10:21 π.μ.

ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ!
Με αγάπη για το δημοτικό συμΒούλιο Φλώρινας!
ΟΣΟΝΟΥΠΩ ..

14 comments :

Ανώνυμος είπε...

WX WX WX.....primenoume me agonia!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μη ταράσσετε την ηρεμία του...ησυχαστηρίου, σο νταμπούρλοτα και στο σπουπέρνκατα

Ανώνυμος είπε...

νεα κόλπα ή mea culpa;

Ανώνυμος είπε...

ρε κρουα, σα το ...Δήμαρχο με το.. Αντιδήμαρχο μπίτλς

Ανώνυμος είπε...

Ασχοληθείτε ρε και με κάτι σοβαρό!!! Όλο βλ@κίες για λάσπες, δήθεν αποκαλύψεις, μπρελοκάκια κλπ...ΒΛ@ΚΙΕΣ!!! ΑΥΡΙΟ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!!! 11 Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!!! ΚΙ ΕΣΥ ΚΡΟΥΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΡΑΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!!! ΜΟΝΟ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΣΑΣ" ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ "ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ"!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΤΕ????

Ανώνυμος είπε...

KYRIA NTORH KALHMERA.THA HTHELA NA EKFRASO ENA PARAPONO KAI MIA APORIA.AKOUO SYHS EIDHSEIS OTI DIAFOROI DHMOI PAIRNOYN PROTOBOYLIES GIA TOYS DHMOTES .O DHMOS BOLOY GIA PARADEIGMA MOIRASE KSYLA O DHMOS AMYNTAIOY KANEI DOREAN DIDASKALIES STA PAIDEIA TOY LYKEIOY K.L.P.O DIKOS MAS DHMOS TI EXEI SKOPO NA KANEI?EYXARISTO....

Ανώνυμος είπε...

μπράβο παιδιά, δείρτε τους όλους...να σας έρθουν

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Aγαπητέ 11.Ο7, παραπονιέσαι πως δεν έχουμε αφιερώσει ούτε μία αράδα για τις σημερινές κινητοποιήσεις. Το έχουμε πει επανειλλημένως πως δεν είμαστε ειδησεογραφικό μπλόκ. Μόλις ολοκληρωθούν οι κινητοποιήσεις θα κάνουμε τα σχόλιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ 11.Ο7 δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι αυτό το μπλοκ αλλά και η εφημερίδα είναι εκβιαστικά μέσα... γράψε κάτι ενάντια στον δήμαρχο... πρωτοσελιδο θα το κάνει η Ντορτσε! Ότι δεν τους συμφαίρει δεν το αναρτούν!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται να είσαι ειδησεογραφικό μπλοκ για να δημοσιεύσεις ένα κάλεσμα συμμετοχής σε μια πρωτόγνωρη, για τα τοπικά δεδομένα, πανφλωρινιώτικη κινητοποίηση?!?!?!
Φθηνή στο λάδι...ακριβή στο ξύδι.....
Μην κοροϊδεύεις τον κόσμο!!!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

2.52 αυτά που λες για το μπλόκ και για την εφημερίδα, πες τα στους εισαγγελείς (επειδή είναι περισσότεροι από ένας) και στο ΣΔΟΕ

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

9.53 ΕΣΕΝΑ πάντως δεν σε κορόιδεψα...κ. ΡΟΥΦΙΑΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

Το τι θα γράψει ο καθένας στο μπλοκ του, το αποφασίζει ο ίδιος. Όποιος δεν θέλει δεν μπαίνει μέσα και δεν το διαβάζει..έτσι..απλά!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. ρουφιάνος μπορεί να είναι και ρουφιάνα...μπορεί και ρουφιανάκος μπορεί και ρουφιανάκα....μπορεί και αρχιρουφιάνος, αρχιρουφιάνα,αρχιρουφιανάκος,αρχιρουφιανάκα....
Κ.Ντόλη, ας τους να λένε, δεν έχεις να απολογηθείς σε κανέναν για τίποτε!

Δημοσίευση σχολίου