2:04 μ.μ.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Σήμερα λοιπόν, πουρνό, πουρνό ξεκίνησε δημοσκόπηση από την εταιρεία ΤΟ ΤΗΕ POINT με έδρα τη Θεσσαλονίκη, για να βολιδοσκοπήσει το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων Φλωρινιωτών.

Τα ονόματα που "παίζουν" στη δημοσκόπηση είναι οι:
Όλγα Μούσιου, Χρήστος Ναούμ, Σαμαράς Νικόλαος, Θούλη Σιδηροπούλου, Θ. Σουμπάσης, Γιάννης Στάιος, Γιάννης Αντωνιάδης, Απόστολος Ασλανίδης, Σωτ. Βόσδου, Γ. Κουλίδης, Σταύρος Παπασωτηρίου, Γιαννιτσοπούλου & Στάθης Κωνσταντινίδης .

Οι ερωτήσεις έχουν σχέση με την εντιμότητα των υποψηφίων, αν είναι νέοι και άφθαρτοι, την πείρα, την ικανότητα διοίκησης, τους συνεργάτες τους, την εμπιστοσύνη μας για διαχείριση δημόσιου χρήματος, την ικανότητα εκπροσώπησήςτους  στη βουλή.
Η εφημερίδα μας επικοινώνησε με την εταιρία δημοσκόπησης και ο υπεύθυνος μας είπε πως η δημοσκόπηση γίνεται κατόπιν παραγγελίας από ιδιώτη, αλλά δεν μας είπαν από ποιόν.

33 comments :

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σίγουρους τους βλέπω τους εκπροσώπους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι θα πάρουν τις δύο έδρες και βλέπω να παθαίνουν καμιά έκπληξη

Ανώνυμος είπε...

ΛΈΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ..ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

O γνωστός που πάντα παραγγέλνει δημοσκοπήσεις και αφήνει να διαρρέει το αποτέλεσμα της αξιολόγησης.

Ανώνυμος είπε...

ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στηρίξτε ΠΑΣΟΚ & ΝΔ στη Φλώρινα αφού πρώτα κλείστε τα μάτια σας. Μετά πάρτε βαθιά ανάσα και δώστε μία για να πέσουμε όλοι μαζί στον γκρεμό. Πάντα με κλειστά τα μάτια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σωτήρης Βόσδου να μην ξεχάσει στο βιογραφικό του να γράψει πως είναι κουμπάρος και με τον Μειμαράκη και με τον Λεούδη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ασλανίδης λένε πως θα ντυθεί παπαδάκι στις εκλογές για να τιμήσει και τους φίλους της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Να μην ξεχάσουμε να του φιλήσουμε το χέρι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ρε παιδιά, θα πει καμία καλή κουβέντα στον Βαγγέλα για τον Θοδωράκη;

Ανώνυμος είπε...

από τους παραπάνω υποψήφιους ποιός σας κάνει για μεγαλύτερος ...ουνος....ανος κλπ ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ,ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ!!!!!!
ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ;ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ;ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΘΟΥΝ!ΠΟΙΟΣ 'Η ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Ο/Η ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ/Η ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ;ΚΙ'ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ(ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ)ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΝΑΡΚΙΣΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Θ'ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ;
ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

O Σταύρος Παπασωτηρίου επιθυμεί να κατέβει σε εκλογές συνηποψήφιος με 2 πολιτικούς ευεργέτες του, τον Στάθη Κωνσταντινίδη και τον Σωτήρη Βόσδου.Αληθεύει ή είναι ψέμα, κι ο άνθρωπος είναι πολιτικά αυτοδημιούργητος;

Ανώνυμος είπε...

Ο Σωτήρης Βόσδου, δεν θα έπρεπε να παραιτηθεί από τη Περιφέρεια; Είναι κρίμα να διακινδυνεύσει κάποιες χιλιάδες ευρώ που παίρνει για μισθό.
Σωτηράκη, αντί να το παίζεις Σωτήρας - κανείς δε θα σε πιστέψει- κοίτα να σου εξασφαλίσει το κόμμα της Ν.Δ.καμμία σύνταξη συμψηφίζοντας ή αθροίζοντας τα χρόνια που ήσουν Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με καμία θέση Γ.Γ. σε κανένα υπουργείο. Καλά την έβγαλες μέχρι σήμερα - είδα και το βιογραφικό σου στο face book. Γεράματα έρχονται Σωτηράκη, κοίτα για καμία καλή σύνταξη.

Ανώνυμος είπε...

11.13 Καλή ερώτηση.

Ανώνυμος είπε...

το ΠΑΣΟΚ έχει πεθάνει στη Φλώρινα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν θα πάρει έδρα. (Εκτός αν πάει η Μούσιου που από τις πολλές χασούρες ίσως την λυπηθεί ο κόσμος και την ψηφίσει τελικά!).Το περίεργο όμως είναι ότι δεν έχει πεθάνει η ΝΔ και θα πάρει σίγουρα μία έδρα. Ως γνωστόν είμαστε πολύ καθυστερημένοι στην πόλη αυτή και θα πάρουμε για μία ακόμη φορά αυτό που μας αξίζει. Τραγικό!

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ πολύ σίγουρη είναι..Γι αυτό και δεν ενδιαφέρεται για το ψηφοδέλτιό της στη Φλώρινα. Σου λέει τι θα κάνουν; Θα ψηφίσουν ότι τους πασσάρουμε και πάλι, όπως τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάντως μου μυρίζει έκπληξη για την δεύτερη έδρα. αν το ΚΚΕ κατεβάσει τα πρωτοκλασσάτα του νέα στελέχη και υπάρξει και κόμμα-Κατσέλη θα γίνει μάχη

Ανώνυμος είπε...

O Λιάνης δεν ακούστηκε ακόμα. Δεν αποκλείεται και να ξανακατέβει υποψήφιος τώρα με τον Βαγγέλα. Από την άλλη ο Θοδωράκης τι θα κάνει; Καστανίδη ή Βαγγέλα;

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις άδικο 6:13. πχ ΠΑΣΟΚ με Μούσιου, ΚΚΕ με Καραντζίδη ή Κόμμα Καστανίδη με Θόδωρο;

Ανώνυμος είπε...

Ουτε ο Σουμπάσης ,ως δεύτερος σε ψήφους, θα πάει αλλού ούτε ο Βαγγέλας θα χάσει την ευκαιρία για ανανέωση στο κόμμα του, για την επόμενη φορά.
Τότε που ο Λιάνης θα θέλει ντιν καταντιπ τσαϊ και τσουρέκι, φτάνει πια τα γερόντια...

Ανώνυμος είπε...

Tον Σταθίκα τον υποτιμάνε όλοι.
Εχει δείξει ότι μπροστά και σε λιοντάρι ακόμα δεν γαυγίζει γύρω γύρω ...χραπ, του κόβει ένα κομμάτι
κι άμα τον βλέπει στρίβει από 1 χιλιόμετρο...

Ανώνυμος είπε...

Τον Αντωνιάδη τον ξεχάσαμε.
Τόσο σίγουροι είναι όλοι ότι θα είναι έξω;

Ανώνυμος είπε...

Eίναι τόσο σίγουρο ότι το ΠΑΣΟΚ δεν παίρνει έρδα με Νίκο Σαμαρά μέσα;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εγώ στη δημοσκόπηση, είπα πως ο Γιάννης Αντωνιάδης είναι ο πλέον κατάλληλος για να διαχειριστεί δημόσιο χρήμα. Και αν έχει και τον Βοσκόπουλο βοηθό, είναι ο τέλειος συνδυασμός. Μπράβο ρε ΝΔ τι παιδιά βγάζεις. Να τους χαίρεσαι!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

δεν λέω ότι δεν παίρνει έδρα το ΠΑΣΟΚ ακόμα και με Σαμαρά αλλά ότι θα δώσει μάχη με ΚΚΕ και κόμμα Καστανίδη

Ανώνυμος είπε...

Οι Φλωρινιώτες που παραπονούνται πως ξέχασαν τη Φλώρινα για όλόκληρες δεκαετίες οι κυβερνήσεις, ποιές κυβερνήσεις εννοούν;

Ανώνυμος είπε...

Ωρέ παίδες, πάλι για πασόκ (Μούσιου πακέτο με τον Πάντε) , πασόκ2 με καστανίδη (Σουμπάση, τον εκλεκτό για δεθ του τζέφρεϋ μινέικο τσαντ παπάντρεου), νδ και κκε θα μιλάμε; Από εμένα πάλι ΜΑΥΡΟ. Το ίδιο φυσικά ισχύει για κάτι οικολόγους του ... μπιπ... (βλ την άλλη ανάρτηση) ή κουβέλιδες με κάτι ρεπούσιδες.

Ανώνυμος είπε...

opoios Floriniotis dosi psifo se pasok kai nd einai apla ilithios h anthellin

Ανώνυμος είπε...

2.25 τι εννοείς; Οι ξύπνιοι Φλωρινιώτες ψηφίζουν Ν.Δ.;

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. 5.18 ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ 2.25. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 2.25

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου, 1:57 δυστυχώς η λογική του "όλοι ίδιοι είναι και ΜΑΥΡΟ σε όλους" φέρνει τους "Τζεφρευ". Εσύ απέχεις ή νομίζεις ότι μαυρίζεις και αυτοί κάνουν τη δουλειά τους

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗ ΝΔ Η ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΟ Η ΒΛΑΚΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Εννοώ ότι αυτοί ψήφο από μένα δεν βλέπουν. Το ποιος θα δει και εγώ το ψάχνω φίλε μου 10:05. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου, όχι στην αποχή που τόσο προωθούν, αυτή φέρνει τους Τζέφρεϋ.

Ο 1.57

Δημοσίευση σχολίου