Ποτέ δεν αμφέβαλα για τις ωραίες ιδέες του Αντώνη Σαμαρά. Από πού να αρχίσω και από πού να τελειώσω . Από τις αντιμνημονιακές και τις  μνημονιακές  του κωλοούμπες, από τα περίφημα εκείνα Ζάππειο 1, 2 . Αλλά αυτό βρε παιδί μου, δεν το καταπίνω με τίποτα.

Ο Αντώνης Σαμαράς, πρότεινε ο ίδιος, ο υπόδικος Παναγιώτης Ψωμιάδης να αναλάβει τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ στη Β. Ελλάδα! Και μάλιστα όπως λέει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης του ανέθεσε το υψηλό αυτό έργο εν λευκώ και μάλιστα, σε απευθείας σύνδεση με τον Αντώνη Σαμαρά. Μόνο στον Σαμαρά δίνει λογαριασμό! 

Θυμάστε εκείνη τη περίφημη ατάκα του Σαμαρά «ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ». Είχα ξαναγράψει για τα σφουγγάρια του 
Α. Σαμαρά. Ξέρετε είναι αυτά τα περίφημα σφουγγάρι «λούφα».  Αυτό ξαναχρησιμοποίησε και πάλι για να σβήσει και τις δικαστικές αποφάσεις  κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη . 

Ως γνωστόν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης – που δεν τον βοηθάνε οι γυμνασιακές του σπουδές , αυτό επικαλείται, μείωσε χρηματικά πρόστιμα   εις βάρος πρατηριούχου, ο οποίος νόθευε το πετρέλαιο που διέθετε προς πώληση, με τη μέθοδο του αποχρωματισμού. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ως νομάρχης Θεσσαλονίκης αποφάσισε, στις αρχές του 2005, τη μείωση των προστίμων που είχε επιβάλει η προηγούμενη διοίκηση στη Νομαρχία από 89 σε 5 χιλιάδες ευρώ. Κρίθηκε ένοχος   για παράβαση καθήκοντος,  του επεβλήθη  ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή και εξέπεσε του αξιώματός σου ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης, ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για οικονομικά εγκλήματα, Λάμπρος Τσόγκας, άσκησε σε βάρος του πρώην νομάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, και του αδερφού του, Διονύση, πρώην αντινομάρχη, ποινικές διώξεις για απλή συνέργεια σε απιστία και ψευδή βεβαίωση, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
  
Από ότι μάθαμε, νομοσχέδιο που ξεπλένει τις «αμαρτίες» του Παναγιώτη Ψωμιάδη ετοιμάζονταν να ψηφίσουν στη Βουλή. Τρία άρθρα του επίμαχου νομοσχεδίου θα παραγράφανε τη  ποινή φυλάκισης ενός έτους του Παναγιώτη Ψωμιάδη, και θα του έδιναν τη δυνατότητα να εξαγοράσει την ποινή του και να επιστρέψει στα καθήκοντα του ως περιφερειάρχης. Αυτό θα πει να είσαι παιδί του συστήματος! 

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου, τον ρώτησα ευθέως. «Κύριε Ψωμιάδη είστε υπόδικος. Παρά ταύτα, έχετε αναλάβει τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ στη Β. Ελλάδα. Ποίο είναι το μήνυμα για τον πολιτικό κόσμο και για τους ψηφοφόρους»;
Ο κ. Ψωμιάδης βέβαια, έδωσε το δικό του μήνυμα. Ενωμένοι για την Ελλάδα κλπ. αποφέυγοντας με συνοπτικές διαδικασίες την απάντηση.  Για κάτι τέτοιες τρίπλες βέβαια τον βοηθάνε οι γυμνασιακές του σπουδές! Δικαιολογήθηκε πως έχει κάτι προβληματάκια με την δικαιοσύνη, αλλά σιγά και τι έγινε; (το τελευταίο είναι δικό μου). Δεν συνέχισα βέβαια, ούτε και επέμενα, διότι χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. 
Τώρα το μόνο που μας απομένει, είναι ο έτερος Ψωμιάδης, ο Μάκης, επίσης υπόδικος, να αναλάβει τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ στον Κορυδαλλό! 
Η ΝΔ τελικά, έχει χοντρό πρόβλημα. Βρίσκει  όμως πρόθυμους ανθρώπους για να το μοιραστεί. Και επειδή όπως φαίνεται, η ΝΔ απευθύνεται σε χαμηλό IQ,με περίσσιο θράσος, μας εμφανίζεται ως το κόμμα σωτηρίας. Αφού προηγουμένως, επί σειρά ετών μας κατέστρεφε.
Αυτά μας είπε και ο κ. Ψωμιάδης σήμερα. ΝΔ ή ΧΑΟΣ! Τα ίδια βέβαια λέει παντού. Σαν να έχει καταπιεί κασέτα. Κάντε κλικ στο διαδίκτυο για να δείτε τα της περιοδείας του, ξεκινάει κατά του Σύριζα, συνεχίζει  με εθνικά θέματα, ξανά κατά του Σύριζα, ρίχνει και λίγο ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ, και πάλι κατά του Σύριζα και ξανά από την αρχή.
Το καλύτερο! Ο Παν. Ψωμιάδης, μας είπε πως λυπάται πολύ για το μονοψήφιο νούμερο του ΠΑΣΟΚ! Δεν παρέλειψε να εκθειάσει και τον Ευάγγελο Βενιζέλο! Ευτυχώς που η συνέντευξη διήρκεσε κανά μισάωρο, διότι πόσο να αντέξει κανείς να ακούει!

Μη ξεχάσω! Μας είπε πως δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή! Καλέ είναι άγγελος σας λέω. Έστω και έκπτωτος, αλλά είναι άγγελος!
Έχει και 4 επιχειρήσεις εστίασης ο κ. Ψωμιάδης στη Θεσσαλονίκη - έτσι μας είπε- και τα φέρνει δύσκολα με φπα 23%. Ελ πίζει όμως και αυτός στη ΝΔ που θα αλλάξει τον φπα στο 9%! Ο καυμένος!
Στη ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, είδαμε βέβαια όλους τους υποψήφιους βουλευτές, κάτι παρατρεχάμενους και φυσικά και τους επαναπατρισθέντες « Ότι πεί το κόμμα» δικαιολογούνται για το come back.

Ο δε Καστοριανός, δε γνωρίζω το όνομά του, στα πηγαδάκια εκθείαζε τη ρητορική δεινότητα του Ψωμιάδη! "Τους τρέλλανε στη Καστοριά"! έλεγε με περίσσια υπερηφάνεια!
Αυτοί- δυστυχώς είναι οι άνθρωποι που μας κυβέρνησαν, και αυτοί ίσως είναι οι άνθρωποι που θα μας κυβερνήσουν. Αφού έχουμε πιο λίγο μυαλό, ακόμα και από αυτούς καλά να παθαίνουμε.
Ντόρη Κουτουράτσα 
Φλώρινα 10-6-2012

Το ηχητικό αρχείο της συνέντευξης και όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στο μπλόκ του ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ 101, 5www.radioflorina.blogspot.gr


7 comments :

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι έχουν γίνει αντιπαθητικοί με τις μεθόδους τους και στους οπαδούς τους και στο κοινωνικό σύνολο.
Αν θέλουν πράγματι να μην βγεί ο αριστερός Τσίπρας να υποβάλλουν όλοι την παραίτησή τους, αφού δεν σπρώχνουν να φύγουν οι πλέον επιζήμιοι..

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη δεν θα μπορούσε να τα πει άλλος καλύτερα!

Μα μα έχουν για εντελώς ΜΑΚΑΚΕΣ?????

Ε λ ε ο ς π ι α !!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ νομιμοποιεί με κάθε τρόπο τις παρανομίες των στελεχών της. Παράδειγμα αδιαψευστο ο Ψωμιάδης. Δεν βάζουν ποτέ μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ;
ΜΠΡΑΟ ΡΕ ΚΡΟΥΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΗΥΘΥΝΕΣ ΣΤΕΓΝΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

AΠΙΘΑΝΗ ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ! ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ! ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΗ. , ΑΡΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΜΠΕΣ . ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Πόσο.. μα πόσο βλάκας είναι αυτός ο άνθρωπος.. κι όμως οι Θεσσαλονικείς τον ψηφίζουν.. ίσως από κομματική πειθαρχία.. ξέρω γω; Δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω τα ανεξήγητα...........

Δημοσίευση σχολίου