9:55 μ.μ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΦΙΠΠΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Έφιππος και με σαλπίσματα αναμένετε ο Μάκης Βορίδης στο Αμύνταιο τη Παρασκευή 4 Μαίου 2012, σύμφωνα με πληροφορίες. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ντυμένος Άγιος Βασίλης, καβάλλα σε άσπρο άλογο. Η ακολουθία του θα σφυρίζει του-του - του, για να αναγγείλει την έλευση του τρένου!

Ευτυχώς δηλαδή - σύμφωνα πάντα με όσα λέγονται - που η ΝΔ δεν τα πάει καλά προεκλογικά στο Αμύνταιο και έτσι, έστω και τη τελευταία στιγμή το τρένο ως υπόσχεση ίσως και ως πραγματικότητα να σώσει τα ποσοστά της ΝΔ και εμείς να δούμε τρένο! Σας το έλεγα εγώ! Οι εκλογές θα μας σώσουν!

7 comments :

Ανώνυμος είπε...

O Bορίδης είναι πλέον ΝΔ και θα το τιμήσουμε με τη φήφο μας φυσικά με ευγνωμοσύνη για το τρένο που έφερε (με υποσχέσεις) ξανά στη Φλώρινα. Γιατί τρένο δεν έρχεται,

Ανώνυμος είπε...

Mπορεί να το φέρει ο Μάκης το τρένο για το Σαββατοκύρικο των εκλογών. Αντί η ΝΔ να βάλει λεωφορεία για τους ετεροδημότες μπορεί να ναυλώσει κανένα τρένο και όλα μέλι γάλα. Φυσικά τις επόμενες μέρες, το τρένο θα χαλάσει στην Έδεσσα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ έσωσε το Βορίδη. Δεν θα σώσει και τη Φλώρινα; Αλλοίμονο!

Ανώνυμος είπε...

Μαυρίστε τους όλους. Ψηφίστε μικρά κόμματα.
Βαρδιούχος της νύχτας με 3 κ εξήντα

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε μικρά και μη ανθελληνικά κόμματα να συμπληρώσω φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

O Στάθης Ψάλτης πρόσφατα επισκέφθηκε την Φλώρινα με θεατρική επιθεώρηση υπο τον τίτλον "Γομάρια με Σαμάρι" Ζήλεψε και ο ΒΟΡΙΔΗΣ την κωμοδία για να την επαναλάβει ο ίδιος καβάλα υπο τον τίτλον "ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΜΕ ΣΑΜΑΡΙ" .Έχει να πέσει στον ίδιον και στην ΝΔ ΜΑΥΡΟ γιαούρτι στον καβαλάρη που θα πάει σύννεφο..μαύρο σάν την πίσσα .τσαφ τσουφ και ολοταχώς πίσω στην Συγγρού τάχυστα για την γνωστή πιάτσα...ΡΙΞΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ .ΒΟΡΙΔΗ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ? ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ...ΓΚΑΡ ΜΕ ΣΑΜΑΡΙ

Ανώνυμος είπε...

TON ΓΝΩΣΣΟΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΥΤΕ ΟΜΙΛΙΑ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ..

Δημοσίευση σχολίου