

Το δικαίωμά τους για τα  παραπάνω, αν ήθελαν να το διεκδικήσουν με χρήματα των δημοτών Φλώρινας, θα έπρεπε να λάβουν υπ όψη τους τη κοινή γνώμη, που είναι αντίθετη σε αυτή την απόφαση και θεωρείται και σκάνδαλο!

Αυτοί όμως γράφουν στα παλιά τους τα παππούτσια τη κοινή γνώμη, και επιμένουν! Ειλικρινά δεν βρίσκω λόγια να τους χαρακτηρίσω! Τους αφήνω στη δική σας κρίση.

Το θέμα έχει πάνω απ όλα,  ηθικές διαστάσεις. Δεν γνωρίζω τι νομικά τερτίπια μπορεί να εφεύρουν για να επιβάλλουν ότι τους κατέβει, και σε τι δικαστικούς αγώνες μπορεί να περιπλέξουν τον δήμο και να τον φορτώσουν με έξοδα στο μέλλον. Και όλα αυτά γιατί;  

Το νόμιμο όμως δεν είναι ηθικό και στη περίπτωσή μας προσπαθούν αφ ενός  να νομιμοποιήσουν με νύχια και με δόντια   παράνομη απόφαση  και αφ ετέρου να καταλύσουν το ηθικό μέρος της απόφασης!

Στη χθεσινή συνεδρίαση, μειοψήφισαν οι σύμβουλοι της μειοψηφίας Τσώκας και Σταύρου. Ο κ. Ακριτίδης απουσίαζε δικαιολογημένα και μάλιστα έγινε και έντονη συζήτηση για τη πρωτοβουλία αυτή. Εισηγητής ήταν ο υπάλληλος του δήμου κ. Χαρίτος και   δικηγόρος ορίστηκε η κα Βλασιώτου από την Αθήνα. Για την επιλογή δικηγόρου ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ;

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ:
                                                 
 ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΗΝ ΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ;

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΜΝΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ;

 Ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΡΟΥΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΆ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ;

Ντόρη Κουτουράτσα

 

33 comments :

Ανώνυμος είπε...

Για τέτοιες γελοιότητες ξέρουν να ψάχνουν δικηγόρους και όλα τα συναφή. Τόσα χρόνια που η πόλη ειναι ο αποδιοπομπαίος τράγος της Χώρας, δεν κυνήγησαν τα δικαιώματα μας ως πολίτες!Μόνο η τσέπη και το τομάρι τουςΠραγματικά αποτελούν το χείριστο είδος πολιτικών που υπάρχει ίσως και σε όλη την υφήλιο!Την μισή ενέργεια και το χρήμα που σπαταλάνε για να τακτοποιήσουν την Ζέτα αν τα διοχέτευαν στη Φλώρινα, τωρα θα ήμασταν ο πιο αναπτυγμένος Νομός!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Distixos uparxoun akoma kai aftoi oi opoiei den 8a eprepe na vriskonte ekei stis 8eseis aftes an8ropoi pou exoun kataspatalisi lefta me to tsouvali apo to dimosio anti na vreiskonte se ena keli...akoma xodevoun ...kala na pa8oume loipon emeis oi floriniotes malon aftoi mas...aksizoun!!!!!
26 Οκτωβρίου 2013 - 11:21 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

ANθΡΩΠΑΚΙΑ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΒΕΖΥΡΗ, ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΡΟΜΑΖΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ζετα, ζουμε, στο Δημο να σε δουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εγώ ως Δημότης πρέπει να συμβάλλω στην πληρωμή της δικηγόρου της Ζέτας; Προσφέρει και σε εμένα κάτι από αυτά που προσφέρει στον Βοσκόπουλο για να πληρώσω; Γιατί τόσα εύκολα ναι από τους οσφυοκάμπτες δημορικούς συμβούλους; Μου αρέσει ιδιαίτερα που έχεις αναρτήσει τις φωτογραφίες των yesmen! Βοηθάει πολύ τους αναγνώστες να πράξουν το ...... δέον μόλις τους βλέπουν. Αυτοί είναι η ντροπή της Φλώρινας σε συμπυκνωμένη μορφή! Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ διαθέτει άξια στελέχη που συμπαραστέκονται για το καλό του τόπου στο Βοσκόπουλο.
Μπράβο τους που υποστηρίζουν τη Ζέτα στο δίκαιο αγώνα της για επαγγελματική αποκατάσταση.

Ισως πρέπει να τους ονομάσουμε ΤΑ ΖΕΤΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύστοχο τα ΖΕΤΑΚΙΑ. Μπρα βο σου όποιος κι αν εισαι

Ανώνυμος είπε...


TA 6 ZETAKIA KAI H XIONATH

Ανώνυμος είπε...

Ζετάκια (κορυφαίο!) είστε τελειωμένοι. Ούτε να διανοηθείτε να θέσετε εκ νέου υποψηφιότητα. Ότι και να σας σύρουν, πάλι λίγο θα είναι!

