4:00 μ.μ.

Η «Ώρα του ταμείου» έφτασε ...! ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Η «Ώρα του ταμείου» έφτασε ...!


Γράφει ο Πέτρος Γ. Γώγος*

Η κρισιμότερη στιγμή της Δημοκρατίας έφτασε. Είναι η ιερή ώρα της Απόφασης και της Ψήφου. Με την ψήφο του ο πολίτης αναλαμβάνει την ευθύνη, το Μέλλον του, στα δικά του χέρια, καθώς είναι η μόνη ευκαιρία έπειτα από χρόνια "παρακολούθησης" των πολιτικών που εφαρμόζονται για αυτόν.
Έρχεται η "Ώρα του Ταμείου", χρειάζονται ΟΛΟΙ!
Οι κάλπες στήνονται, η συμμετοχή επιβάλλεται, καθώς η αποχή ευνοεί τα "συστημικά κόμματα" και τους σκοπούς της ύπαρξής τους. Κανένας δεν μπορεί να πει "δεν ήξερα", "δεν άκουσα", "δεν είδα". Όλοι μας παρακολουθήσαμε στα ραδιόφωνα και στην τηλεόραση το "θέατρο σκιών". Θεωρώ ότι πλέον, έχουμε την ικανότητα να επιλέξουμε αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και, ακόμα περισσότερο, στην ευρωβουλή ως "ευρωβουλευτές".
Αμέτρητα τα όσα έχουν ειπωθεί, άλλα τόσα έχουν γραφτεί, για τα ΟΧΙ που έγιναν ΝΑΙ, για την "προδοσία" του ελληνικού λαού από πολιτικούς, για "κατάπτυστες συμφωνίες", για "μυστικές ή μη συναντήσεις", από αυτούς που δόλια, "δίχως αιδώ", καταπάτησαν κάθε ηθικό, πολιτικό και κοινωνικό κανόνα, έσπειραν τη διχόνοια στον λαό, για να καλύψουν τη δικιά τους σήψη...
Χιλιάδες οι διαφωνίες, μυριάδες τα λόγια κι οι υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο, για μια "άλλη" Ευρώπη, από ανθρώπους που, για ακόμα μία φορά, στοχεύουν στην υφαρπαγή της Ψήφου...


                           Γώγος Πέτρος - Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Δεν θα σας κουράσω με περισσότερα. Απλώς θα υπενθυμίσω, τις επίκαιρες προτροπές του μακαριστού Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου (Καντιώτη), παραθέτοντας ένα μικρό απόσπασμα, από το βιβλίο του «Βασιλεύει το αγκάθι», όπου απαντά στο ερώτημα «Ποιούς θα ψηφίσωμεν;».
«Και καθ’ ήν ώραν εγράφετο το παρόν, εναγωνίως χριστιανοί ηρώτων από τηλεφώνου ποίους πρέπει να ψηφίσουν. Νοσταλγοί ημείς μιας ιδεώδους κοινωνίας, της βασιλείας των ουρανών, του πολιτεύματος και της ζωής των πρώτων χριστιανών, από κανένα σημερινόν πολιτικόν σχήμα δεν ικανοποιούμεθα. Και λοιπόν οι χριστιανοί δεν θα ψηφίσουν; Ή θα ρίξουν λευκά ψηφοδέλτια; Όχι βεβαίως. Η έλλειψις επί του παρόντος πολιτικού σχήματος ανταποκρινομένου προς τους βαθύτερους πόθους του χριστιανικού πληρώματος άς μη μας οδηγήσει εις αποχήν και ουδετερότητα.
Εις τα υπάρχοντα πολιτικά σχήματα υπάρχουν εγκατεσπαρμένοι και άνδρες τίμιοι, μη διευζευγμένοι από τας γυναίκας των και μη ζώντες μετά παλλακίδων, μη ανήκοντες εις την μασονικήν στοάν ή εις άλλας σκοτεινάς κινήσεις, αγαπώντες το Έθνος και την Εκκλησίαν, τινές των οποίων έχουν να επιδείξουν και δραστηριότητα υπέρ της θρησκευτικής και ηθικής εξυγιάνσεως της κοινωνίας.
Ολίγοι αυτοί οι άνδρες εις την εποχήν μας, εποχήν λειψανδρίας, καθ’ ήν τον σεμνόν και ακέραιον άνδρα πρέπει ν’ αναζητώμεν με τον φανόν του Διογένους. Χριστιανοί μου, Έλληνες και Ελληνίδες! Όπου συναντήσατε αυτόν τον άνδρα, τιμήσατέ τον με την τιμίαν ψήφον σας. Αλλά και δηλώστε εις τον υποψήφιον της προτιμήσεώς σας, ότι τον ψηφίζετε ως πρόσωπον αξιόλογον υπό τον θεμελιώδη όρον, αν το κόμμα, εις το οποίον ανήκει, ενεργήσει τι, το οποίον αντίκειται εις την χριστιανικήν πίστιν και ηθικήν, να μη διστάσει να εξέλθει εξ αυτού και να ενωθεί με άλλα χριστιανικά στοιχεία, και όλοι μαζί να δημιουργήσουν πολιτικόν σχήμα ευαγγελικών αρχών προς σωτηρίαν του Έθνους…
Ο Χριστός το Α και το Ω του εθνικού μας βίου. Είθε να υπάρξει ισχυρόν πολιτικόν σχήμα με θεμέλιον τον Χριστόν και το Ευαγγέλιόν του. Άλλως ουκ έσται δεινών παύλα. Χριστός ηγείσθω εν πάσι!».

Αυτή είναι και η δική μου κατάθεση Ψυχής!
Ψηφίστε για τον  Χριστό και την Πατρίδα!
Ψηφίστε για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!

*Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!






0 comments :

Δημοσίευση σχολίου