11:53 π.μ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ κ.Ψωμιάδη !

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



 Ξεπέζεψε το άλογό του  ο Ζορό της πολιτικής κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης και «έπεσε» να ξεκουραστεί στην εύφορη κοιλάδα του πολιτικού παρασκηνίου για λίγο.
Με μία καταδικαστική απόφαση εις βάρος του για κατατμήσεις έργων, δεν τον βαραίνει ούτε το μυαλό, ούτε το σώμα.
Τώρα ανέλαβε να οδηγήσει το όχημα της ανάπτυξης της ΝΔ,  καβάλησε ένα 9θέσιο βανάκι ντυμένο στη γαλανόλευκη, και βγήκε στους δρόμους της Β. Ελλάδας, προς άγραν ψήφων.



Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!
Ο show man της πολιτικής ζωής κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε νέο ρόλο, τώρα πια, επιβεβαιώνει, πως στην Ελλάδα ακόμα υπάρχει χώρος για πλακατζήδες της πολιτικής!
 Περάστε κόσμε! Αφού το επιτρέπουμε!

Κανέναν άλλον ρόλο όμως, δεν βλέπω να είναι κανένας διατεθειμένος να αναλάβει και να τον παίξει, έτσι ρε παιδί μου για πλάκα.
Καλό το έργο, και το ντεκόρ..Να το θυμάστε, αλλά με την ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ !



Υ.Γ. Η παράσταση θα δοθεί και στη Φλώρινα, τη Κυριακή 10 Ιουνίου 2012, με πρωταγωνιστή φυσικά τον κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Να τον υποδεχθούμε - γιατί όχι;- μετά Βαίων και Κλάδων! Άλλωστε θεωρείτε πρότυπο πολιτικού ανδρός, που μας τον έχουν αναδείξει και επιβάλλει τα πανελλήνια ΜΜΕ, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος και η ΝΔ!
Στον έρωτα, στον πόλεμε και στην πολιτική, όλα επιτρέπονται!

4 comments :

Ανώνυμος είπε...

Kανονικα 12 θέσιο βαν θα έπρεπε να οδηγεί ο Ψωμιάδης και με άλλους 11- τι ομάδα-!τέτοια σύνθεση ούτε ο Ολυμπιακός δεν θα είχε, ή καλύτερα σαν τους 12 Αποστόλους, ο προσηλυτισμός θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα. Θεέ μου φύλαγε!

Ανώνυμος είπε...

Kαραγκιοζιλίκια για να μαζεύουν ψήφους!

Ανώνυμος είπε...

Εχει και την χρησιμότητά της η έλευση του Ψωμιάδη: παιδιά μη μασάτε.
Και να σας κάτσει άσχημα η μπίλια με τη δικαιοσύνη δεν χάθηκε ο κόσμος, πάρτε από μια σημαία και παίξτε το τρελλίτσα.Σημαιοφόροι.
Στον τόπο μας όμως σημαιοφόρους έχουμε;Σημαίες;

Ανώνυμος είπε...

Mαθαίνουμε πως θα υπάρξει ειδική συνάντηση μεταξύ Ψωμιάδη - Αντωνιάδη - Βοσκόπουλου και Ρίζου, για να συζητήσουν διεξοδικά περί κατατμήσεων έργων, ως ειδικοί και με τις ευλογίες της ΝΔ.

Δημοσίευση σχολίου