Ανώνυμος είπε...

ΖΕΤΑΚΙΑ ΖΑ ΚΕ Τ΄ ΑΚΙΑ ΤΟΜΑΡΑΚΙΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΦΛΟΓΕΡΑ ΤΟΥ ΦΥΣΑΕΙ ...ΚΑΝΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΟΥΠΑ ΜΟΥΠΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

NEOΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ;

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΝΔ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΖΕΤΟ..Τον έβδομο νάνο. Όπως λέμε το τρίτο και μακρύτερο, το έβδομο και έσχατο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι ΠΑΣΟΚΟΙ είναι καλύτεροι;

Ανώνυμος είπε...

Στην Φλώρινα ο "γάμος" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Ο Μέρτζος και ο Λιάνης τον είχαν κάνει,και τα ζώα οι ψηφοφόροι ψήφιζαν. Θυμάστε πόσοι "παραδοσιακοί" δεξιοί ψήφιζαν τον Λιάνη; Κορόϊδα ψηφοφόροι! Κορόϊδα Φλωρινιώτες!

Ανώνυμος είπε...

Πω .... πω ..... πω .....! Κάτι φάτσες τα ζετάκια! Αντάξιες ενός βοσκού από την Παλαίστρα!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι!. Ο ένας πιό διάνοια από τον άλλον. Και πιό παληκάρι και πιο ηθικός από τον άλλον! Μπράβο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΤΑΘΙΚΑΣ ΖΕΤΑΚΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΛΙΑΝΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! ΔΕΣ ΠΟΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ. ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΠΟΙΟΙ; ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

IQ κατσικιού και από επίπεδο ....δάπεδο τα ΖΕΤΑΚΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

Τι πολιτικούς άνδρες έχει αναδείξει αυτός ο τόπος!!!!! Τον Σταθίκα....! Τον Παπαθανασίου (τον θυμάστε τον μέγα πολιτικό άνδρα; τον εγγονό του παπα-ΘανάσηΤουρούντζη;)......! Τον Κορτσάρη .......! Τον Λιάνη .......! Θυμάστε με πόσο πάθος τους στήριζε ο "κυρίαρχος λαός"; "Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν!"

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φλωρινα....το θεατρο του παραλογου! οι μισοι ειναι συγγενεις με τους υπολοιπους μισους , τους ψηφισαν και τωρα τους κραζουν....

ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

KAΛΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ; ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

O Η Ζέτα ο "Ζέτος" και τα 7 "Ζετάκια"! Μασαλιά!!!!
Εμ....τι κανουμε εδώ? Ντάγκαρα παίζουμε?
Χαχαχα....!!!
Προτιμώ να γελάω, γιατί η υπόθεση είναι για κλάματα!
Οι Φλωρινιώτες άξιοι της μοίρας τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΛΕΝΕ Ο ΒΟΣΚΟ ,ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ .....ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΞΑΝΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αριστείδου τι λέει τώρα τι θέση παίρνει.

Ανώνυμος είπε...

Τα ζετακια ξανακτυπουν http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%99%CE%9A%CE%96%CE%A9%CE%97%CE%99-591
Προσφευγουν στο εφετειο για την ακυρωση της μεταφορας

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ 6 ΖΕΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ "ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ" ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ "ΒΟΣΚΟ" (ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ "ΒΟΣΚΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ).. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ. ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΑΡΔΑΚΑ ΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΟ (ΜΕΛΙΤΗ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ..... ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.". Ο ΕΝΑΣ "ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΚΑΛΙΣΤΗΣ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. Ο ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΣΥΝΔΥΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ (ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ), ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΜΠΑΡΔΑΚΑ ΧΡΗΣΤΟ. ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ. ΑΜΕΣΩΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ " ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ? " ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΥΦΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ " ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ". ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΔΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.
ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ" ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ "ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ "ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ". ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ? ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ !!!! ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΟΥΡΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΑΛΙ "@@@@ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΤΕ ΣΤΑΘΗ ΕΙΤΕ ΒΟΣΚΟ, ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ !!!!!!!
23 Μαΐου 2014 - 3:57 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Υπεροψία, ψευτομαγκιά, τσαμπουκάς! Αυτό το "ήθος" ευαγγελίζονται κάποιοι! Και ο "κυρίαρχος" λαός αντί να τους πάρει με τις πέτρες τους επανεκλέγει! Κατάντημα ολκής!

Ανώνυμος είπε...

EMGOLDEX

Ανώνυμος είπε...

2400 sthn vlasiotou gia na yperaspisti ton syntaksiouxo RIZO pou ekane efesi afou katadikastike gia to rema
https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%A9%CE%9A72%CE%A9%CE%97%CE%99-%CE%A9%CE%99%CE%9D/document?inline=true

Δημοσίευση σχολίου