10:22 π.μ.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Αναρτήθηκε από Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |Η νέα μας εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ 101,5 με τίτλο ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ξεκίνησε!
Η πρώτη μας εκπομπή θα αναμεταδίδεται καθημερινά στις  6 το απόγευμα στους 101,5.

Περιμένουμε τις δικές σας μουσικές αφιερώσεις, για την επόμενη εκπομπή!
Και μην ξεχάστε, να δώστε χαιρετίσματα!  

13 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Σκίζεις και ξεσκίζεις! Ανεπανάληπτη!

Ανώνυμος είπε...

ο Σάβας σε πήρε χαμπάρι και σε έστειλε και σε θάβει όπου βρεθεί

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ?!?! ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ!!! ΠΑΝΤΩΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Αγαπητέ 1.50. Δεν είσαι ο μόνος που μας λες πως ο κ. Σάββας Σαπαλίδης με θάβει όπου βρεθεί. Κράτησα το σχόλιό σου για να το δημοσιεύσω αφού προηγουμένως ζητούσα την επιβεβαίωση του κ. Σαπαλίδη για τις φήμες. Ο κ. Σαπαλίδης, πριν από λίγο ενώπιον τρίτου διέψευσε τις φήμες. Αν αποσκοπείτε για μία ακόμα φορά στην υπονόμευσή μου δεν με απασχολεί καθόλου. Συνεχίστε.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

11.04 έλα να σου πάρω συνέντευξη. Αντέχεις;

Ανώνυμος είπε...

Ο 11.04 είμαι. Αν έρθω για συνέντευξη εκτός του να απαντώ στις ερωτήσεις σου θα ρωτήσω κιόλας!! Κι αν ρωτήσω....κρύψου!!

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Έλα εσύ ρουφιάνε για συνέντευξη, τόλμησε να βγάλεις τη μάσκα σου, και μη νοιάζεσαι τόσο γιά μένα.

Ντόπιος με κ@κ@λ@ είπε...

11.04 θα πας για συνέντευξη; Θα τολμήσεις να βγάλεις την κουκούλα; Να το δω και να μην το πιστέψω! Μπάμπη, γίνονται αυτά τα πράγματα ........!!!! ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΝΤΟΡΗΣ? ΑΚΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΩΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΝΟΜΙΖΩ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ?
ΣΕ ΛΙΓΟ Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.
ΦΤΑΝΕΙ Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ (ΜΑΣΚΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΕ, ΚΟΥΚΟΥΛΑ Κ.Α.) ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΟΥΦ ΠΙΑ, ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Προς ανώνυμο 7-3-12 ώρα 9:35 π.μ.

Μ' αρέσει ο καθωσπρεπισμός σου. Πρέπει να είμαστε καθωπρέπει! Να είμαστε ευγενείς! Δηλαδή να μην λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους! Να μην λέμε τον κλέφτη "κλέφτη", τον ρουφιάνο "ρουφιάνο" κλπ. Κουκουλοφόρε, αλλού αυτά! Πως να τους λέμε δηλαδή; Τον "κλέφτη" να τον λέμε "εύπορο", τον "χαφιέ" να τον λέμε "προοδευτικό", τον ρουφιάνο να τον λέμε "πατριώτη";

Χαίρομαι πάντως που σας πονάει το ότι χρησιμοποιώ αυτές τις λέξεις, δηλαδή "μάσκα", "κουκούλα", "ρουφιάνε", "χαφιέ", "προδότη", "κλέφτη" κλπ. Επειδή σας πονάει θα συνεχίσω να τις χρησιμοποιώ.

Ανώνυμος είπε...

Απολαυστική η εκπομπή!Μπράβο σου!

Ανώνυμος είπε...

Σε έχω ακούσει τουλάχιστον 20 φορές. Δεν παίζεσαι!

Γιώργος Χανός είπε...

Είναι γεγονός ότι όποιος εκτίθεται δημόσια, θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα ''τα ακούει κιόλας''. Δεν μπορεί να ασκείς κριτική και να μη δέχεσαι να σε κρίνουν οι άλλοι. Όμως όποιος κάνει κριτική κρυπτόμενος στην ανωνυμία, μόνο τη δειλία του κάνει φανερή. Μαζί σου Ντόρις, συνέχισε!

Δημοσίευση σχολίου