11:25 μ.μ.

"ΈΦΥΓΕ " ο χειρουργός Δήμος Μιλτιάδους

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 
 
 
 
 
Χάσαμε τον φίλο μας, τον συνεργάτη, τον γιατρό μας.

Χάσαμε τον άνθρωπό μας.

Τον χάσαμε ξαφνικά και αναπάντεχα.

Η απώλειά του τεράστια, βίαιη και τρομακτική.
Δεν μπορούμε να συνειδητοποίησουμε πως δεν θα τον ξαναδούμε.
Δεν μπορούμε να χωνέψουμε την ιδέα του κενού που αφήνει πίσω του.
Δήμο αγόρι μου, καλό σου ταξίδι.

Η μεγάλη σου οικογένεια από τη Φλώρινα



Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας ανακοινώνει στους δημότες της πόλεως, ότι η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος Διευθυντή ιατρού της Χειρουργικής κλινικής του Γ.Ν. Φλώρινας Δήμου Μιλτιάδους, θα τελεστεί στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης, στις 5 μ.μ. της 25ης Οκτωβρίου 2013.

5 comments :

Ι.Παπαδοπουλος είπε...

Καλο σου ταξιδι φιλε Δημο.Ο απροσδοκητος θανατος σου με εχει συγκλονισει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Δήμο, καλό Παράδεισο. Η Φλώρινα σ'αγάπησε.

Ανώνυμος είπε...

Ντόρις πέρα από την ανθρώπινη πλευρά, το πλήγμα είναι πολύ μεγάλο για το Νοσοκομείο της Φλώρινας.
Το να χάσεις σήμερα ένα χειρούργο είναι σα να χάνεις το μισό σου Νοσοκομείο!

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Ο Δήμος άφησε πίσω του μία γυναίκα και τέσσερα παιδιά σε ηλικία που έχουν την ανάγκη του πατέρα τους. Τους εύχομαι κουράγιο.

Ο γιατρός που έφαγε την ζωή του στα βιβλία και στα νοσοκομεία, βγάξζει ένα μισθό τέτοιο που εάν έχει τέσσερα παιδιά δεν του φτάνουν. Και εάν πεθάνει πριν "τακτοποιήσει" τα παιδιά του, ώστε να μπορούν να επιβιώσουν χωρίς την βοήθειά του, αλλοίμονο στα παιδιά του.

Ο κάθε βολευτής βγάζει 6.000 € -10.000€ τον μήνα. Παίρνει βαρβάτη σύνταξη σε οκτώ χρόνια. Και το πόσο δουλεύει φαίνεται από την κατάσταση της Ελλάδας.

Γιατί με 20 υπηρεσίας γιατρός να παίρνει μισθό 1.400 € τον μήνα και ο κάθε Σταθίκας να παίρνει μισθό 6.000 € και βάλε τον μήνα; Τι προσφέρει στην κοινωνία ο κάθε Σταθίκας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

10.46 πράγματι η απώλεια του Δήμου όπως και προγενέστερα του αείμνηστου νευρολόγου και του αείμνηστου νεφρολόγου είναι ανεκπλήρωτες -θα συμφωνήσω το μισό νοσοκομείο λειτουργεί στο φιλότιμο κάποιων ...με 1 χειρουργό με 1 νεφρολόγο με 1 ορθοπαιδικό με 1 ψυχιάτρο με κανέναν ΩΡΛ με κανέναν Πνευνομολόγο με κανέναν νευρολόγο .. ... ... Ας ελπίσουμε κα Κουτουράτσα ο κάθε σταθίκας ο κάθε γερμανίκας και φυσικά ο αδωνίκας να φιλοτιμηθεί να αναπληρώσει άμεσα τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.....

Δημοσίευση σχολίου