2:47 μ.μ.

Σ. Βόσδου: Ζήτω η Ν.Δ.!!!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




Μαθαίνουμε ότι ο Σωτήρης (Σώτος) Βόσδου, που ενδιαφέρεται να εκλεγεί βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ., έχει ήδη έτοιμα τα προεκλογικά του έντυπα. Αληθεύει Σώτο; Επίσης μαθαίνουμε ότι η ΝΟΔΕ Φλώρινας της ΝΔ ζητάει από αυτούς που θέλουν να  είναι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Φλώρινα, να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους!!!!

Εάν αληθεύουν τα παραπάνω για τον Σωτήρη ή Σώτο Βόσδου, και με πρόθεση να κάνουμε πολιτική κριτική στην Ν.Δ. (το ξεκαθαρίζουμε για να μην μας πει ο μπούφος που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του ότι δυσφημούμε)  ρωτάμε (δεν διαδίδουμε γεγονότα και μάλιστα ψευδή ως αληθινά) και πρώτ' απ' όλα ρωτάμε τον ίδιο τον Σ. Βόσδου:

Οι απλοί νεοδημοκράτες τώρα θα υποβάλουν τα χαρτιά τους και στο μέλλον θα αποφασίσουν ποιον θα καταβάσουν υποψήφιο βουλευτή; Για τον Σωτήρη ή Σώτο Βόσδου, ήδη έχουν πάρει απόφαση ότι θα τον βάλουν στον συνδυασμό; Ο Βόσδου τι περισσότερο έχει από τους άλλους ενδιαφερόμενους;

Έχει η Ν.Δ. εδώ και πολλά χρόνια βολεμένο τον Βόσδου σε καλοπληρωμένες θέσεις στο δημόσιο;
Πόσα χρόνια έκανε ο Βόσδου να πάρει το πτυχίο του; Πόσα ένσημα έχει κολλήσει ο Βόσδου σαν επαγγελματίας μηχανικός; Έχει δώσει η ΝΔ στον Βόσδου την δυνατότητα να διαχειριστεί πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ;

Σήμερα η ΝΔ έχει "βολεμένο" τον Βόσδου στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας; Τι μισθό παίρνει ο Βόσδου από την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας;

Είναι ο Βόσδου "κολλητός" (κουμπάρος;) του Λεούδη, του πρώην Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας; Τον Λεούδη τον ψάχνουν εισαγγελείς για οικονομικά σκάνδαλα;

Είναι ο Βόσδου "κολλητός" (κουμπάρος;) με τον Μεϊμαράκη;

Είναι ο Βόσδου "κολλητός" με τον Μέρτζο;

Ο Λεούδης ήταν άνθρωπος του Καραμανλή και μετά πήγε με τον Σαμαρά;

Ο Μεϊμαράκης ήταν άνθρωπος του Μητσοτάκη, μετά πήγε με τον Καραμανλή και μετά με τον Σαμαρά;

Ο Μέρτζος ήταν άνθρωπος του Παπαδόπουλου, πήγε μετά με τον γέρο Καραμανλή, μετά με τον Μητσοτάκη, μετά με τον νέο Καραμανλή, σήμερα είναι και με τον Σαμαρά και με την Ντόρα;

Όποιος και να είναι αρχηγός της ΝΔ, οι "κολλητοί" ανήκουν στο περιβάλλον του; Η Ντόρα και ο Σαμαράς μπορεί να σφάζονται μεταξύ τους. Όμως, οι "κολλητοί" παραμένουν "κολλητοί" και του ενός και του άλλου;

Να θυμάστε: Αν ψηφίσετε Βόσδου, είναι σαν να ψηφίζετε Μέρτζο!!!

42 comments :

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ΝΔ , μόνο κόμμα δεν είναι. Ένας κύκλος ολίγων ανθρώπων είναι τελικά.Γυρνάει, γυρνάει η μέλισσα με τα μελισσόπουλα. Και εμείς οι μπούφοι - εμείς είμαστε σίγουρα μπούφοι - τρέχουμε για να εξυπηρετούνται αυτοί! Τόσο μα τόσο μπούφοι!

