11:08 π.μ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΔ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 Ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτηρίζει ντεμοντέ την πολιτική  του Αντώνη Σαμαρά. Η Νομαρχιακή της ΝΔ στη Φλώρινα, στην παρουσίαση των υποψηφίων μας μίλησε με πολύ καμάρι για ανανέωση και με ακόμα μεγαλύτερο καμάρι για τους δύο - κατά τα άλλα νέους υποψηφίους τους κ. Σωτήρη Βόσδου και κ. Δήμητρα Γεωργοπούλου. Παρ όλο που ρωτήσαμε τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής σε τι συνίσταται η ανανέωση της ΝΔ ,  απάντηση δεν πήραμε. Ούτε καν πειστική. 
 Οι κατά τα άλλα συμπαθέστατοι κ. Σωτήρης Βόσδου και κ. Δήμητρα Γεωργοπούλου, μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να εκφράσουν ή να εκφραστούν μέσα από έναν σύγχρονο πολιτικό λόγο ούτε και μέσα από ένα σύγχρονο πολιτικό προφίλ. Ο κ. Βόσδου, αναδύεται ως πολιτική προσωπικότητα μέσα από ένα άλμπουν φωτογραφιών με εγχώριους και μη  πολιτικούς, μέχρι και βασιλείς για να τεκμηριώσει την πολιτική του εικόνα και μέσα από ένα βιογραφικό το οποίο μπορεί μεν να εκφράζει εμπειρία αλλά από την άλλη μεριά κραυγάζει την διαχρονική κομματοπελατειακή σχέση της ΝΔ με τα στελέχη της με θέσεις κύρους και υψηλά αμειβόμενες. Τι πρωτοτυπία Θεέ, τι ανανέωση; 

Η κ. Δήμητρα Γεωργοπούλου, παρά τα νιάτα της εκφράζει μία κόπωση από αυτά που βλέπει στη Φλώρινα " Βαρέθηκα λέει συγκεκριμένα να βλέπω τη Φλώρινα να μαραζώνει κτλ. κτλ " και θέτει και μάλιστα και την ερώτηση ΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΝΕΟΙ...ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ; Τον αγώνα της συνδράμουν και παλαιά στελέχη της ΝΔ με πολιτικό αλλά και κοινωνικό έργο μέσα από το επάγγελμά τους , και  διαλαλούν εγγυόμενοι οι ίδιοι την σημαντικότητα της υποψηφιότητάς της αλλά και της ΝΔ. Προπαντός της ΝΔ! 
Αγνούν ή κάνουν πως αγνοούν τα έμπειρα στελέχη το γεγονός πρόσληψης της κ. Γεωργοπούλου ως ειδικής συμβούλου στον δήμο Φλώρινας με διαγωνισμό για τον οποίο πολλοί έθεσαν πολλά ερωτήματα, λίγους μόνο μήνες πριν; (Οκτώβρης 2011);
 Τι μήνυμα αλήθεια έχει να δώσει η κ. Γεωργοπούλου στους άνεργους νέους της Φλώρινας; 
 Τι μήνυμα αλήθεια έχει να δώσει ο κ. Σωτήρης Βόσδου στους άνεργους νέους της Φλώρινας;  

Τι μήνυμα δίνει η ΝΔ στη Φλώρινα στους άνεργους νέους της Φλώρινας με τις υποψηφιότητες της κ. Γεωργοπούλου και του κ. Βόσδου;

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΩ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ!


 Υ.Γ. Η προκήρυξη του διαγωνισμού είναι δημοσιευμένη στην ημερήσια εφημερίδας της Φλώρινας το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΝΑΣ,  στο φύλλο της Πέμπτης στις 27 Οκτωβρίου 2011 στη σελ 7, και υπάρχει και σχετικό δημοσίευμα στο μπλόκ μας με τίτλο ΤΡΑΒΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

40 comments :

Ανώνυμος είπε...

Στο βιογραφικό του ο Βόσδου γράφει ποιό είναι το επάγγελμά του και πόσα ένσημα έχει κολλήσει; Να δεις που τα κορόϊδα οι Φλωρινιώτες θα τον ψηφίσουν.

Πυγμαλίων είπε...

Η Γεωργοπούλου εκπροσωπεί το "ντόπιο στοιχείο"; Μπράβο δυνατή εκπροσώπηση! Δεν μπορούσαν να βρούν καλύτερο εκπρόσωπο του "ντόπιου στοιχείου"; Ο Κουλίδης γιατί δεν τους έκανε;

Μήπως θέλουν μία αδύναμη "ντόπια" υποψηφιότητα για βοηθήσουν τον Βόσδου; Πόσο δυνατή μπορεί να είναι μία υποψήφια που είναι συνεργάτης του Βοσκόπουλου που κατηγορείται για διάφορα;

Οι άνθρωποι του Βόσδου έχουν στηρίξει και στηρίζουν τον Βοσκόπουλο και την Ρίζου. Ο Βοσκόπουλος μήπως στηρίζει τον Βόσδου; Ποιός μπορεί να κρύβεται πίσω από την συνεργασία Βοσκόπουλου και Βόσδου; Μήπως ο Μέρτζος; Γιατί; Ποιοί σκοποί επιδιώκονται;

Σκεφτείτε ψηφοφόροι, γιατί σας βλέπουν σαν κορόϊδα μερικοί ντεμέκ "αστοί", βλάχοι, πρόσφυγες από τα χωριά του Μοναστηρίου (και όχι Μοναστηριώτες).

Μπάμπης ο ΚΥΠατζής είπε...

Εγώ πάντως στηρίζω τον Βόσδου.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που τα γαλάζια παιδιά δεν είναι άνεργα. Αυτά θα στηρίξουν τώρα την τοπική αγορά.

Ανώνυμος είπε...

Nτόρα (ναι ντόρα) έχεις τόσο κόμπλεξ με τη ΝΔ που σημαδεύσεις στο εσωτερικό της, για να αποτρέψεις να πάρει 2 έδρες στο Νομό μας, με κάθε τρόπο.Δεν θα το πετύχεις.
Και δεν το κάνεις για το Βοσκόπουλο.
Εχεις προσωπική εμπάθεια και μίσος για τη ΝΔ.
Ποιά είναι η πραγματική αιτία;
Οχι ο Αντώνης Σαμαράς, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΖΙ να σε ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ 100 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, οι Φλωρινιώτες Νεοδημοκράτες ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ.
Και δεν σε υπολήπτονται,γιατί κρατάς από τα βλάχικα λαμόγια που ήταν δίπλα στο ΜΑΚΡΗ.
Και τους έδιωξαν κλωτσηδόν οι φλωρινιώτες.

Nτορη Κουτουράτσα είπε...

6.19Ποιοί ρουφιάνοι βολεύονται να λένε πως κρατάω από τα βλάχικα λαμόγια που ήταν κοντά στον Μακρή; Μήπως εσύ είσαι κανένας ρουφιάνος και σε βολεύει αυτή η εκδοχή; Εγώ δεν ξέρω ούτε τον πατέρα μου, ούτε τους παππούδες μου να τρέχουν πίσω από τον Μακρή, ούτε πίσω από κανέναν πολιτικό. Ρουφιανάκια εσείς τι λέτε για την "προσωπική μου εμπάθεια και μίσος για τη ΝΔ;" Όταν σε ένα κόμμα χωράνε τόσοι ρουφιάνοι, όσοι εσείς,θέλετε και συμπάθεια; Πιέστε καλύτερα ένα τσάι.

Ανώνυμος είπε...

NTOΡΙΣ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ.
ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑΒΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

6.43 Άλλαξα λίγο τον χαρακτηρισμό του προιόντος και για τη δική σου και για τη δική μου ασφάλεια. Δεν κάνω διακρίσεις στους υποψηφίους της ΝΔ. Απλούστατα, τους Βόσδου και Γεωργοπούλου μας τους συστήνουν από την ΝΔ ως ανανεωτές ή σαν ανανέωση για τη ΝΔ και εκεί εστιάζει το δημοσίευμα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ με τον 6.19μμ, γιατί στο ίδιο το blog n Nτόρις έχει κάνει κριτική και στον Λιάνη και στο ΠΑΣΟΚ.θεωρώ το παραπάνω σχόλιο ως αυξημένων κομματικών αντανακλαστικών 4 μέρες πριν τις εκλογές. Σωστό δεν είναι, λογικό είναι.
Για να είμαστε δίκαιοι, θα πρέπει να αποφεύγονται όλα τα αρνητικά δημοσιεύματα όχι μόνο την τελευταία μέρα αλλά και την τελευταία εβδομαδα.
Ο κάθε υποψήφιος κάνει τον αγώνα του και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό από όλους...

