7:43 μ.μ.

ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Με σύμμαχο την ομορφιά, το πνεύμα και τις ευλογίες της Παναγίας Σουμελά, μπορείς να γίνεις και βουλευτής. 
Όχι, όχι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Η ιστορία του δασκαλάκου Γιάννη Αντωνιάδη μπορεί να ξεκίνησε στα θρανία για να τελειώσει στα έδρανα της βουλής. Θα μου πείς και αυτά σαν θρανία είναι.
Ταπεινός αλλά όχι καταφρονεμένος, ο Γιάννης Αντωνάδης φοβάμαι μήπως  θα  παραμένει μαθητής εν θρανίοις τελικά. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την αγάπη του κυρίου καθηγητή Κων. Φωτιάδη προς το πρόσωπό του; Πάντα ο μαθητής θέλει τον δάσκαλό του! Όπως το κινητό τον Γερμανό του.
Παναγία βόηθα!

18 comments :

Ανώνυμος είπε...

Βάλε και τη συμμαχία με τον Βόσδου και τον Βοσκόπουλο για να τη φέρουν στον Κωνσταντινίδη. Αυτό που το πάς; Κάνει κρά από μόνο του κρουά.

Ο Μπάμπης ο ΚΥΠατζής είπε...

To βλάχικο λόμπυ θα συμμαχήσει με το ποντιακό λόμπυ για έναν κοινό στόχο. Τη σωτηρία του συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

Από κακοήθεια και λασπολογία έχουμε χορτάσει στην Ελλάδα και τη Φλώρινα. Ντροπή και αίσχος να δημοσιεύονται τέτοιου είδους άρθρα.
Αν έχετε κάτι ουσιαστικό, που να αφορά τον κ. Αντωνιάδη ή τον οποιονδήποτε, σαν πολίτικό πρόσωπο στη συγκεκριμένη περίπτωση, πείτε το, αν όχι σωπάστε.. έλεος πια..
Τέτοιου είδους μυαλά σαν τα δικά σας έχουν στερήσει από τον τόπο την πρόοδο σε όλους τους τομείς..
ξεφύγετε επιτέλους από τη μικροπρέπεια και ανοίξτε λίγο το μυαλό σας..

Ανώνυμος είπε...

Μηπως το ασπριδικό λόμπυ συμμαχεί με το αλτινοκρουαδικό λόμπυ; Μήπως το κρουαδοστρατακικό λόμπι συμμαχεί με το αλτινοκρουαδικό λόμπυ;
κι όλα αυτά στη βάση τοπικής συμμαχίας του ΛΑΟΣ με το ΠΑΣΟΚ; Γιατί πρέπει να τα αποκλείουμε σαν σενάρια; Ετσι κι αλλιώς η κρουα κι ο Παύλος αντινεοδημοκράτες είναι...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ; ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΟΝ ΠΡΟΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ KAI ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΜΟΜΑΡΧΗΣ

Ανώνυμος είπε...

12.52 Εσύ νεοδημοκράτη θα μας πεις πιά είναι η ΝΔ; Του Σώτου, του Αντωνιάδη και των λοιπών συγγενών; Κακώς βέβαια σε βάζω στον κόπο να σκεφτείς, επειδή αυτή είναι η ΝΔ. Η Ν.Δ της Φλώρινας. Γι αυτό καλά κάνει η κρουά και ο Παυλος και είναι αντινεοδημοκράτες.Και εμείς μαζί τους.

Ανώνυμος είπε...

μα καλά ο αντωνιάν δέν χόρτασε απο μαρμελαδίτσες? τόση πλεονεξία! Τόση χχάβλα με τα αξιώματα! ¨Ομως ο σαμαράκος λέει εξουσιόμανία βαψομάλλικη γιόκ! έρε μάυρο γιαούρτι που έχει να πέσει.Ούτε με ....βιάγκρα απο το πένθιμο έπιπλον δέν θα σηκώνεται ντόρις .Ντόρις σε παρακαλώ, για στείλε στον αντωνη την ...συστατική επιστολή με τους φουσκωμένους τρ.λογαριασμούς !

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το κρουαδικό λόμπυ είναι υπολογίσιμη δύναμη. Και ξέρει να κάνει καλύτερες συμμαχίες από τον δάσκαλο. Και με ασπριδικό παίζει, και με αλτινικό και με στρατακικό λόμπυ. Προσέξτε να μην ξυπνήστε κανένα πρωί και δείτε το κρουαδικό λόμπυ να έχει κάνει κατάληψη στην υπόλοιπη δεξιά και βάλε.

KROYA'S LOBBY είπε...

DORIS U R FORCE ok.Ι LIKE KROYA'S LOBBY I DONT LIKE BOSKOBAPSOMALIAS n.d. HOBBY'S .UNDERSTAND?

Ανώνυμος είπε...

O ΟΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ. ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΓΛΕΙΦΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ !!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ! ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

+ στη δασκάλα από πάνω. αν μπορέσετε ποτέ να δείτε, πέραν από κομματικά πλαίσια, καποια πράγματα αντικειμενικά, βρείτε μου έναν άνθρωπο-πολιτικό να μπορεί να σταθεί δίπλα στον κ. Αντωνιάδη. Όχι κάποιον πιο άξιο, έστω ισάξιο!! ανοίξτε επιτέλους το μυαλό σας. Τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους μας.. ξυπνήστε!!!!

από μη νεοδημοκράτη αυτα!

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΣΚΑΛΑ Νο 12.03 ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΛΕΙΨΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε μη νεοδημοκράτη, δώσε μας λίγο το μέγεθος του περιγράμματος Αντωνιάδη για να καταλάουμε σε τι συνίσταται η αξιωσύνη του και εδώ είμαστε για να το συζητήσουμε,

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως έμαθα πως η Παναγία Σουμελά είναι θυμωμένη και με τον Αντωνιάδη και με τον Φωτιάδη.

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκω πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός μη νεοδημοκράτης να θαυμάζει τον Αντωνιάδη. Αυτό δείχνει πως οι νεοδημοκράτες έβαλαν μυαλό και είναι αποφασισμένοι για υπερβάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Αντωνάκη Σαμαρά τα ακούς; Αν οι νεοδημοκράτες είναι έτοιμοι για την υπέρβαση, εσύ τι θα κάνεις; Θα εξακουλουθήσεις να συντηρείς το σύστημα;

Ανώνυμος είπε...

NΔ. Κάψιμο και ξανά από την αρχή. Οι κομματικοδίαιτοι να κάνουν δίαιτα. Τελείωσαν οι πελατειακές σχέσεις μεταξύ στελεχών και ψηφοφόρων. Αλιώς δεν στήνεται Ελλάδα, κυβέρνηση και κράτος.Ρημάξανε και κόμμα και κράτος μερικοί, μερικοί.
Φιλικά ένας Νεοδημοκράτης (γνήσιος).

Δημοσίευση σχολίου