8:00 μ.μ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Οι φίλοι κρουά, αναλαμβάνουν δουλειά στη κρουά! Σας προτείνουν δημοσιεύματα, απόψεις και σχόλια, με στόχο την σφαιρική ενημέρωση για όλους και για όλα. Η εφημερίδα μας είναι ανοικτή στις προτάσεις σκεπτόμενων και ανήσυχων αναγνωστών!  
Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΝΟ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗ, ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!!
φωτο Νάνος Βαλαωρίτης
Προηγούμενη ανάρτηση μας αφορούσε τους Οικολόγους Πράσινους.που ζητούν τον πλήρη θρησκευτικό αποχρωματισμό των σχολείων. Βρήκαμε ενα άρθρο το οποίο λέει οτι ο Τρεμόπουλος είναι τσιράκι των Αμερικάνων. Διαβάστε το, και όσοι θέλετε να ρίξετε ψήφο διαμαρτυρίας, ενάντια στο πολιτικό σύστημα, σε αυτό το από-κομμα να μην το πράξετε.

«Πολιτικάντη» και «υποχείριο των Αμερικανών» χαρακτηρίζει των ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλη Τρεμόπουλο, ο ποιητής-συγγραφέας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις εκλογές του 2007, Νάνος Βαλαωρίτης, σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα». Μιλώντας για τον κ. Τρεμόπουλο κάνει λόγο για «κρατικοδίαιτο επαγγελματία πολιτικό».
 

Στην ίδια κατηγορία εντάσσει και τον Νίκο Χρυσόγελο και τον Τάσο Κρομμύδα. Αναφέρει μάλιστα, ότι: «Η οικολογία πουλάει και ο Μ. Τρεμόπουλος έχει ήδη ζήσει από αυτή. Είχε την ‘Αντιγόνη’, μια ΜΚΟ, που πληρωνόταν από τα υπουργεία. Το ίδιο και η ΜΚΟ του Χρυσόγελου, που ήταν στα μέσα και στα έξω με τα υπουργεία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κρατικοδίαιτοι και συνηθισμένοι σε αυτές τις σχέσεις με την εξουσία. Την ξέρουν πολύ καλά». Όταν καλείται από τον δημοσιογράφο Μανόλη Γαλάνη να κρίνει τη συνολική παρουσία των Οικολόγων Πράσινων μετά τις ευρωεκλογές, ο κ. Βαλαωρίτης απαντάει: «Οι Οικολόγοι Πράσινοι όταν μιλούν για τα οικολογικά θέματα μιλάνε καλά.

Είναι καταρτισμένοι από χρόνια. Από τη στιγμή όμως που θα τους ρωτήσεις γιατί τα πράσινα κινήματα στην Ευρώπη είναι ανθελληνικά και δείχνουν έντονη ανθελληνική στάση σε όλα τα θέματα, εκεί τα χάνουν και αρχίζουν να μπερδεύονται. Εκεί φαίνεται τι είναι και αυτοί οι ίδιοι και τι πιστεύουν. Ταυτίζονται με τις ανθελληνικές θέσεις των Γερμανών και Γάλλων Οικολόγων. Αισθάνθηκα ότι η ηγεσία των Οικολόγων Πράσινων είναι κάτω από τον δάχτυλο των Αμερικανών». Προσθέτει ακόμα ότι πιστεύει πως η ηγεσία των Οικολόγων Πράσινων εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα. «Κυρίως ο κ. Τρεμόπουλος, που είναι υποχείριο της πολιτικής των ΗΠΑ.

Έχει σταλεί από τον κ. Τζορτζ Σόρος στην Αμερική για να του κάνουν υποτίθεται αυτοπληροφόρηση, αλλά φαντάζομαι και κάποια μικρή πλύση εγκεφάλου, αλλά δεν τη χρειαζόταν καν. Ήταν έτοιμος. Τι θέλετε να πω πλέον για πράσινο κόμμα; Θα γίνει παίγνιο των μεγάλων και ισχυρών ρευμάτων. Η οικολογία εξαφανίζεται σε αυτά τα διαβούλια», αναφέρει. Επίσης, επισημαίνει ότι το κόμμα των Οικολόγων πράσινων θα λειτουργήσει στο ευρωκοινοβούλιο ως δούρειος ίππος των μεγάλων συμφερόντων.

Όσο αφορά στο βίντεο που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα με τις θέσεις του κ. Τρεμόπουλου για το Σκοπιανό, ο κ. Βαλαωρίτης σχολιάζει: «Ο κ. Σόρος στηρίζει οικονομικά τα Σκόπια. Ο ίδιος άνθρωπος έδωσε υποτροφία στον Τρεμόπουλο. Τι άλλο να σας πω;». Αναφορά γίνεται και στη διένεξη μεταξύ Τρεμόπουλου και Βαλαωρίτη. Ο τελευταίος αναφέρει ότι στην αρχή χρησιμοποιήθηκε το όνομά του ως εγγύηση στην προεκλογική εκστρατεία μέχρι που εξασφάλισαν 75.000 ψήφους. Μετά, τονίζει ο κ. Βαλαωρίτης, άρχισε ο πόλεμος.

«Άρχισαν να με κατεδαφίζουν με ειρωνεία, με υπονοούμενα. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο. Είδα όλα τα emails του Τρεμόπουλου που έστελνε σε διάφορα στελέχη του κινήματος, στα οποία έλεγε ότι επωφελήθηκα βάζοντας υποψηφιότητα για να πουλάω τα βιβλία μου! Σε κάποια συγκέντρωση στελεχών του κόμματος δεν δίστασε να πει ότι πρέπει «να το βουλώσω». Αυταρχική συμπεριφορά που θυμίζει σταλινικές τακτικές.

Πότε να βρίζεις, πότε να γλείφεις, πότε να εξορίζεις», λέει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι παραμένει ως ένα απλό με΄λος στο κόμμα και δεν αποχωρεί γαιτί τον θέλει το αντιτρεμοπουλικό ρεύμα. Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση πόσο πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δούμε τον κ. Τρεμόπουλο σε κυβερνητικό πόστο αναφέρει: «δεν είναι απίθανο κάτι τέτοιο. Ο Τρεμόπουλος θα μπορούσε να συμμαχήσει ακόμα και με τον διάβολο για να πετύχει τους σκοπούς του.

Όπως λένε και οι Άγγλοι: business as usual».
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_1130.html

12 comments :

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την ανάρτηση Κρουά. Πρέπει να γνωρίζουμε τους προβατόσχημους λύκους. Να ενημερώσουμε τους γνωστούς μας, καθώς πολλοί είναι οι συμπατριώτες μας που αηδιασμένοι από το σηψημικό πολιτικό σύστημα θέλουν να ψηφίσουν κάτι το διαφορετικό και να μην στηρίξουν το πολιτικό σύστημα με την ψήφο ή την αποχή τους. Έτσι κάποιοι πονηροι ντύνουν καθαρή εχθρική προγαγάνδα με όμορφα λογάκια με τα οποία όλοι συμφωνούμε (προστασία του περιβάλλοντος, απαγόρευση των μεταλλαγμένων κτλ).

Διαβάστε εδώ ενδεικτικά, για τον επικεφαλής των πρασίνων στο Ευρώκοινοβούλιο, αν και καλύτερα να ψάξει ο καθείς μόνος του:

http://triepsilites.wordpress.com/2012/02/09/%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80/

http://olympia.gr/2012/02/12/%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD/

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/01/blog-post_25.html

http://olympia.gr/2012/01/24/%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%86%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CE%BA%CE%BF/

Ακραιφνως υπέρ της Τουρκίας, των Σκοπίων και όλης της ατζέντας του Σόρος όπως λέει ο ποιητής μας. Να φανταστείτε υπάρχουν κατηγορίες ότι είναι παιδόφιλος(!). Στο τελευταίο σύνδεσμο, στο βίντεο, ψέγει τον ελληνικό λαό επειδή δεν θέλαμε να βομβαρδίσει το νατο τη Σερβία (!). Αυτόν τον κύριο τα μμε μας τον παρουσίασαν ως φιλλέληνα, αν θυμάστε. Παιδιά, έρευνα, έρευνα, έρευνα και προσοχή.

Τα συγχαρητήριά μου στον Νάνο Βαλαωριτη, ο
οποίος μόλις αντιλήφθηκε τα όσα καταγγέλλει, βγήκε και μίλησε.

Μιχάλης Πετράκος είπε...

Πολυαγαπημένη μου Κρουά πολύ χαριτωμένο που βρήκες αυτή τη συνέντευξη του Νάνου από τις ανέμελες μέρες του 2009 και την αποκάλυψες γιατί μέχρι τώρα είχε δημοσιευτεί μόνο σε 567 ακροδεξιά μπλοκς.

Μερικές δευκρινίσεις που θα έπρεπε να είναι περιττές

1. Το πόσο ανθέλληνες είναι σήμερα, 3 χρόνια μετά την εκλογή ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, οι Ευρωπαίοι Πράσινοι το ξέρει και η κουτσή Μαριώ. Τον Ντάννυ ιδίως που λασπολογεί ο προηγούμενος σχολιαστής τον ανακήρυξε Φιλλέληνα και τον ανακήρυξε επίτιμο διδάκτορα πριν 1 μήνα το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τον βλέπουμε άλλωστε συχνά πυκνά να καταφέρεται εναντίον της χώρας μας από το βήμα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.
2. Ο Μιχάλης (Τρεμόπουλος) έκανε ένα μεταπτυχιακό στο (οικοαναρχικό) ινστιτούτο κοινωνικής οικολογίας που ίδρυσε ο Bookchin. Δεν υπήρχε τότε το ίδρυμα του Σόρος, αλλά και να υπήρχε μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί ότι μπορεί το συγκεκριμένο ίδρυμα να χρηματοδοτήσει κάποιον (οποιονδήποτε) για να σπουδάσει εκεί.

3. Ο Νάνος βοήθησε πολύ τους ΟΠ το 2007, επίσης είναι σημαντικότατος ποιητής, ο σημαντικότερος εν ζωή σουρεαλιστής λογοτέχνης. Η συγκεκριμένη συνέντευξη ήταν αποτέλεσμα παραπληροφόρησης από φιλικό του πρόσωπο την εποχή εκείνη. Τότε (πάλι προεκλογική περίοδος ήταν) μας είχε σοκάρει αλλά δεν πάψαμε ποτέ να τον αγαπάμε.

4. Η δημοσιογραφία είναι δύσκολη δουλιά. Απαιτεί γνώση για πολλά θέματα, ικανότητα αξιολόγησης, κριτήριο και φυσικά αμεροληψία για να ενημερώνεται σωστά το κοινό. Αν εσύ Κρουά μου, ξεθάβεις και αναπαράγεις αυτές τις τερατολογίες τι να περιμένω από τους υπόλοιπους όσο πλησιάζουν οι εκλογές;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Aγαπητέ κύριε Πετράκο, αγαπητέ Μιχάλη
Δεν μας ενοχλεί ξέρεις να ερχόμαστε δεύτεροι και καταιδρωμένοι εμείς οι φίλοι κρουά στις αναδημοσιεύσεις.Προσωπικά δεν ακροβατώ ούτε για τον τίτλο της δαιμόνιας δημοσιογράφου. Είμαι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έχουμε βήμα και δίνουμε βήμα για να θάψουμε, να ξεθάψουμε και να αναστήσουμε θέματα. Αυτό τουλάχιστον ελπίζω να το εκτιμάς. Άλλωστε γιατί να είσαι σήμερα στη παρέα μας;

φίλος κρουά προς Μιχάλη Πετράκο είπε...

Κύριε Πετράκο ησύχασες τώρα;
Φίλος κρουά

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πετράκο απολογούμενος ή επιτιθέμενος; Για να ξέρουμε να σου απαντήσουμε αναλόγως, εμείς οι φίλοι κρουά.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πετράκο,

επειδή μιλάτε, όμως, δεν μας λέτε τίποτα, απαντήστε αν θέλετε ξεκάθαρα, με ένα απλό ναι ή με ένα απλό όχι, αν συμφωνείτε με τον Τρεμόπουλο:

http://www.youtube.com/watch?v=6KCzxVFIjEA

με τον Καφετζόπουλο:

http://www.youtube.com/watch?v=gi-dOeqtMPo&feature=related

με τον Μπεντίτ:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xwcBdNv1ZnQ#!



Επίσης, δεν μας είπατε τίποτα απολύτως ούτε για το αμαρτωλό θέμα των ΜΚΟ (Μη κυβερνητικές οργανώσεις) με τα απολύτως κυβερνητικά κονδύλια. Έχουν γραφτεί άπειρα κείμενα, ιδού ενδεικτικά ένα από αυτά από τον Μιχάλη Ιγνατίου:

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/12/g.html#.T2MrWh05DlY


ΥΓ1: Τα 3, 30, 300, 3000 χρόνια δεν έχουν καμία σημασία. Και το μνημόνιο από το 2009 (τουλάχιστον) άρχισε να δρομολογείται από κάποιους πολιτικούς, μήπως θα έπρεπε να σταματήσουμε να μιλάμε και να το αποδεχτούμε;

ΥΓ2: Όλοι όσοι έχουμε περάσει από πανεπιστήμιο γνωρίζουμε την κομματοκρατία που τα καταδυναστεύει. Χαρακτηριστικά, μέχρι και τον Γιουνκέρ έχουν ανακηρύξει επίτιμο διδάκτορα:

http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=3600&cid=6

ΥΓ3: Τα ακροδεξιά, δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω, εντός εκτός και επί τα αυτά, αφήστε τα δεν πιάνουν πια. Εκτός και αν θέλετε να αποκρύπτονται οι θέσεις ενός κόμματος από τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Καλή μου Κρουά, δες αυτό και ανέβασε το θέμα.

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/03/blog-post_16.html

Να πάρουν ΤΩΡΑ θέση οι βουλευτές Φλωρίνης. Βλέπουν ότι το κρατίδιο διαλύεται εκ των ων συνετέθει και βιάζονται μήπως και το σώσουν. Εδώ κοντεύει να διαλυθεί η ΕΕ και τους κόπτει η διεύρυνση...

Το λέει και στο κείμενο, βρήκαν αυτούς που δεν έχουν κομματική ταυτότητα (Παπαδήμος) και τους βάζουν να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, χωρίς βέβαια να τους εμποδίζουν αυτοί με την κομματική ταυτότητα. Ίσως να τους λύνονται και τα χέρια. Θέλουν να φέρουν τον ελληνικό λαό προ τετελεσμένων. Με ποιο δικαίωμα και ποια νομιμοποίηση ο Παπαδήμος και η τραγελαφική του κυβέρνηση θα αποφασίσει για ένα τέτοιο θέμα; Για το PSI δεν μας είπαν ότι τον φέρνουν;

Λέει και το άλλο, ότι δηλαδή "...υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων η Ελλάδα θα μπορούσε να υποχωρήσει πιο εύκολα στο ζήτημα της ονομασίας..."

Αν είναι δυνατόν.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ φίλε 2.57 σε ευχαριστούμε. Θα το ανεβάσω αλλά σε ξεχωριστή ανάρτηση μέσα στην εβδομάδα.
Καλό Σαββατοκύριακο

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι οι ψοφοδεείς Έλληνες πολιτικοί να μπορούσαν να υπερασπιστούν την Ελλάδα όπως ο Κον Μπεντίτ
http://www.youtube.com/watch?v=3rckUw7ycv0&feature=related

Αντί γι'αυτό πουλάνε ψευτοπατριωτισμό αγοράζοντας φρεγάτες και υποβρύχια για να τσαμπουκαλεύονται υποδουλώνοντας τη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

"...Το μόνο κόμμα που δεν διστάζει να μιλάει για..
"Μακεδονική μειονότητα" στην Ελλάδα, οι Οικολόγοι πράσινοι δηλαδή, παίρνει 2,5%, λέει με παράπονο το Σκοπιανό site του καναλιού 5..."

http://taxalia.blogspot.com/2012/03/blog-post_5940.html

Πυγμαλίων είπε...

Γιατί άραγε τα άλλα κόμματα "διστάζουν" να μιλήσουν για δήθεν "Μακεδονική" μειονότητα; Μήπως διότι φοβούνται την λαϊκή δυσαρέσκεια; Και γιατί μπορεί να υπάρχει "λαϊκή δυσαρέσκεια"; Μήπως διότι ο λαός δεν "χάφτει" τα περί "μειονοτήτων" που έχουν χαλκευτεί σε πολιτικά κεφάλια; Μήπως ο λαός δεν εμπιστεύευται τα περί "Μακεδονοκής μειονόητητας", και διότι βλέπει ότι αυτά που έλεγαν οι "κομμουνιστές" παλιά τα λένε οι, υποτίθεται αντίπαλοί τους, "καπιταλιστές" σήμερα; Έχετε κανένα σχόλιο κ. Πετράκο;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !
http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2012/04/blog-post_2907.html
http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2012/03/1912.html

ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2012/03/blog-post_7180.html

Δημοσίευση σχολίου