5:40 μ.μ.

ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Οι κουκουλοφόροι υποστηρικτές του Βοσκόπουλου ξαναχτύπησαν! Δεν έχουν τι να πουν και λένε βλακείες. Αυτό δείχνει ότι «στέρεψαν» ως χαφιεδο-ρουφιάνοι! Ας συνεχίσουν έτσι, για να τους βλέπουν τα αφεντικά τους και να βγάζουν συμπεράσματα για το πόσο καλοί είναι ως χαφιεδο-ρουφιάνοι!
Αυτά θα πει στο δικαστήριο ο Βοσκόπουλος και η παρέα του; Ότι οι εισαγγελείς, και το ΣΔΟΕ και οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, λένε ψέματα; Ότι αυτά που έγραψα τα έγραψα επειδή δεν «μου κάθισε»; Κάποια άλλη, ας πούμε π.χ. καμιά που μπορεί να λέγεται Ζαχαρούλα, γιατί μπορεί να λέει καλά λόγια; Επειδή «της κάθισε»; Δεν το πιστεύω! Για άλλους λόγους ίσως…., δεν ξέρω …..! Όμως επειδή «της κάθισε» το αποκλείω (σιγά το κελεπούρι). Εσείς τι λέτε….;
Όσοι αναγνώστες πείθονται από τις βλακώδεις ρουφιανιές των κουκουλοφόρων χαφιέδων ας πείθονται. Δεν μας ενδιαφέρουν. Εμάς μας ενδιαφέρουν «οι άλλοι» αναγνώστες, αυτοί που δεν θέλουν τους κλέφτες-προδότες-χαφιέδο-ρουφιάνους.
Εγώ ένα θα πω μόνον στους κλέφτες-προδότες-χαφιέδο-ρουφιάνους:
«Σας πονάει, έ….! Και που είστε ακόμη …….!»
Nτόρη Κουτουράτσα 

30 comments :

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα!!!Καλό, κ.Ντόρις!

Ανώνυμος είπε...

Ντοράκι μου, δεν καταλαβαίνεις τώρα..Εκλογές έρχονται και προσπαθούν να σου κάνουν ζημιά φοούμενοι μη πάρεις καμία δουλειά προεκλογική. Ξεχνάς το περίφημο στη πείνα για να στρώσεις;Διαφήμηση βέβαια σου κάνουν διότι αυτά που πρότεινες δεν ήταν και λίγα. Αρκεί να μην έχει την κακιά συνήθεια ο υποψήφιος να πληρώνει με έργα. Ο νοών νοείτω. Αν θέλεις μας το αποκαλύπτεις εσύ εν ευθέτω χρόνω.

Ανώνυμος είπε...

πως λέει το τραγούδι; που χει εναν πω πω πω πω
κάτσε καλά φωτογραφία, ντόρη

Ανώνυμος είπε...

Aνάγνωση της φωτο Έκαναν οι κουκούλες κ...ο κι έφτυσαν τον κόσμον όλον. Όρμα Ντόρη κι εμείς μαζί σου. Η μεγάλη η πλάκα είναι πως σε βρίζουν και προσπαθούν να σε μιμηθούν. Ξεχνάνε όμως πως φοράνε κουκούλες. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Φίλε κατά λάθος έσβησα το σχόλιό σου. Δυστυχώς δεν γνωρίζω ποίας νεαράς είναι το κόκκινο βουνό. Βλέπεις και αυτή φοράει κουκούλα. Ίσως επειδή δεν έχει μούτρα, ίσως επειδή κρύβεται κι αυτή στη κόκκινη φορεσιά της.Ο χρόνος θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Πες μου τώρα πως η κοκκινοφορεμένη φοράει και τις κόκκινες γόβες της, να τρελλαθώ..

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα πως τις κόκκινες γόβες τις κρατάει για καλές. Για τον αρραβώνα της ας πούμε.

Ανώνυμος είπε...

Το φόρεμα του αρραβώνα μαθαίνω πως θα είναι σε ριγέ. Ίδιο με του γαμπρού το κουστούμι. Τα βραχιόλια στον αρραβώνα όμως ποιός θα της τα περάσει;

Ανώνυμος είπε...

Όλη η οικογένεια θα φοράει ριγέ. Μάνα, πατέρας και αδελφός.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως η οικογένεια είναι πολύ τυχερή. Όλο λαχεία και ΠΡΟΠΟ λένε κέρδιζε..!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βγάλε βρε Ντορούλα μου εκείνα τα μαγικά σου χαρτιά για το λεύκωμα. Μας έχουν φλομώσει στο ψέμμα οι κοκκινοντυμένοι. Τι περιμένεις;

Nτόρη Κουτουράτσα είπε...

Ας αφήσουμε αγαπητέ 11.16 τα παιδάκια να παίξουν στο διαδίκτυο! Αφού χαίρονται τόσο πολύ να ασχολούνται μαζί μου! Μόλις επιστρέψω, θα δούμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης. Όλα στην ώρα τους.

Ανώνυμος είπε...

Άσ τους να εξευτελίζονται 11.16.Και από τα δημοσιεύματα και από τα σχόλια ακόμα και από τους χαρακτηρισμούς που προσπαθούν να προσάψουν στη κ. Ντόρη, φαίνεται ποιοί είναι και γιατί το κάνουν. Γελάει καλά, όποιος γελάει τελευταίος όπως είπε πολύ σωστά το είπε η κρουά. Και εμείς περιμένουμε να κάνουμε το γέλιο της αρκούδας.

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνουν μωρέ και αυτοί. Βοσκόπουλος και Ζέτα κάθε μέρα χαρτάκια μαζεύουν από τα δικαστήρια και τρέχουν με νομικά τερτίπια να κερδίσουν χρόνο και εντυπώσεις. Κάνανε και ένα μπλόκ υποστηρικτικό μπας και σώσουν την εικόνα τους και βάλανε στο στόχαστρο όλους τους μάρτυρες στη δίκη του Βοσκόπουλου. Βασικός στόχος η κρουά δεν το συζητάμε την οποία υπονομεύουν με κάθε τρόπο. Κρουά σου στέλνω με μέιλ να δείς πως πιάνουν ανθρώπους όταν μαθαίνουν πως υπάρχει περίπτωση να κάνεις δουλειά. Τους λένε. Ξέρεις έ; Ο Βοσκόπουλος δεν τα έχει καλά μαζί της..Με τον γνωστό ρουφιανίστικο τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζω και αγωνίζομαι για την μετονομασία της τσούσκας σε τσούφκα!Χα χα χα ,πώς σας φαίνεται κ. Κουτουράτσα;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Ότι θέλουν οι φίλοι κρουά! Δεν διαφωνώ ποτέ μαζί σας! ΤΣΟΥΦΚΑ, ΤΣΟΥΦΚΑ. Ότι πείτε

Ανώνυμος είπε...

Tsoufka, tsoufka xaxaxaxaxaxxaxa!!!
tsoufka tsoufka pou sou mpike ston k---o mia touska!
poli petiximeno....kai ego yper tis metonomasias!
K.Ntoris oi tsoufkes kai ta tsoufkakia tis, mono me esas asxolountai, gia sas ekanan to mplok kai anti na to onomasoun antiktoua-antikroua,kai afou tous ekege h tsoufka..vrikan tin tsouska!pio kala omos tsoufka...

Ανώνυμος είπε...

Δεν παίζεστε. Συγχαρητήρια στο νουνό -ώ ά. Ψηφίζω κι εγώ 11.09. Μαζί σας!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχχα ΤΣΟΥΦΚΕΣ όλου του κόσμου ενωθείτε!Η τσούφκα στη Βουλή!

Ανώνυμος είπε...

...α μα τι τσούφκα..με όλη τη σημασία της λέξεως...πολύ πάει και ταιριάζει

Ανώνυμος είπε...

...και οι συντάκτες της "εξαίρετης" κατά τα άλλα Τσούφκας...τσουφκαλίωνες!καλό;

Ανώνυμος είπε...

να τους κάνουμε και γενέθλια, να τους στείλουμε κι τούρτα στα γενέθλιά της τσούφκας σε ανάλογο σχήμα

Ανώνυμος είπε...

Παραπονούνται οι τσούφκες για την πόρτα που τους ρίχνεις κρουά. Αφού έχουν οι τσούφκες τον χώρο τους, τι ψάχνουν εδώ; Δεν καταλαβαίνουν πως δεν γουστάρουμε δευτεράντζες; Απαντήστε στο μπλοκ σας τσούφκες για να το "ανεβάσετε".

Ανώνυμος είπε...

Τσούφκες, χα χα χα αχα χαχαχαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

αμπε ...τσουφκώστε τους όταν έρθουν οι εκλογές για να μάθουν

Ανώνυμος είπε...

25η Μαρτίου, Ζήτω η εθνική μας παλλιγενεσία.
Ζήτω ο Κολοκοτρώνης κι όλοι οι μαχητές της ελευθερίας μας...

Ανώνυμος είπε...

ΑΗΔΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Tι ακριβώς σας ενόχλησε από τα 29 σχόλια αγαπητέ - η 8.10 π.μ.;

Ανώνυμος είπε...

Καμία τσούσκα ή τσούφκα, μήπως ενοχλήθηκε; Σοβαρό το παράπτωμα που έκανες κρουά να θίξεις τις τσούσκες ή τσούφκες. Να κάνετε τώρα μήνυση στη κρουά, τσούσκες ή τσούφκες

Ανώνυμος είπε...

Η τσούφκα, καταπίνει αμάσητα τα σχόλια περί Βοσκόπουλου. Γιατί άραγε;
Σε πρόσφατο δημοσίευμα, σχολίασα πως τα όργανα θα αρχίσουν στις 25 Απριλίου 2012 για τον Βοσκόπουλο στα δικαστήρια και δεν το δημοσίευσε.
Ο νοών νοείτω.

Δημοσίευση σχολίου