Το λες και έκπληξη!!! Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με άποψη και πρόταση! Αν είναι δυνατόν!

Εκεί που είχαμε βομβαρδιστεί με ευχολόγια, διαβεβαιώσεις αγάπης για τον τόπο και τα κοινά, δεσμεύσεις για σκληρή εργασία κτλ κτλ, από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από όλους τους συνδυασμούς,  στα ξαφνικά! μας εμφανίζεται μία δυναμική και καλαίσθητη  παρουσία και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! μας λέει κάτι, που όλοι περιμέναμε από τους υποψηφίους δημοτικούς ή και περιφερειακούς συμβούλους να ακούσουμε. 

Τι περιμέναμε; Να μας πουν τι ακριβώς θα κάνουν! 

Το "φαινόμενο" Κουσιπέτκου, στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του Στάθη Κωνσταντινίδη, κέρδισε ένα θερμότατο χειροκρότημα, γεγονός που επιβεβαιώνει την δυναμική παρουσία της κ. Φανής Κουσιπέτκου. 
Ένα πλούσιο βιογραφικό ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητσμού, με μεταπτυχιακές σπουδές, πολλές διακρίσεις αλλά και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες! 

 Είναι η μοναδική, γυναίκα εκπαιδεύτρια ορειβασίας και αναρρίχησης  στην Ελλάδα.

Στην Φλώρινα, κάθε χρόνο, ως επικεφαλής  προπονήτρια της Ευξείνου Λέσχης, μας χαρίζει ένα υπερθέαμα  ρυθμικής γυμναστικής– τα περίφημα Πατουλίδεια. 
 Είναι προπονήτρια αναρρίχησης - ορειβασίας  του ΣΕΟ Φλώρινας και παράλληλα  διδάσκει στο τμήμα Συνοδών Βουνού στα  ΔΙΕΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. 
   
Στις φετινές εκλογές , δεν «κατεβαίνει» απλά υποψήφια δημοτική σύμβουλος  με τον συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του Στάθη Κωνσταντινίδη με ευχές και υποσχέσεις.  «ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ»  πρόταση ανάπτυξης για τον τόπο μας, συγκεκριμένη και έτοιμη για εφαρμογή ! που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του συνδυασμού! 

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης ως επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά πως δίνει βήμα στους υποψηφίους του και αξιοποιεί τις ιδέες και τις δυνατότητες των υποψηφίων του, γεγονός το οποίο είναι ενθαρρυντικό για μία νέα εποχή στον δήμο Φλώρινας. 

Η Φανή Κουσιπέτκου, τολμά με επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνει, να πει  ΞΕΡΩ  ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ για   να εφαρμόσει ιδέες για τον εναλλακτικό τουρισμό, να τον ενισχύσει ως νέο μοντέλο ανάπτυξης με τίτλο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο τίτλος της πρότασης "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ" μας κινεί το ενδιαφέρον και την περιέργεια να μάθουμε περισσότερα, και κυρίως να διερευνήσουμε την αποτελεσματικότητα της πρότασης, που σχεδόν απόλυτα μας διαβεβαιώνει η κ. Κουσιπέτκου μέσα από το φυλλάδιό της. 

Για την ώρα, πραγματικά, μένουμε  στο ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εμφανίστηκε και μία υποψήφια να μας πεί "κάτι" και δεσμευόμαστε πως θα αναζητήσουμε τις λεπτομέρειες μέσα από μία συνέντευξη. 

Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ! 

Καλή επιτυχία Φανή Κουσιπέτκου! 



Ντόρη Κουτουράτσα 

6-5-2019 





  



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου