10:05 μ.μ.

ΜΠΡΑΒΟ Δήμαρχε νοικοκύρη!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Ο παππάς πρώτα τα γένεια του ευλογεί! Ο δήμαρχός μας μπορεί να μην είναι παππάς, αλλά έχει πολύ καλές σχέσεις με παππάδες. Έ, κάτι πήρε το παιδί!

Σύμφωνα με το διθυραμβικό δημοσίευμα της εφημερίδας το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ "Βοσκόπουλος Γιάννης: Δεσμεύτηκε και το έκανε!" και "Τα συγχαρητήρια μας θα πρέπει να δώσουμε στον κ. Βοσκόπουλο, είναι σπάνιο φαινόμενο σήμερα πολιτικοί να κρατάν τον λόγο τους, και μάλιστα τόσο γρήγορα να κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους" , εμείς δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο ένα τέτοιο γεγονότα.

Τώρα θα μου πείτε τι έκανε ο δήμαρχος; Άρχισε  λένενα κάνει  τους δρόμους ! Και από ποιόν δρόμο λέτε να ξεκίνησε! Μα φυσικά από την οδό Μεγαρόβου, όπου εκεί είναι το καινούργιο σπίτι του! Οροφοδιαμέρισμα μετά σοφίτας και δή πολυτελές! Ε, να πατάει σε κατσικόδρομο ο δήμαρχος, με το PRADA υποδηματάκι του;  Δεν λέει!

Μπράβο δήμαρχε νοικοκύρη. Τώρα να κάνεις και δενδροφύτευση. Χτύπα κανένα τροπικό δενδράκι για να αποκτήσει και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα η οδός Μεγαρόβου! Και άλλαξε και το όνομα  του δρόμου. Οδός Δημάρχου Βοσκόπουλου! Θέλω γκλαμουριά δήμαρχε, όπως σου ταιριάζει. Πως λένε: "Κατά τον γαμπρό και τα μαντήλια"!  Ξέρεις εσύ!



9 comments :

οφτσαρ είπε...

μήν ανησυχείς και φοινικόδενδρα και καμήλες και χουρμάδες θα μοιράζει στις επόμενες εκλογές . Μεσήτης ποιός είναι για τον ρετιρέ ? για σκέψου..ταξι θέτης για όλα τα κοσμοπολίτικα γούστα πάσης φύσεως πάσα παλιτεύματος. Οδός Μεγαρόβου Οδός Καλλοέργων και φυσικά Χαίρει άκρας υγείας Ταξιθετών Χαφιεδορουφιάνων.Μόνο ο Μιχαλολιάκος δέν πρόλαβε να αγοράσει γωνιακό στον δρόμο με τις ντούπκιες...

Ανώνυμος είπε...

α, τι μας θυμίζει...μήπως κάπου εκεί κανά διαμέρισμα λίγο ..φορτσάρει; στην τιμή, ντε..

Ανώνυμος είπε...

σε εκείνη την οικοδομή επί της Μεγαρόβου, λένε πως σε ένα διαμέρισμα - δεν ξέρω τίνος- υπάρχουν 2 κουζίνες αξίας 20.000 ευρώ η καθεμία. Τα πλακάκια σε ένα από τα 4 μπάνια είναι ασυνήθιστα σε μέγεθος 40χ40 σε μαύρο χρώμα με κόκκινο τριαντάφυλλο επώνυμου σχεδιαστή. Υπάρχουν τόσο πλούσιοι στη Φλώρινα; Υπάρχει τόση χλίδα εδώ και δεν το ξέρουμε ;

οφτσαρ είπε...

που και να δείς τις βιλάρες με πισίνα και τεράστιους λουτροκαμπινέδες πολλών τετραφωνικών εις τας Πρέσπες? Τύφλα να έχει το "κολυμβητήριο" στο Γιάτσοβο!Ολυμπιακών διαστάσεων...

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ που νόμισα πως η βιλλάρα είναι σε καμία Χαλκιδική! Στη Πρέσπα; Χάθηκε καμία Χαλκιδική, σε κανένα συγκρότημα, με γκαζόν, πισίνα και τα σχετικά; Δεν το συγχωρώ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ρε παιδιά τόσο χρήμα στη Φλώρινα; Ποιοί είναι αυτοί οι villagers:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΌ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ villagers. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.

οφτσαρ είπε...

τους βίλαρτζετζ παρέα με τους χαβιεδορουφιάνους τους ψηφίζαν και γονυπετής εκλπιρούσαν όλοι σχεδόν όλοι για καμιά ΒΡΏΜΙΚΗ ΜΙΖΑ ή απευθείας ανάθεση λχ εντύπων ΝΑΙ και και αυτοί που σήμερα κακαρίζουν σάν νεκραναστημένες ΚΌΤΕΣ . Και οι ΓΚΌΛΝΤΕΝ βίλαρτερτζς μαζί με τους χαφιεδορουφιάνους μόλις πιάσαν το πόστο στον δήμο στην νομαρχία στις περιφέρειες η στην βουλή μάθαν και τρώγαν΄με ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΟΜΑΧΑΙΡΠΊρουΝΑ εις υγείαν των κορόιδων που τους ψηφίζαν.Πώς κάναν σπουδαίες επενδύσεις στην τρόμπα έπειτα κλέψαν το ποδήλατο γίναν λούηδες και ζουν σε βιλαρες άγοράζουν οικόπεδα μέχρι στο Λουξεμβούργο στο Στραζβούρδο στο ΛΟΝΤΟΝ ΣΚΟΥΛ ΚΟΝΟΜΙΖ και εμείς οι το μάθαμε τελευταίως κουτσομπολέυουμε μεταξύ μας και κακαρίζουμε σάν τις καλές ΚΑΤΙΝΕΣ.Κι έτσι το παραμύθι τελείωνει Ζήσαν σε επαύλεις με πισίνες λουτροκαμπινέδες χλίδα αυτοί και εμείς στο περίμενε και μή χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

φορτσάρει, είπαμε ρε παιδιά, στο τέλος μόνο..μόρτσαρε, ε αστροπελέκια

Δημοσίευση σχολίου