ΦΛΩΡΙΝΑ "Η πόλη μας" , είναι ο τίτλος του υποψήφιου συνδυασμού για την κοινότητα της Φλώρινας.

Ο Κωνσταντίνος Ρόζας, γνήσιος εκφραστής για την αγάπη του και την προσφορά του στον τόπο του διεκδικεί την θέση του Προέδρου.

Δεν έχει ανάγκη από τίτλους εξουσίας, αναζητά μόνον ένα ασφαλές σημείο αναφοράς ως εφαλτήριο,για ακόμα μεγαλύτερη προσφορά, για ακόμα πιό δυναμικούς αγώνες.

Έχει κερδίσει την αναγνώριση των συνυποψηφίων του, που τον θέλουν επικεφαλής, τον εμπιστεύονται και τον εκτιμούν.

Για τον Κωνσταντίνο Ρόζα η έννοια της προσφοράς για τον τόπο αποτελεί οικογενειακή παράδοση. Εμπράκτως έχουν αποδείξει όλοι τους πως νοιάζονται γι αυτόν τον τόπο και τον έχει ενισχύσει άπειρες φορές, μέσα από την επιχειρηματική τους  δραστηριότητα τα "ΛΙΓΝΥΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ".
Ο πατέρας του Χαράλαμπος Ρόζας έχει  αφήσει ένα αναλλοίωτο αποτύπωμα στην κοινωνία της Φλώρινας , το οποίο τιμούν επάξια οι συνεχιστές του Κωνσταντίνος και Βαλίνα Ρόζα.

Ο Κωνσταντίνος Ρόζας, ο Κωστάκης ή Κωστής για τους φίλου του, δεν φοβάται να βγεί μποροστά, να διεκδικήσει και ακόμα να έρθει σε ρήξεις.

Η προφανής ανιδιοτέλειά του δίνει έναν ορισμό στην προσωπικότητά του. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

Έκφραση αναγνώρισης και εκτίμησης η ψήφος μας στο πρόσωπό του, θα μας εξασφαλίσει έναν δυναμικό και αποτελεσματικό εκπρόσωπο στην κοινότητα της Φλώρινας!

Ντόρη Κουτουράτσα
9-5-2019 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου