ΚΑΤΙΑ ΤΡΥΦΩΝΟΣ  – ΥΠΟΦΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ακόμα διατηρούμε τον ήχο της παρουσίας της από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΚΡΙΤΙΚΟΣ FM.
H Κάτια Τρύφωνος επί 22 χρόνια έχει διανύσει μία επιτυχημένη πορεία στην δημοσιογραφία, που ποτέ δεν εγκαταλείπει.
Όποτε χρειαστεί εκφράζει την άποψή της χωρίς φόβο.

Άνθρωπος ανήσυχος και δημιουργικός, πάντα βρίσκει κάτι να κάνει
.
Καθώς μου περιγράφει την εμπειρία της, από την πρόσφατη ενασχόλησή της στην Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Φλώρινας, ξεδιπλώνονται όλες οι ευαισθησίες 
 και τα αισθήματα αλληλεγγύης.
«Για μένα, η εμπειρία μου στην Υπηρεσία Πρόνοιας του δήμου Φλώρινας, με βοήθησε να δω την αγωνία της επιβίωσης μέσα από άλλη διάσταση και να αντιμετωπίσω το τέρας της γραφειοκρατίας.
Ανέπτυξα σε υψηλό βαθμό το αίσθημα της αλληλεγγύης, και η ανάγκη στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων , έγινε εσωτερική μου ανάγκη».

Σήμερα εργάζεται πάλι με σύμβαση στην Πυροπροστασία. Σε μικρό χρονικό διάστημα, μόλις 5 μήνες, ανέλαβε πρωτοβουλίες και σήμερα αγωνίζεται για την σύσταση Συλλόγου Εργαζομένων στην Πυροπροστασία. Έφθασε σε υπουργεία, κίνησε γη και ουρανό!

Η δημιουργία είναι συσσωρευμένη εμπειρία και για την Κάτια, ο συνδυασμός του Στέφανου Μπίρου για τον δήμο Φλώρινας «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», της ταιριάζει «γάντι». 
Είναι βέβαιο πως μπορεί να αναλάβει ευθύνες και πρωτοβουλίες, δυναμικό ρόλο,  να αναζητήσει  και να βρει λύσεις.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

Αγαπητή Κάτια, πως αποφάσισες την υποψηφιότητά σου;

-      Η ντομπροσύνη του Στέφανου Μπίρου, «σε θέλω μαζί μας», απλά, χωρίς γαρνιρίσματα για να με πείσει,  μου έβγαλε αβίαστα και αυθόρμητα ένα ναι, σε συνδυασμό και με τις προγραμματικές του θέσεις.

Τον Στέφανο Μπίρο τον γνωρίζω και αυτό που έχω διαπιστώσει, είναι πως θέλει να κάνει πράγματα. Το κέντρο ενδιαφέροντος του είναι ο άνθρωπος, ο πολίτης της Φλώρινας και σ αυτό το σημείο ταυτιζόμαστε απόλυτα .

Έχει μία απίστευτη ενέργεια και έναν ενθουσιασμό, που στον μεταδίδει και σε παρασέρνει σε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.  

Ποια είναι η γνώμη σου για τους επικεφαλής των άλλων συνδυασμών και των συνυποψηφίων σου στους άλλους συνδυασμούς;

-     Οι επικεφαλής των άλλων συνδυασμών έχουν δώσει δείγματα γραφής, οπότε είναι στην κρίση των Φλωρινιωτών. Η δική μου άποψη στην προκειμένη περίπτωση περισσεύει. 
     Για τους συνυποψηφίους των άλλων συνδυασμών αυτό που έχω να πω, είναι πως με την υποψηφιότητά τους ανανεώνουν την πολιτική ζωή του δήμου Φλώρινας. 
     Είναι σε μεγάλο ποσοστό νέα παιδιά, με πολύ καλές σπουδές  κυρίως διάθεση για δουλειά, και προοιωνίζουν την αναγέννηση του δήμου Φλώρινας. 
      Ακριβώς επειδή είμαι υπέρ αυτής  της ανανέωσης με νέα πρόσωπα  στον δήμο Φλώρινας, επέλεξα τον συνδυασμό του Στέφανου Μπίρου.

Ποια είναι η γνώμη σου για τους συνυποψηφίους σου στον συνδυασμό του Στέφανου Μπίρου;
-          
      Το μεγαλύτερο ποσοστό των συνυποψηφίων μου στον συνδυασμό είναι νέοι .
      Αξιοσημείωτη είναι η σχέση που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας όλοι οι συνυποψήφιοι του συνδυασμού. 
      Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας, χωρίς να θέλει ο άλλος να υπονομεύσει τον άλλον και αυτό σηματοδοτεί την καλή λειτουργία του αυριανού δήμου Φλώρινας. Αυτά τα καλά στοιχεία της προσωπικότητας όλων που βγαίνουν αβίαστα, θα τα μεταφέρουμε στον αυριανό δήμο .

Το περίφημο τραμ , που έχει εξαγγείλει ο Στέφανος Μπίρος, είναι ένα προεκλογικό πυροτέχνημα, ή μία βιώσιμη λύση;
-          
      Οι στόχοι μας στο προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού μας , είναι βραχυπρόθεσμοι, μεσοπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι. Αλλοίμονο αν αναλωθούμε μόνον σε θέματα καθημερινότητας. Θα «μας φάνε» οι λακούβες στον δρόμο! 
     Έτσι κι αλλιώς ο δήμος Φλώρινας θέλει ριζική ανακαίνιση . Το τραμ εντάσσεται στους μακροπρόθεσμους στόχους.

Τι σε ενοχλεί περισσότερο στην όλη της Φλώρινας;
-          
     Με ενοχλεί η αισθητική της πόλης. Ιδιαίτερα, τα χαλάσματα κατά μήκος του ποταμού, με πονάνε. Με ταλαιπωρεί η καθυστέρηση της Τηλεθέρμανσης, με ανακουφίζει η προοπτική να δώσουμε λύσεις σε όλα αυτά, όταν ο συνδυασμός μας θα είναι η νέα δημοτική αρχή.

Η κλασσική ερώτηση . Τι έχεις να πεις στους συνδημότες σου, γιατί να σε ψηφίσουν;
-          
      Θα ακουστεί πολύ κοινότυπο και τετριμμένο, αλλά αυτό με εκφράζει σαν χαρακτήρα. 
      ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!


   

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου