Την Τετάρτη 8 Μαίου στις 20.30 στη αίθουσα του Εργατουπαλληλικού Κέντρου (Ηπείρου 28) , η υποψήφια περιφερειάρχης κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου θα παρουσιάσει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε.Φλώρινας καθώς και τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού "ΕΛΠΙΔΑ" για την Δυτ. Μακεδονία.

Η κ. Ζεμπιλιάδου διακρίνεται για τις γνώσεις και την αποτελεσματικότητά της. Οι προγραμματικές της δηλώσεις, έχουν ενδιαφέρον διότι αποτυπώνονται με ρεαλισμό και σαφήνεια και ως εκ τούτου είναι υλοποιήσιμες. 
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού της την αντιμετωπίζουν με σεβασμό και εκτίμηση και στέκονται δίπλα της με εμπιστοσύνη και με την βεβαιότητα πως μαζί της θα καταφέρουν να κάνουν "τα αδύνατα , δυνατά". 

Έχουμε την ευκαιρία στην αυριανή εκδήλωση να τους  γνωρίσουμε, να τους ακούσουμε και το πιό σημαντικό να αναπτύξουμε έναν διάλογο μαζί τους. 

Εκ μέρους των αναγνωστών της εφημερίδας μας, θα θέλαμε να απευθύνουμε μία ερώτηση στην κ. Ζεμπιλιάδου για τα πεπραγμένα  και επιφυλασσόμεθα στην συνέχεια να επανέλθουμε με σχετικές ερωτήσεις για τα μελλούμενα , όπως θα μας τα παρουσιάσει.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! 

ΡΩΤΑΜΕ 


Η κ. Ζεμπιλιάδου, ως αντιπολίτευση, άσκησε τον ρόλο της με δυναμισμό, γνωρίζει πολύ καλά την δημόσια διοίκηση, έχει μοναδική εμπειρία σε αναπτυξιακά προγράμματα και απορρόφηση κονδυλίων. Προφανώς είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο να μας προσδιορίσει ρεαλιστικά την αναπτυξιακή πορεία της Φλώρινας την τελευταία 5ετία και το βάρος της ευθύνης της Περιφέρειας. 

Θα είχε ενδιαφέρον να μας απαντήσει η κ. Ζεμπιλιάδου:

            1.  Πόσα έχασε  η κέρδισε η Φλώρινα την τελευταία 5 ετία, από απορροφήσεις  
κονδυλιων; 
                   
Υ.Γ. Επειδή είμαστε ζωντανή εφημερίδα, δημοσιεύω την ερώτηση αναγνωστών  που έλαβα μετά την ανάρτηση του δημοσιεύματος .

ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ

 2. Κυρία Ζεμπιλιάδου, κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες ένας ψίθυρος, πως θέλετε να μεταφέρετε όλες της σχολές του Πανεπιστημίου στην Κοζάνη.  Αληθεύει; 



Εν αναμονή της απαντήσεών σας 

Ντόρη Κουτουράτσα 
7-5-2019 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου