8:31 π.μ.

4 700 ευρώ ο μισθός της Ζέτας Ρίζου!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Ακατάλληλη ίσως να είναι η στιγμή που σας το λέω. Είναι σαν να ρίχνω λάδι στις πληγές σας, σήμερα τέλος του μήνα, που όλοι τρέχουμε καταιδρωμένοι να τα φέρουμε βόλτα.

Μικτές βέβαια είναι οι αμοιβές της , σύμφωνα με όσα εντόνως συζητιούνται καθώς η σύμβασή της έχει αρχίσει να κυκλοφορεί. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, και δεν γνωρίζω τι μπορεί να παίρνει εξτρα και απο τα προγράμματα για τα οποία είναι υπέυθυνη.

Και όσο μετράμε μεταλλικά ευρώ στη τσέπη μας, μπορεί η Ζέτα Ρίζου και να νας κοροιδεύει, ακόμα και για τα δημοσιεύματα.

Και γιατί όχι; Και να χτυπιόμαστε , και να κράζουμε και να φωνάζουμε , αυτή μπορεί  τσεπώνει τα χιλιάδες ευρουλάκια. και ο μήνας έχει 9.

Αυτά περί μισθού της κυκλοφορούν ευρέως από εχθές και έχουν προκαλέσει κατάφορα τη κοινή γνώμη. Αν κάνουμε λάθος ας μας δείξει τη σύμβασή της με την ΑΝ ΦΛΩ. Για να μην αδικούμε το κορίτσι!
 

12 comments :

Ανώνυμος είπε...

Αιδως Αργειοι.(Ντροπη σας κυριοι Δημοτικοι..... αρχοντες)

Ανώνυμος είπε...

Για υπολογίστε από 2008 έως σήμερα που είναι στην Ανφλω

κοντά 6 χρόνια δηλαδή 72 μήνες

72 χ 3000 = 216.000 ευρώ σύνολο
ή 36.000 ευρώ ετησίως
Τώρα αν παίρνει 3.500 καθαρά τα ποσά ανεβαίνουν

Δεν είναι και άσχημα έτσι.

Πάντως καιρός είναι να δημοσιευτεί η σύμβαση της ώστε να γνωρίζουμε πόσο κοστίζει στην Αναπτυξιακή

Ανώνυμος είπε...

Να θυμάστε ότι η Ρίζου και ο Βοσκόπουλος δεν "φύτρωσαν" από μόνοι τους στην ΑΝΦΛΩ, στην Νομαρχία και στον Δήμο. Κάποιοι τους φύτεψαν! Αυτοί που τους φύτεψαν φταίνε το ίδιο με τον Βοσκόπουλο και την Ρίζου. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Signomi kiolas alla pio einai to simferon tous kai kegonte toso poli na metaferoun tin Rizou? mipos krataei stoixeia kata merikon an8ropon tou dimou kai kegonte toso poli na tin metaferoun? h...mhpos exei allh....sxesh me kapious apo kei mesa? e? apetoume kapia stigmi san Floriniotes na paei spiti tis alios den mas pei8oun!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 10:24, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΥΤΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ....!!!
ΤΟΝ..... "ΖΕΤΟ" ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ......!!!
ΤΗΝ.......ΖΕΤΑ..... ΤΗΝ ΦΥΤΕΨΕ Ο "ΖΕΤΟΣ"!!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΤΑΚΙΑ ΤΑ ΦΥΤΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΖΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Κι' όμως αγαπητέ 11.30' π.μ., τον "ζέτο" κάποιοι τον ΦΥΤΕΨΑΝ και ο "κυρίαρχος λαός που έχει και μνήμη και κρίση" τον ψήφισε.

Όσο ο "κυρίαρχος λαός" παραβλέπει ότι υπάρχουν αυτοί που ΦΥΤΕΥΟΥΝ (θα τους πω "οι κηπουροί"), τόσο θα συνεχίσουν να φυτεύουν. Όσο ο "κυρίαρχος λαός" βλέπει μόνον τους ΦΥΤΕΥΘΕΝΕΣ (τα "φυτά"), δεν θα βλέπει τους ΦΥΤΕΥΤΕΣ (τους "κηπουρούς"). Όσο οι "κηπουροἰ" δεν ενοχλούνται, θα συνεχίσουν να φυτεύουν "φυτά". Όπως και κάνουν τόσα χρόνια τώρα!!!

Και όταν ο "κυρίαρχος λαός" βαρεθεί ένα "φυτό" θα του δίνουν ένα άλλο πάλι "φυτό". Θα αφήνουν το φυτό να "τρώει", θα του εξασφαλίζουν μισθό και σύνταξη, και έτσι όταν θα το αποσύρουν, το φυτό δεν θα μιλάει. Βέβαια, εάν το "φυτό" τρώει 1,ο κηπουρός θα τρώει 1.000, γι' αυτό να είσαι σίγουρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την Ζέτα την φύτεψε ο "ζέτος". Αν οι κηπουροί δεν ήθελαν μια Ζέτα δίπλα στον "ζέτο" θα την είχαν αποσύρει. Ο "ζέτος", μπορεί να μην είναι καμιά διάνοια, αλλά και πονηρός είναι και το τι τον συμφέρει το μυρίζει από μακρυά. Πιστεύεις ότι για "συναισθηματικούς λόγους" εξετέθη τόσο πολύ; Ή υπάρχουν άλλοι δεσμοί μεταξύ "ζέτου" και Ζέτας, που τον κάνουν να μην θέλει να την έχει εχθρό;

Όταν, λοιπόν, είναι πιθανόν να υπάρχουν τέτοιοι μυστικοί "δεσμοί", μην βγάζεις τόσο εύκολα το συμπέρασμα ότι ο "κυρίαρχος λαός" (δηλαδή ο κάθε Πέτκος, Τράϊκος, Κωστίκας, Πανίκας, και Μήτσους, με όλον τον σεβασμό για τον ανώνυμο πολίτη) ξαφνικά ένα πρωΐ άκουσε μία ομιλία του "ζέτου" και, αφού θαμπώθηκε από την ρητορική του δεινότητα, είπε "αυτόν ψηφίζω". Και το είπε γνωρίζοντας τα παλιά ....... Εσύ, φίλε μου, τα ξέρεις τα παλιά; Αν όχι ρώτα κανέναν γέρο στον κάμπο.

Μην βιάζεσαι λοιπόν να πεις ότι δεν υπάρχουν αυτοί που φυτεύουν. Μην βιάζεσαι, διότι έτσι παίζεις το παιγνίδι τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο ΤΕΛΩΝΕΊΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ πόσα παίρνουν;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μας είπες και συ 5.24μμ οι αποσπασμένοι δάκαλοι με κομπόδεμα πόσα έχουν;

Ανώνυμος είπε...

πυξ λαξ SPECIAL απο ..... ORESIVIOS ACTIVE...

http://vounisios.pblogs.gr/2013/10/flwrina-7-stoys-32-dhmotikoys-symboyloys-pane-stis-synedriaseis.html

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω να της δώσει και άλλη αύξηση! Να της κάνει το μισθό 6969 ! Το αξίζει!

Ανώνυμος είπε...

και μία πίπα της ειρήνης για να καπνίζουν παρέα ...

Δημοσίευση σχολίου