12:37 μ.μ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ !

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |







Λένε , πως την εκτίμησηκαι την εμπιστοσύνη δεν στην χαρίζουν... Την κερδίζεις...
Και είναι αλήθεια.

Παράδειγμα, ο Γιώργος Παπαγρηγορίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον δήμο Φλώρινας  με τον συνδυασμό του Στάθη Κωνσταντινίδη.

Ο Γιώργος Παπαγρηγορίου είναι "περίπτωση"! 




Ο Γιώργος έχει παντού φίλους. Είναι πολύ εύκολο να εξοικειωθείς και να τον νοιώσεις φίλο και δικό σου άνθρωπο.  Τον ξεχωρίζεις από την καλή του διάθεση να σε  ακούσει και να συζητήσει μαζί σου.

Διακριτικά και σεμνά καταθέτει  αδιάψευστα  δείγματα γραφής στην κοινωνία της Φλώρινας. 

 Είναι παντρεμένος με τη Βρεφονηπιοκόμο Μαρίνα Μουρατίδου και έχει τρεις κόρες.

Αναμεμιγμένος με τα κοινά και την πολιτική του τόπου αλλά και ως φίλος, συνεργάτης,  συνάδελφος ή οικογενειάρχης αφήνει το  αποτύπωμά  του παντού.

Εργάζεται στην Οικονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας και έχει διαχειριστεί δημόσιο χρήμα με απόλυτη συνέπεια, γεγονός που τον καθιστά απολύτως αξιόπιστο. 

 Μετά από πολλά χρόνια αναλαμβάνει έναν καινούργιο ρόλο.

Αφήνει πίσω την επιτελική του θέση στον οργανωτικό σχεδιασμό και περνάει μπροστά.
 Κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον  συνδυασμό του Στάθη Κωνσταντινίδη  ΕΝΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, για τον δήμο Φλώρινας!

Δεν ζητά την ψήφο σου για μία θέση στον δήμο. Ζητά την συμμετοχή σου στον δήμο Φλώρινας με την ψήφο σου στο πρόσωπό του!

 Πόρτα ανοιχτή για όλους! 

Μπείτε και δώστε όλοι έναν κοινό αγώνα για να βιώσετε αύριο μαζί του μια καινούργια πραγματικότητα στον Δήμο Φλώρινας χωρίς ενδιάμεσους, ημέτερους και επιτήδειους.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου