12:44 μ.μ.

Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ "ΧΤΥΠΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑ" ΣΤΟ FACE BOOK

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |








Τελικά, οι ρουφιάνοι ποτέ δεν πεθαίνουν.
Με το που αρχίσαμε στην εφημερίδα μας να δημοσιεύουμε προεκλογικά άρθρα, το face book  άρχισε να μας μπλοκάρει σχεδόν όλα τα δημοσιεύματα .

Το δημοσιεύματα ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,  Δημήτριος Φαρμακιώτης Υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας - ΈΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ και το δημοσίευμα Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ , είχαν και τα ΤΡΊΑ  την ίδια τύχη .

Τυχαίο; Εσείς θα το κρίνετε.

Τον Απρίλιο υπάρχουν συνολικά 5 δημοιεύσεις. Οι άλλες δύο δεν τους ενοχλούν απ ότι κατάλαβα. Η μια αφορούσε στις αμοιβές των αιρετών και η άλλη ήταν ένα άρθρο του κ. Τσάπανου για το Πανεπιστήμιο.

Τα άλλα 3 δημοσιεύματα που σχετίζονται με εκλογές τους ενόχλησαν μόνον .

Φαίνεται δεν τους αρέσει η επικοινωνία  που θέλεουμε να αναπτύξουμε  με τους αναγνώστες στο δημοσίευμα ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  και φοβούνται τις ερωτήσεις.

Στο επόμενο δημοσίευμα περί συνεντέυξεως Φαρμακιώτη, μάλλον  οι ρουφιάνοι δεν θέλουν τον Φαρμακιώτη επειδή  τολμάει και τα "ρίχνει".

'Οσο για το τρίτο δημοσίευμα, που μιλάει για ρουφιάνους, μάλλον κάποια άλλη ρουφιανιά θα έχουν κάνει.Θα την μάθουμε, θα το μάθετε, και θα το μάθουν . 

Πιθανότατα, κάποια  ομάδα ρουφιάνων καταγγέλει στο face book τα δημοσιεύματα.
Είναι ανόητοι αυτοί που το κάνουν, διότι ούτως ή άλλως είναι αναρτημένα στην σελίδα της εφημερίδας και μπορεί να τα διαβάσει ο οιοσδήποτε. Και προς μεγάλη λύπη των ρουφιάνων έχουν και υψηλή αναγνωσιμότητα.

 Μιά τρύπα στο νερό κάνουν.

Αυτά να τα ακούτε και να τα μαθαίνετε εσείς αναγνώστες της κρουά για να καταλάβετε και την ποιότητα του προεκλογικού αγώνα που είναι σε εξέλιξη.

Για την εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο"

Ντόρη Κουτουράτσα


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου