9:11 μ.μ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΚΡΟΥΑ - ΜΕΡΟΣ Β'

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Άρχισε για να τελειώσει, η περιβόητη δίκη, σήμερα 25-4-2012 με μηνυτή τον κ. Γιάννη Βοσκόπουλο κατά της εκδότριας της εφημερίδας κρουά - κρουά "το κράξιμο" για συκοφαντική δυσφήμιση. Στην ουσία η δίκη ξεκίνησε από την αρχή. Σήμερα ο κ. Βοσκόπουλος, από τις 10.30 π.μ. μέχρι και τις 3.30 μ.μ. με μία διακοπή 1 ώρας περίπου κατέθετε κατά της κρουά. Ο συνήγορος της εφημερίδας κ. Παύλος Αλτίνης για 2 περίπου ώρες, προσπάθησε να τον βοηθήσει να ανακαλέσει στη μνήμη του  πολλά πράγματα, καθώς ο κ. Βοσκόπουλος δεν θυμόταν γενικώς.

Για την αξιόπιστη ενημέρωσή σας και συγγνώμη που το παρέλειψα, η πλευρά του κ. Βοσκόπουλου με την δικαιολογία της απουσίας μίας εκ των δικηγόρων τους, ζήτησαν αναβολή. Το αίτημά τους απορρίφθηκε από την εισαγγελέα. . Παρ όλο που η πλευρά του κ. Βοσκόπουλου ζητούσε αναβολή, είχε ρεζέρβα και μία άλλη δικηγόρο εξ Αθηνών.  

Αύριο, Πέμπτη  26-4-2012, καταθέτουν οι μάρτυρες που έχουν κληθεί από την εισαγγελέα,  κύριοι  Γ. Αντωνιάδης,  Γ. Στρατάκης, Κώστας Μωυσιάδης, Ηλέκτρα Πιτόσκα, Ζέτα Ρίζου, Παύλος Κωνσταντινόπουλος και Θάλεια Κωτσοπούλου. 

Όσοι πιστοί προσέλθετε.

8 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη δώσε και αυτή τη μάχη. Είμαστε μαζί σου, όλοι οι φίλοι κρουά.

Ανώνυμος είπε...

O Boσκόπουλος λένε, είναι συνέχεια στην Αθήνα και ψάχνει δικηγόρους. Αυτό επιβεβαιώνεται και με τη παρουσία και νέας δικηγόρου εξ Αθηνών σύμφωνα με το δημοσίευμά σας. Φάε τώρα Βοσκόπουλε όλα τα λεφτά σε δικηγόρους. Ελπίζουμε πως δεν θα τα πληρώσουμε εμείς από τον δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει πως ο Βοσκόπουλος για να γλυτώσει την ιστορία με τη Βεγορίτιδα έχει ξεκινήσει διαδικασία κατά του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μέσω ΑΝ ΦΛΩ; Την ΑΝ ΦΛΩ αλήθεια ποιός την πληρώνει; Μήπως εμείς;

Ανώνυμος είπε...

Η νέα δικηγορος είναι της ΑΝ ΦΛΩ ή του Βοσκόπουλου;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΕΥΚΟΓΕΝΗΣ ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ "ΕΓΚΕΦΑΛΟ" ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
Οι αβανταδόροι του Βοσκόπουλου,πολύ θα ήθελαν την σύγκριση του Βοσκόπουλου με τον Αλτίνη. Πες τε μου εσείς, τι κοινό μπορεί να έχει ο Αλτίνης με τον Βοσκόπουλο, εκτός από την ηλικία και το γεγονός ότι υπήρξαν συμμαθητές; Τι κοινό μπορεί να έχει ο Βοσκόπουλος με τον Αλτίνη στην άσκηση πολιτικής;
Ελπίζω να ξέρετε πως για να κάνουμε σύγκριση πρέπει να καταλήξουμε πρώτα σε ομοιότητες για να βρούμε τις διαφορές. Εκτός και αν με πείσετε πως μπορούμε να συγκρίνουμε τον φάντη με το ρετσινόλαδο.

Ανώνυμος είπε...

Συμμαθητές είχε πολλούς κι ο Παύλος Βοσκόπουλος.
Κανείς από αυτούς δεν συμφωνεί με τις απόψεις που έβγαλε στη φόρα χρόνια πετά ο Παύλος...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό μας έλειπε. Να συμφωνούμε οι συμμαθητές με τον Παύλο Βοσκόπουλο.

Δημοσίευση σχολίου