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
Ο ΒΟΣΔΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΆ ΤΟΥ ΤΗ Ν.Δ ή Η ΝΔ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΒΟΣΔΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

KAΠΟΙΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Υπηρετούντες "τη δημοκρατία" και αλληλοεξυπηρετούμενοι.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΒΟΣΔΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ..

Ανώνυμος είπε...

Ο Μέρτζος ήταν άνθρωπος του Παπαδόπουλου, πήγε μετά με τον γέρο Καραμανλή, μετά με τον Μητσοτάκη, μετά με τον νέο Καραμανλή, σήμερα είναι και με τον Σαμαρά και με την Ντόρα

και μόνο γιαυτό άσε τον Βόσδου μόνο για αυτό το ερώτημα ...καλά ντόρις σήμερα αποκάλυψες είδηση που θα προκαλέσει σεισμό στο δεξιό κατεστημένο ή απλά μέσω αρνητικής διαφήμισης θα προσελκύσει ο σαμαράς περισσότερα νέα αμνιοερίφια στο δεξί μαντρί.

Ντόρις Είσαι γυναίκα ΣΕΙΣΜΌΣ!

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε ντόρις τον καυμένο τον βόσδου τον "στόλισες¨ ? αλλα για το ποντιοντόπιο λόμπι θα μας αποκαλύψεις τίποτα?τώρα πρίν τις εκλογές ! κανέναν ντασκαλίστικο υποψηφιο ? μιλάμε ντόρις , έχεις κρυμμένους άσσους εσύ ...αλίμονο αν βγουν στην φόρα!θα μετανιώσουν που μπήκαν υποψήφιοι!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας για το έργο, τις γνώσεις του και την προσφορά του!!!!!!!!. Ακόμη καλύτερα, αν δεν εμπιστευόμαστε τους υπαλλήλους, ρωτήστε τους αντιπεριφερειάρχες τι γνώμη έχουν. Ρωτήστε και τον ΑντιΠεριφερειάρχη Φλώρινας. Είναι αλήθεια οτι όλοι είναι αγανακτησμένοι::::
Υπογράφω σαν ανώνυμος γιατί αυτοί είναι ΕΠΩΝΥΜΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗ ΝΔ Η ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΟ Η ΒΛΑΚΑΣ....

Πυγμαλίων είπε...

Ανώνυμε 15-3-12 ώρα 8:47 πμ. Ενδιαφέρον το ότι θέτεις θέμα "ποντιο-ντόπιου λόμπυ". Πράγματι υπάρχει, τέτοιο λόμπυ και είναι το ίδιο "σκληρό" με το το άλλο λόμπυ, αυτό που προωθεί τον Βόσδου, δηλαδή το "βλάχικο λόμπυ" (ή "βλαχο-ποντιο-ντόπιο λόμπυ") συμφωνείς; Αφού ξέρεις γιατί δεν λες κάτι παραπάνω για το "ποντιο-ντόπιο λόμπυ"; Ποιός είναι ο "ντασκαλίσκος" υποψήφιος;

Ο Μπάμπης ο ΚΥΠατζής είπε...

Εγώ πάντως ψηφίζω Βόσδου.

Ανώνυμος είπε...

ο ενας χειροτερος απο τον αλλον καμια εναλλακτικη υπαρχει?

Ανώνυμος είπε...

πως δεν υπάρχει: Ο Παντέλος, σε ρόλο Τσαουσέσκου.
γέμισε την αίθουσα με φοιτητές, ως άλλος ολιγάρχης και δεν είχε να κάτσουν οι φλωρινιώτες

Ανώνυμος είπε...

5.44.Μη τη γυρνάς τη κουβέντα στον Παντέλο για να αποπροσανατιλίσεις τη συζήτηση. Μάζεψε κι εσύ 500 νοματαίους και πάιξτο και ολιγάρχης, και Παντέλος και Τσαουσέσκου.

Ανώνυμος είπε...

Aυτή είναι η ΝΔ παιδιά, σε όλο της το μεγαλείο. Με τα λόμπυ των βλάχων, των ποντίων και των ντοπίων. Και η ΝΔ και το ξαδελφάκι της το ΠΑΣΟΚ έτσι επιβίωσαν στη Φλώρινα. Χώρισαν τους ανθρώπους και ακόμα ψάχνονται για να διαιωνίσουν την παρουσία τους με το γνωστό διαίρει και βασίλευε. Μοστράρουν και κάτι δήθεν επικεφαλής, τους φορτώνουν με παράσημα - θέσεις- για να κάνουν βιογραφικό και μας βάζουν εμάς να χειροκροτάμε.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται πως τώρα τους βολεύει ένας βλάχος στη ΝΔ της Φλώρινας. Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Πέντε ήταν τελικά αυτοί που κατέθεσαν μέχρι σήμερα το απόγευμα αίτηση υποψηφιότητας για να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Φλώρινας.
Πρόκειται για τους (κατ’ αλφαβητική σειρά) Γιάννη Αντωνιάδη, Απόστολο Ασλανίδη, Σωτήρη Βόσδου, Γιώργο Κουλίδη και Σταύρο Παπασωτηρίου.
Στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχει αυτοδίκαια ο εν ενεργεία βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης και άλλοι τρεις υποψήφιοι.
Πάντως, για την υποβολή των υποψηφιοτήτων φαίνεται πως έχει δοθεί άτυπη παράταση μέχρι και την προσεχή Δευτέρα 19 Μαρτίου, όποτε δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια άλλη υποψηφιότητα. αναδημοσίευση neaflorina

Ανώνυμος είπε...

Πάρε και άλλα 5 από μένα ΝΔ Φλώρινας, έτσι για να μη στα χρωστάω.

Ανώνυμος είπε...

Καλά λένε στα τρέιλερ Σε πλήρη ανάπτυξη ο εκλογικός μηχανισμός της ΝΔ! Ιδού! 3 πόντιοι (Αντωνιάδης, Ασλανίδης, Κωνσταντινίδης), 1 βλάχος (Βόσδου), 1 ντόπιος (Κουλίδης) και ένας μισός ντόπιος, μισός βλάχος ο Παπασωτηρίου. Ο τελευταίος μπορεί να κοπεί και στα δύο αν πρόκειται να σώσει το κόμμα του!
Από όλα έχει το πανέρι της ΝΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Ο Αντωνάκης (Σαμαράς) θα κοιμάται τώρα ήσυχος;

Ανώνυμος είπε...

μια διόρθωση: ο Σταύρος παπασωτηρίου δεν είναι καθόλου βλάχος. είναι 100% από μητέρα ντόπιος και 50% -50% από πατέρα ντόπιος και αρβανίτης.

Ανώνυμος είπε...

είναι εντελώς λάθος τα ρατσιστικά και δεν πρέπει να προσδιορίζουν ούτε την κοινωνική ζωή ούτε και την ψήφο μας....

Ανώνυμος είπε...

...ευτυχώς που προλαβαίνω να καταθέσω αίτηση...είχα μια αγωνία αν θα προλάβω....

Ανώνυμος είπε...

Η μοναδική ευκαιρία που έχει ο λαός της Ελλάδας να αποδείξει την ωριμότητά του είναι να καταψηφίσει τα μεγάλα κόμματα στις εκλογές. Αν δεν το κάνει, τότε καλά θα κάνει να σωπάσει και να μη μιλήσει ποτέ.Επίσης θα είναι συνυπεύθυνος σε ότι έχει συμβεί ή πρόκειται να συμβεί.
Δεν μπορεί να διαμαρτύρεται για όλο αυτό το χάλι και μόλις έρχονται οι εκλογές, να πειθαρχεί στις εντολές των κομμάτων. Επίσης, ούτε να μπαίνει στο δίλημμα για το αν θα πρέπει να ψηφίσει τον φίλο,γνωστό,γείτονα,συμμαθητή, ξάδερφο, αδερφό! Αυτό αν δεν είναι έγκλημα.Εκτός πια και αν έχει επωφεληθεί από δαύτους.Και αν ναι πάλι δεν δικαιολογείται, γιατί τα πράγματα άλλαξαν.Ψήφος κατά συνείδηση, αν αυτή υπάρχει πρέπει να μη δοθεί στα μεγάλα κόμματα και σε κανέναν από "δαύτους".
(Καμμένος από κόμματα και πολύ περισσότερο από τους"δαύτους" είναι ο προσυπογράφων)
Εργολάβος σε κατάθλιψη

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον η συμμετοχή περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα, μεγάλα αξιώματα ή συμμετοχή 2η φορά , τότε σημαίνει: ΕΚΛΟΓΗ ή ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ για όλους τους συμμετέχοντες.
Τώρα πια,η δήλωση στο αγώνισμα με τους 12 πελέκεις έγινε.Δέν γυρίζει πίσω.
1 θα εκλεγεί, οι λοιποί περνάει η σειρά τους,είτε παίξουν ,είτε δεν παίξουν.
Οσοι ήταν στη λίστα και δεν εκλεγούν ή δεν θα είναι τώρα στη λίστα ,σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητοι πλέον.
Οσοι κατέχουν υψηλές θέσεις ή μεγάλα ονόματα και δεν εκλεγούν ή δεν συμπεριληφθούν σημαίνει ότι δεν είναι αποδεκτοί, ασχέτως αν ανακαλέσουν την αίτηση.
Επιτέλους, στη ΝΔ τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους τελος στα λαμόγια τους φελλούς και τους λαγούς τους. 4 στους 5 μας αποχαιρετούν...

Ανώνυμος είπε...

το τελικό συμπέρασμα μάλλον ...βλάχικο είναι:
στα όμορφα τα αρνιά κρεμάνε τα κουδούνια...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 2.01 ΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ 50% ΝΤΟΠΙΟΣ ΚΑΙ 50% ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ.
ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΕΝΤΑ: 67% ΚΑΚΑΟΜΑΖΑ, 7% ΒΟΥΤΥΡΟ, 20% ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ, 6% ΕΛΑΙΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΒΛΑΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΑΖΙ.
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΣΙΑ 1,62 ΚΑΙ 93 ΚΙΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Για να κοροιδεύουμε στη Φλώρινα είμαστε πρώτοι. Δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμα την κοροιδία που μας ταίζουν τόσα χρόνια. Μας χώρισαν σε φυλές. Ο Λιάνης ανέλαβε να το παίξει ελευθερωτής με τις ευλογίες της ΝΔ. Η Ν.Δ. εμφανώς δεν έπαιζε και τίποτα εκτός από τον ρόλο του πρωταγωνιστή στη Φλώρινα. Αφανώς όμως αξίζει να δούμε αν και ποιές πολιτικές σκοπιμότητες εξυπηρέτησε. Κρουά, είμαι βέβαιος πως μπορείς να ασχοληθείς με αυτό το θέμα που είναι η ουσία του προβλήματος. Και τότε, ίσως καταλάβουμε πολλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

MEΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ,ΤΗΣ KATINIAS,ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΙΟΥΝΙΑΣ;
ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΡΑΓΕ;

Ανώνυμος είπε...

