8:57 μ.μ.

ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Ο ΑSSOS  είχε παντού μόνο φίλους. Ένας άσσος μπορεί να κρύβεται καμιά φορά και σε κανένα μανίκι. Το πρόβλημα είναι να μην μένει κανείς στον άσσο.

 Μας άνοιξε λοιπόν και η  ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ τα χαρτιά της προχθές Παρασκευή 19 Απριλίου 2012, στην εκδήλωση για τη παρουσίαση των υποψηφίων της.  Άσσο δεν είδα. Τουλάχιστον ακόμα.                                                                Οι ρηγάδες κουστουμαρισμένοι όλοι τους, με γαλάζια υποκαμισάκια άπαντες, με και χωρίς γραβάτα και μία ντάμα σπαθάτη. Τι παιχνίδι να κάνει άραγε κανείς με αυτά τα χαρτιά;

Για ανανέωση κατά 50% στο φετινό ψηφοδέλτιο μας μίλησε ο Πρόεδρος κ. Κώστας Δημητρόπουλος, και καλωσόρισε τους νέους υποψηφίους κ. Δήμητρα Γεωργοπούλου και κ. Σωτήρη Βόσδου, μόνο που δεν μας βοήθησε να ερμηνεύσουμε την ανανέωση. Ενδεχομένως να εννοούσε τα νιάτα της κ. Γεωργοπούλου.

Ο κ. Σωτήρης Βόσδου, πρώτος και καλύτερος μας μίλησε λίγο για τη κρίση, έκανε και μία αντιπολίτευση μιλώντας κατά Γ. Παπανδρέου – ΠΑΣΟΚ (για να βρίσκετε σε λόγια) και το καλύτερο!!! Καταθέτει την πολύχρονη εμπειρία του ΠΡΟΣΕΞΤΕ! για την ανόρθωση της χώρας αλλά και για την ανάπτυξη του τόπου. Όλα τα βρίσκω εντελώς ανανεωτικά.

Η κ. Δήμητρα Γεωργοπούλου μία ορμή την είχε. Με θέρμη μπορώ να πω είπε τουλάχιστον μία αλήθεια. «Βαρέθηκα να βλέπω τον τόπο μου να μαραζώνει  θα δώσω τον καλύτερό μου ευατό». Ως εκεί. Μπορεί τα καλύτερα να τα κρατάει για τη συνέχεια.

Ο κ. Στάθης Κωνσταντινίδης υπήρξε μακροσκελέστερος. Δεν παρέλειψε να μας πει πως η λύση είναι η αυτοδυναμία της ΝΔ και τόνισε και ξανατόνισε πως πρέπει να πείσουμε τους συμπολίτες μας να ψηφίσουν. Έκανε και αυτός την αντιπολίτευσή του, συγκρίνοντας ΠΑΣΟΚ- ΝΔ σε θέματα διαφθοράς. «Δεν έχουμε Μαντέληδες, Τσουκάτους & Τσοχατζόπουλους. Μάλλον ξέχασε Λεούδηδες, κάτι τοπικά φρούτα, κάτι Βουλγαράκηδες και κάτι Ρουσσοπουλαίους. Θυμήθηκε όμως να μας πει πως η ΝΔ θα μας φέρει ξανά το χαμόγελο και την ελπίδα. Εδώ γελάτε αν θέλετε για να γεμίσετε ελπίδα.

Ο κ. Σταύρος Παπασωτηρίου μας μίλησε για τον κακό σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ. Ως εδώ μπόρεσα να τον κατανοήσω. Στη συνέχεια μου έδωσε την εντύπωση πως δίνει συνέντευξη για πρόσληψη, επειδή έκανε μία εκτεταμένη αναφορά στο βιογραφικό του. Ο καυμένος, ήθελε απλά, να μας πει πως είναι τεχνοκράτης!

Μην ξεχάσω. Όλοι τους ευχαρίστησαν τον Αντώνη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε για να τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο. Αν κρίνετε και εσείς απαραίτητο ευχαριστήστε και εσείς τον Αντώνη Σαμαρά για τους υποψηφίους που μας προτείνει.

Τώρα αν σας ήρθε κανένας αέρας ανανέωσης, να μου το πείτε. Αύριο βγαίνω στον αέρα στις 9 το πρωί.

(Λυπάμαι που δεν μου δόθηκε η ευκαιρία, να σχολιάσω και το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Βλέπετε η νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ ή τελείως ανοργάνωτη είναι, ή δεν θέλησε να μας καλέσει στην παρουσίαση)

Ντόρη Κουτουράτσα

10 comments :

Ανώνυμος είπε...

ποιούς άσσους; εμείς 4 καμμένα χαρτιά βλέπουμε..

Ανώνυμος είπε...

Το πόσο ανανεωμένος μπορεί να θεωρείται ο Βόσδου φάνηκε από το προεκλογικό του έντυπο. 21 φωτογραφίες αγκαλιά με Σαμαρά, με τον Καραμανλή, Μειμαράκη, Βασίλισσα Σοφία, Δεσπότες και Αρχιδεσπότες. Μπερλουσκόνι αλλά ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ. Τι να πει ο Σωτηράκη; Το λένε οι φωτο. Οι κομματικοί εναγκαλισμοί που του εξασφάλιζαν θέσεις και υψηλούς μισθούς, δεν φτουράνε στις φετινές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Και τί φτουράει μωρέ; η ρουφιανοσύνη ή ο διαδρομισμός στα βουλευτικά και τα κομματικά;
Φτάνει πια. Καμμένο, χρυσή αυγή ή άλλο

Ανώνυμος είπε...

Kαλά ρε Ντόρις αυτοί βάλαν υποψηφιότητα και συμμετέχουν στη λίστα. Εσύ θα μπορούσες να ήσουν υποψήφια, γιατί σου το πρότειναν, ως γυναίκα.
Ως γυναίκα σου το πρότειναν ή ως ίση προς ίσους;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

11.05 Έχω επιβιώσει ισότιμα με τους άνδρες μέχρι σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βόσδου, φαίνεται την είχε στημένη στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και έγαζε φωτογραφίες με τους VIP της Ευρώπης. Άσε μας ρε Σωτήρα - Σωτήρη. Οι φωτογραφίες σου μείνανε. Δεν εξαργυρώνονται με ψήφους οι πόζες

Ανώνυμος είπε...

11.05 Η Ντόρη κάνει για 10 άνδρες. Εσύ ακόμα αναρωτιέσαι για τη Ντόρη;

Ανώνυμος είπε...

και τί εξαργυρώνεται με ψήφους; το κουτσομπολιό με τις παραομαδούλες;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα φιλε για να πάρεις ψήφο δεν είναι και εύκολο πράγμα. Τελείωσε το τάξιμο και το παραμύθι. Εκτός και αν θέλει κανείς να μασήσει το παραμύθι.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΒΡΕ ΦΙΛΕ. ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ. ΕΔΩ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝ-ΝΙΔΗ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ, ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΟΚ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;
ΑΝΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ..

Δημοσίευση σχολίου