Ανώνυμος είπε...

6.48 Το σωστό είναι υποκειμενικό. Το λογικό είναι αντικειμενικό. Η Ντόρη είχε πάρει θέση για το ίδιο θέμα δύο μήνες πριν.

Ανώνυμος είπε...

E καλά τώρα. Σε άλλες προεκλογικές περιόδους αν πήγαινε κανείς να πεί δημόσια κάτι για άλλον θα γινόταν ο χαμός!!
Σήμερα, ε κάτι πολιτικοχαφιεδίστικου στιλ ανώνυμα σχόλια μέσα στο παλαιο-πολιτικό παιχνίδι είναι. Η Κυριακή είναι μεθαύριο..

Ανώνυμος είπε...

6.19 καλά κάνει η Ντόρη και σας λέει ρουφιάνους. Εσείς οι ρουφιάνοι χαλάσατε το κόμμα στη ΝΔ Φλώρινας και τώρα τρέχετε και δεν φτάνετε. Και θέλετε και δύο βουλευτές. Για να ρουφιανεύετε ακόμα περισσότερο.
Και επειδή είσαστε ρουφιάνοι τελευταίας κοπής και δεν ξέρετε καλά τα πράγματα, μάθετε και τούτο. Οι παπούδες της Ντόρη ναι ήταν από το Μοναστήρι. Και ήρθαν από εκεί με πακέτο. Όχι ξυπόλητοι. Ανάγκη δεν είχαν κανέναν Μακρή για τίποτα. Ρωτήστε με την ευκαιρία τους άλλους ρουφιάνους παλαιότερης κοπής, αν θυμούνται το γνωστό σλόγκαν της Φλώρινας "ο Γούναρης και ο Σιάμκουρης τα δυό μεγάλα κράτη". Ο Γούναρης λοιπόν ήταν ο εκ μητρός παππούς της Ντόρη και αυτή η πρωτότοκη εγγονή του.

Ανώνυμος είπε...

7.01 μάλλον του συστήματος είσαι κι εσύ. Έ καλά, δεν έγινε και τίποτα'. Συνηθισμένοι είστε εσείς παιδιά του συστήματος. Πες μας τώρα για τον Σωτήρη που έφαγε πόδι στον Φιλώτα. Ξύπνήστε, σας πήραμε χαμπάρι.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Για το σχόλιο περί Παπασωηρίου φέρτε στοιχεία για να το δημοσιεύσω. Το ρωτήστε στον Τριπόταμο δεν μου επιβεβαιώνει τίποτα. Αν δεν σας ικανοποιεί αυτό τότε στείλτε το σχόλιο επώνυμο και εγώ θα το δημοσιεύσω ανώνυμο αλλά με δική μου ευθύνη, εφ όσον το υπογράφει κάποιος

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ντόρη. Έτσι για να μαθαίνουν μερικοί πως εδώ δε χωράνε ρουφιανέματα. Γίνανε όλοι μάγκες, να λένε το μακρύ και το κοντό τους και να έχουν την απαίτηση να το δημοσιεύεις. Να πάνε στη τσούσκα ή τσούφκα ή πούφκα να τα κάνουν αυτά. Εκεί χωράνε όλα τα ρουφιανοδημοσιεύματα.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω για τον ανώνυμο 6.19 μμ! Ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Η ΝΔ κάποτε, όταν ήταν επί 20 χρόνια στην αντιπολίτευση, ενέπνεε, την θεωρύσαμε "καθαρή" απέναντι σε ένα "βρώμικο" ΠΑΣΟΚ. Σήμερα, πως μπορεί ένας νοήμων πολίτης να είναι τόσο φανατισμένος μέ ένα κόμμα που και δικά του στελέχη έκλεψαν; Με ένα κόμμα που τοπικά εκπροσωπείται από έναν δήμαρχο και πρώην νομάρχη τον Βοσκόπουλο για τον οποίο ακούγονται τόσα στις αίθουσες των δικαστηρίων και ο οποίος πάει κατηγορούμενος; Με ένα κόμμα του οποίου ο πρώην ΓΓ Περιφ. Δ. Μακεδονίας Λεούδης ερευνάται από εισαγγελείς για διαφθορά;

Φίλε 6.19 μμ είτε δεν σου κόβει είτε, ή κι' εσύ κλέφτης είσαι, ή κλέφτης θέλεις να γίνεις. Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω.

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε, έστειλε κανένας το σχόλιο για τον Παπασωτηρίου; Περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι γνωριζονται πια στην μικρή μας κοινωνία.
Το να ρουφιανεύονται δημόσια στα blogs μάλλον πλεονασμός είναι..

Ανώνυμος είπε...

Πάντως από φάτσες έχουμε όμορφη ανανέωση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Και ο Σώτος και η Δήμητρα ούτε φαλακρομερέντες είναι ούτε φαλακροσαλιάρηδες.
Και από πολιτική συμπεριφορά, βεβαίως.
Είναι αξιοπρεπείς και δεν είναι κοτσομπόληδες

Ανώνυμος είπε...

Δεν έκανε κανένας προσωπική κριτική ούτε στον Βόσδου ούτε στην Γεωργοπούλου. Η κριτική είναι πολιτική και καυτηριάζει το σύστημα. Ως εδώ έχει κανείς αντίρρηση; Και οι δυό τους, ή καλύτερα και οι 4 (Κωνσταντινίδης - ΠΠσωτηρίου) είναι ή δεν είναι και αυτοί παιδιά του συστήματος των κομμαικοδίαιτων ; Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα και να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

Στο κάτω κάτω υπάρχει και η επιλογή του ασταύρωτου. Πάντα υπήρχε και θα υπάρχει.
Πολλοί μιλάνε και για ΚΑΜΜΕΝΟ, ΛΑΟΣ, ΝΤΟΡΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οτι θέλει ο λαός..

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι στις προηγούμενες εκλογές οι 2 παραπάνω υποψήφιοι, Βόσδου και Γεωργοπούλου, υποστήριζαν ανοιχτά Παπασωτηρίου.
Σήμερα είναι οι ίδιοι υποψήφιοι.Ευσταθώς...

Ανώνυμος είπε...

9.32 Έτσι γίνεται πάντα 9.32 στον δικοματισμό. Σε λίστα αναμονής είναι και τα γαλάζια παιδιά καιτα πράσινα παιδιά. Αυτά δεν λέμε τόσες ώρες; Κομματικοδίαιτοι, τους βολεύει το κόμμα, μετά αυτοί τρέχουν για το κόμμα, αγαπιούνται, σκοτώνονται μεταξύ τους. Σημασία έχει να βολεύονται αυτοί και να συντηρούν το κόμμα στην εξουσία. Αι τους βαρέθηκα .

Ανώνυμος είπε...

Ιτς ογλαν(στην παλαιοτούρκικη αργκό)=τα παιδιά της αυλής του Σουλτάνου.(Φαντάζεστε τώρα τι καλόπαιδα θα ήταν τα λεγόμενα έκτοτε..τσογλάνια).
Δικομματισμός , λέει, σήμερα.Κατά κανονα αυλές του σουλτάνου δεν υπάρχουν.Ούτε τέτοια καλόπαιδα..

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο
To επόμενο ανταμωμα στο Πισοδέρι πότε θα γίνει? Ντόρις κάτι θα ξέρεις μιά και ήσουν κι εσύ ομπρώς στην εκκλησια ....

Ανώνυμος είπε...

Οι κυνηγοί που σκοτώνουν το λαγό τους, αντί για το γερο-λέοντα πλέον(που τους διάλεξε κι ο ίδιος)
Ενας καλός τίτλος για τα πιο πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Τα ιτς ογλάν κάνουν "την δουλειά τους" και λίγο τα νοιάζει το τιμημα που πληρώνουν. "Δίνουν" και "παίρνουν". Τα ενδιαφέρει να "πάρουν" (κομματικές θέσεις και προνόμια), το τι δίνουν ως αντάλλαγμα για να τα πάρουν δεν τα ενδιαφέρει. Ή το σύστημα αξιών τους "αντέχει" το να δίνουν αυτά που δίνουν. Αυτά για τα ιτς ογλάν

Αυτοί που τα ψηφίζουν όμως τα ιτς ογλάν; Γιατί τα ψηφίζουν; Για να γίνουν και οι ψηφοφόροι ιτς ογλάν;

Ανώνυμος είπε...

Υποτίθεται για να γίνουν αρεστοί στο Σουλτάνο..
Η σε κανά τοπικό μπέη ή αγά, με τα τόσα λιόδενδρα

Ανώνυμος είπε...

AΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ..ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εγώ,για πρώτη φορά,θα τους τραβήξω μια
ψήφο σε μικρό κόμμα και..τριανταφυλλένιοοοοο
Δεν θα τους το πω όμως. Οπως και πολλοί άλλοι

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει όμως να το παραδεχτούμε.
Ο Σώτος και η Δήμητρα κάνουν πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα.
Δεν κακολογούν κανένα και ζητούν πολιτισμένα την ψηφο των Φλωρινιωτών.Δεν περνάει απαρατήρητο...

Ανώνυμος είπε...

Παπαγαλάκι 7.17 μμ, κι' ο Λιάνης πολύ πολιτισμένα έκανε τα Πατουλίδεια και τα Πρέσπεια και έδινε τις υποσχέσεις του. Και επί Κωστάκη Καραμανλή πολύ πολιτισμένα έγινε το Βατοπαίδι κλπ. Και η γυναίκα του Τσοχατζόπουλου πολύ πολιτισμένα κουβαλούσε την τσάντα των 5.000 ευρώ και σε πολιτισμένο σπίτι ζει.

Όλοι πολύ πολιτισμένα και πολύ γλυκομίλητα έκαναν ό,τι έκαναν. Ο πολιτισμός και τα γλυκόλογα μας έφαγαν σ' αυτήν την χώρα.

"Δεν κακολογούν κανέναν" διότι δεν τολμούν. Ένα αν πουν θα δώσουν αφορμή να τους πουν 100.

Ανώνυμος είπε...

Δόξα τω Θεό έχει να κακολογηθούν όλοι...
Και μάλιστα για τους συνεχώς κακολογούντας έχει πολύ περισσότερα...

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΚΙΜΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΗΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΛΟΓΗΘΕΝΤΕΣ". ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ; ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΟΣΔΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΣΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΙΕΡΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ε, ΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΝΟΥΜΕ, ΜΑΓΚΕΣ, ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Κι' εγώ έχω ακούσει να λένε ορισμένοι της οικογενείας Βόσδου, ότι "η οικογένεια Βόσδου δεν είναι οικογένεια, είναι θεσμός". Τα σχόλια είναι περιττά!!!!
Εγώ ποτέ δεν τους θεώρησα ως κάτι τι το εξαιρετικό σε κανέναν τομέα. Μια οικογένεια όπως οι περισσότερες. Μϊα μέση οικογένεια.
Βεβαίως ο κάθε ένας έχει δικαίωμα όταν κοιτάζει στον καθρέφτη να βλέπει τον Μέγα Αλέξανδρο!

Ανώνυμος είπε...

Kαι τί είναι καλύτερο, να κοιτάζει στον καθρέφτη και να βλέπει τον ρουφιάνο ή τον σπιούνο;

Ανώνυμος είπε...

3.44 καλύτερα είναι να βλέπει την αλήθεια και να μην ντρέπεται γι' αυτό που βλέπει.

Αυτοί που αρνούνται να δουν την αλήθεια ή δεν έχουν την ικανότητα να την δουν ή φοβούνται ή ντρέπονται να την δουν, και προτιμούν να βλέπουν Μεγαλέξαντρους.

Δημοσίευση σχολίου