Toν Κουλίδη τον ξεχάσαμε ρε παιδιά.
Φρόνιμο και ήσυχο παιδί δε μιλάει, δε λαλάει, δεν κοτσομπολεύει, περιμένει υπομονετικά ο άνθρωπος.
Αμα ξανακατέβαινε η ίδια τετράδα θα χτύπαγε στα ίσια την πρωτιά.
Αποδείχτηκε πολύ καλύτερος και από τον συνεχοστάθη και από τον ...μονοεγωσταύρο

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11:44, ο Λιάνης υπήρξε πολιτικό συνεταιράκι του Μέρτζου. Μαζί συνεργάστηκαν και ό,τι έγινε το έκαναν μαζί. Μέρτζος και Λιάνης ευθύνονται για την κατάσταση στην Φλώρινα.

Ανώνυμος είπε...

Βλάχοι και πόντιοι και ντόπιοι!είστε σοβαροί σχολιαστές?του τύπου αυτό είναι το πρόβλημα!εάν φοβάστε τον κ. Βόσδου επειδή είναι ισχυρός, μην τον ψηφίσετε!μετά το εξουσιαστικό χωνευτήρι π λέγεται βουλή,το καλύτερο στο οποίο μπορούμε να ελπίζουμε, είναι ο βουλευτής του νομού μας να έχει δυνατή φωνή μπας και κάνει κανένα καλό...........

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι ανώνυμε 10.17, να έχει δυνατή φωνή σαν τον Βόσδου; Και βλέμμα σαν του Βόσδου, ψυχρό και κρυφό. Εσύ να ψηφίσεις Βόσδου (δηλαδή Μέρτζο, Στύλου, Μήτκα κλπ). Δικαίωμά σου. Εμείς δεν τους ψηφίζουμε. Πειράζει;

Ανώνυμος είπε...

Ο Βόσδου μιλάει; Από μέσα του; Πιό ψυχρό πλάσμα δεν έχω δεί.

Ανώνυμος είπε...

Η τσούφκα, έσπευσε να υπερασπιστεί τον Βόσδου,με τις γνωστές ρουφιανίστικες μεθόδους. Λες και δεν ξέρουμε τι εστί Βόσδου. Ευτωχώς για τον Σωτήρη (Βόσδου) που έχει τον Σωτήρα του, δηλ. τον Βοσκόπουλο. Πονάνε κρουά που πρώτη ετόλμησες και τα έγραψες. Τρέχουν τα γιουσουφάκια να του πουλήσουν εκδούλευση. Τρέμει ο Βοσκόπουλος για τα δικαστήρια και προσπαθεί να κάνει συμμαχίες.

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΣΟΥΦΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΟΣΔΟΥ. ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

TA ZΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΣΚΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΒΟΣΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΩΣ ΑΣΚΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΝΔ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η τσούφκα έχει ράμματα, το διάβασα στο μπολκ της

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ 1,55 μαζί σου. Η Τσούφκα από τη στιγμή που αναδημοσιεύει κρουά, αποδέχεται τα γραφόμενα κρουά περί Βόσδου. ΚΡΆΖΕΙ τον Βόσδου δια στόματος κρουά τον Βόσδου εκτός της απόπειρας να υπονομεύσει επαγγελματικά την κρουά διαδίδοντας υψηλό κόστος υπηρεσιών κλπ κλπ.Γιατί η Τσουφκα δεν έχει ουτε φωνή ούτε @@@

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον οι πληροφοριοδότες σου δε στα είπανε καλά ....Ο διπλωματούχος μηχανικός δεν κολλάει ένσημα .....Άσχετοι...ε...άσχετοι... Ο Σώτος δε σας κάνει γιατί είναι Βλάχος ...Ο Λιάνης σας έκανε όμως ε;

Ανώνυμος είπε...

KAI DE SAS FAINETAI PERIERGO POY TELIKA EPILEXUHKAN ALLOI; GIATI O ANTONIADIS DEN EPELEGH;
MIPOS TON FOBATAI O KON-NIDIS; FOBATAI OTI DEN THAXEI BARBATO MISTHO AN TOY FANE TIN THESI TOU;
SA DEN NTREPOMASTE LIGO OLOI GIA TA FRAGKA......

Δημοσίευση σχολίου