1:05 μ.μ.

8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 - ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

    
8 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας   
ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Ο κύκλος είναι φαύλος. Σήμερα είναι μία ευκαιρία να δούμε άνδρες και γυναίκες, τι γιορτάζουν οι γυναίκες.
Να αναρωτηθούμε αν οι γυναίκες γιορτάζουν και ποιές γιορτάζουν ή αν αγωνίζονται και γιατί αγωνίζονται.
Αναρωτηθείτε και απαντήστε.

8 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΟΥΑ AN ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ "ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ" ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΔΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλά γυναίκες

matina είπε...

Λόγια παχιά και μεγάλα ,έτσι εινε τελικά μια μέρα μια γιορτή και μετά τίποτα ,...γιατί όμως μήπως φοβούνται πως αν αναλάβει Γυναίκα κάποιες σημαντικές θέσης θα γίνουν αμέσως ασήμαντα τα προβλήματα που για τους άντρες εινε γόρδιος δεσμός...Η Γυναίκα δίνη μάχες για αξίες για να προστατέψει τα παιδιά της το σπίτι της ...,δεν μπλέκεται πότε σε ((κοκορομαχίες )),δεν εινε άπληστη και ματαιόδοξη ,σέβεται την Ζωή γιατί η ίδια την έχει δημιουργήσεις ,!!! Εινε αγκαλιά και λιμάνι για όλους ,εινε ώριμη πνευματικά από τα 15 πολύπλευρη ,πολυτάλαντη μοναδική .....Μάννα !,Γυναίκα !,Αδελφή !,Φίλη !,Ερωμένη ! σε όλα μοναδική !!!,Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΓΥΝΑΊΚΑ όμως !!!...ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ .

Ανώνυμος είπε...

1.09 Tελικά οι γυναίκες ανάξιων ανδρών είναι θύματα ή δολώματα; Ρίξε μία εξήγηση

Ανώνυμος είπε...

Κ. Κουτουράτσα, θα ήθελα πολύ να μάθω, εάν τελικά οι γυναίκες είναι ικανοποιημένες με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Εάν μετά τη χειραφέτισή τους και την οικονομική ανεξαρτησία που πέτυχαν, θεωρούν ότι η ζωή τους είναι πραγματικά ποιο ποιοτική.
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Οι γυναίκες δυστυχώς σήμερα γιορτάζουν τη unisex ζωή τους στη καθημερινότητα και..στο κρεββάτι τους! Ας πρόσεχαν

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ Αγαμέμνων δεν θα μπορούσα να μιλήσω εξ ονόματος όλων των γυναικών. Για την κάθε γυναίκα η χειραφέτηση και η οικονομική ανεξαρτησία έχει διαφορετική ερμηνεία. Εξαρτάται από που ξεκινάει η ανάγκη της κάθε μίας. Για άλλες η χειραφέτηση είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας για άλλες είναι ανάγκη διεξόδου από καταπίεση. Ακόμα και οικονομική ανεξαρτησία εξαρτάται από τη παιδεία και τη κουλτούρα μίας γυναίκας. Σκέψου πως υπάρχουν οικονομικά ανεξάρτητες γυναίκες και έχουν και έναν νταβατζή.

Ανώνυμος είπε...

νταβατζή;

Δημοσίευση σχολίου