7:43 μ.μ.

EΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Γιατί πρέπει να είστε κατά των Ελεύθερων Οικονομικών Ζωνών

Η προτελευταία φάση τεμαχισμού της Ελλάδας μας θα είναι η δημιουργία ελεύθερων οικονομικών ζωνών. Η λειτουργία τους, θα απαιτηθεί να υπαχθεί σε ένα καθεστώς χαλαρής ομοσπονδιακής διοίκησης από το κράτος κυρίαρχο. Δηλαδή κάθε Οικονομική Ελεύθερη Ζώνη θα τείνει να μετατραπεί σε Ομόσπονδο Κρατίδιο με τάση αυξανόμενης ανεξαρτητοποίησης από το Κυρίαρχο Κράτος. Για να επιτευχθεί και επιταχυνθεί η αποσύνδεση τους, κυρίαρχο ρόλο θα διαδραματίσει η εισροή πολλών χιλιάδων λαθρομεταναστών που σε επόμενη φάση θα είναι οι φτωχοί εργάτες που θα ζουν υπό συνθήκες Κινέζικης δουλείας στις περιοχές αυτές.

Για να γίνει κατανοητό αυτό που σας λέω, σας αναφέρω ότι
στα μεγάλα εργοστάσια της Κίνας, παρατηρούνται έξω από αυτά, παραπήγματα με δεκάδες εργαζόμενους που ξεκινούν να εργάζονται με το πρώτο φως της ημέρας και ολοκληρώνουν το ωράριο τους νωρίς το βράδυ. Όποιος αντιδρά σε αυτή τη καταδυνάστευση, καλείται η αστυνομία και παίρνει τους εργαζόμενους και τους επιστρέφει στον τόπο προέλευσης του όπου είναι καταδικασμένοι στην απόλυτη πείνα.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαία η απαίτηση της Τρόϊκας για εβδομάδα 6 ημερών και 13 ωρών εργασίας ανά ημέρα. Ο πρώτος στόχος είναι η μετατροπή των λαθρομεταναστών σε νόμιμους εργαζόμενους στις ελεύθερες οικονομικές ζώνες, και η εν συνεχεία δραματική μεταβολή πληθυσμιακής διάρθρωσης των περιοχών αυτών. Φανταστείτε με λίγα λόγια, μια ελεύθερη ζώνη στην Θράκη, με μείωση του ελληνικού πληθυσμού στο 20% μετά από 10-20 χρόνια (λόγω δραματικής αύξησης της απασχόλησης λαθρομεταναστών). Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα έχει απωλεσθεί η εθνική ταυτότητα της περιοχής;

www.drachmoula.com

4 comments :

Προμυθεύς ο Αδέσμευτος είπε...

Διόλου αθώα η επιχείρηση μετατροπής της Θράκης σε Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη. Πρόκειται για «απαρχή εδαφικής ανεξαρτητοποιήσεως». Ας μην ανοίξουμε την πόρτα σε καταστρωμένα «σχέδια επί χάρτου», επισημαίνει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.
Διαβάστε το άρθρο στην εφημερίδα "Το Παρόν" της 8-7-12 (http://www.paron.gr/v3/new.php?id=78126&colid=37&catid=42&dt=2012-09-09&search=%CF%E9%EA%EF%ED%EF%EC%E9%EA%DE+%E6%FE%ED%E7)

Προμυθεύς ο Αδέσμευτος είπε...

Μήπως κι' εδώ προσπαθούν να εφαρμόσουν κάποιο σχέδιο "εδαφικής ανεξαρτητοποιήσεως"; Τι λένε οι πολιτικοί της περιοχής μας; Τι λέει ο Νίκος Μέρτζος;

β.α . είπε...

Μπράβο ντόρις για το δημοσίευμα. Γιατί κάποιοι φωστήρες στην Φλώρινα νομίζουν ότι εάν γίνουν ΕΟΖ θα κερδίσουν το "λαχείο". Επιτέλους ντόρις είπες μία αλήθεια ....με δόλωμα "ειδικό φορολογικό καθεστώς μειωμένο απο άλλες περιοχές" οι συμβάσεις εργασίας της περιοχής θα πέσουν σάν ημερομίσθιο πιό κάτω και απο τις ..ουγκάντας όσο για τους λαθρομετανάστες στην εοζ θα δουλέυουν με τα διπλάσια μεροκάματα απο τους ντόπιους. Όι χάντρες και τα καθρεφτάκια που πουλάν μερικοί στην περιοχή απέδειξες ότι δέν είναι χρυσός αλλα κατάρα..Μπράβο Ντόρις για το παρόν δημοσίευμα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΕ ΜΩΡΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ..

Δημοσίευση σχολίου