9:16 μ.μ.

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ & ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΠΟ "ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ"

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Αν ψάχνετε ιδέες για τη βάπτιση και το γάμο που ετοιμάζετε, αν ζητάτε οικονομικές και πρωτότυπες λύσεις για προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στολισμούς, αναμνηστικά,
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ.

H πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται τις καλύτερες τιμές και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.                                                                                                                         
Μπορούμε να σας παρέχουμε κάθετη υποστήριξη για να γλυτώσετε χρόνο και χρήμα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τον προυπολογισμό σας, να επιλέξετε  και το θέμα που επιθυμείτε, για να σας κάνουμε τις προτάσεις μας σύμφωνα με τις δικές σας δυνατότητες και επιθυμίες.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ : Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στολισμούς, catering, bachelor party για τον γάμο σας με φανταστικές ιδέες, ιδέες για το ντύσιμό σας, ειδικές παραγγελίες για παππούτσια με ύφασμα, ιδέες για δώρα κουμπάρων, βαπτιστικά ρούχα, μυρόπανα χειροποίητα σε λινό και μετάξι, χειροποίητα στέφανα, οργάνωση δεξίωσης, φωτογράφηση και βίντεο.

Σας περιμένουμε
Κρήτης 8, 4ος Όροφος Θεσσαλονίκη (Περιοχή Ανάληψη)  & Σολωμού 8 Θεσσαλονίκη (Κέντρο) τηλ. 2310 224 096
Νικ. Χάσου 27- Φλώρινα 4ος Όροφος
ntoriskou@gmail.com
Επικοινωνείστε για ραντεβού στα τηλέφωνα 6932 870562 (what' s up) & 6907419683 free to go


Βάπτιση με θέμα τη ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ


Στολισμός

Μπομπονιέρες πεταλούδα

Πινιάτα

Χάρτινες καρδούλες με κέρασμα σοκολατένιες πεταλούδες 

Μπομπονιέρα με ζαχαρωτά και κουφέτα

Μαξιλαράκι πεταλούδα με μαρτυρικά πεταλούδα

Επιμέλεια - Σχεδιασμός : Ντόρη Κουτουράτσα
Φωτογράφηση : Πάρις Βαλαλάκης 

8 comments :

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς είναι η πινιάτα;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

H «πινιάτα»,είναι μια χειροποίητη κατασκευή σε διάφορες εκδοχές, ανάλογα με το θέμα που επιθυμείς. Είναι από συμπιεσμένο χαρτόνι, βαμμένη με ζωηρά χρώματα και στολισμένη, παραγεμισμένη με καραμέλες, άλλες λιχουδιές, παιχνιδάκια. Είναι αγαπημένο παιγνίδι σε παιδικές γιορτές, ενδείκνυται και για βαφτίσεις. Συνήθως τη κρεμάμε και τα παιδιά τη χτυπούν με ξύλα ώσπου σπάει και μοιράζονται το περιεχόμενό της. Υπάρχει σε πολλά σχέδια.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο κοστίζει μία τέτοια βάπτιση;

Ανώνυμος είπε...

Από τι τιμές ξεκινάνε τα προσκλητήριά σας;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Αγαπητέ -η 12.40 Δεν θα σε βοηθούσα αν σου έλεγα το κόστος της συγκεκριμένης βάπτισης. To κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των προσκεκλημένων και από το τι θα επιλέξει κανείς. Το πιό ασφαλές είναι να έχεις στο μυαλό σου έναν στοιχειώδη προυπολογισμο. π.χ. τι θα διέθετες για μπομπονιέρες, για προσκλητήρια κλπ και μετά να δείς αν αυτά που σου προτείνουν ανταποκρίνονται στις δυνατότητές σου. Πάντα υπάρχουν λύσεις και μάλιστα οικονομικές .Ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως είναι υπερπαραγωγή

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Αγαπητέ - η 12.53 Τα προσκλητήρια χωρίς φάκελο ξεκινάνε από 0,30 - 0,50 ευρώ, ανάλογα με τη ποσότητα. Ευχαριστούμε για την επίσκεψη.

Ανώνυμος είπε...

Κρουα αυτό το διάβασες

http://sites.diavgeia.gov.gr/dimosflorinas/ada/Β4ΓΟΩΗΙ-4Ο7

Σχετικά με ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Καθαρισμός και αποψίλωση περιαστικού δάσους Αγίου Παντελεήμονα», προ/σμού 12.000,00€ (ΣΑΤΑ 2011).

Τι δουλειά έχει το τεχνικό τμήμα με το δάσος... ποιός έκανε την μελέτη... και ο εργολάβος δεν θα έπρεπε να έχει πτυχίο για εκτέλεση εργων πρασίνου... τι δουλεια έχουν τα οικοδομικά, υδραυλικά και η οδοποιία με τον καθαρισμός και την αποψίλωση περιαστικού δάσους.

Ανώνυμος είπε...

Με ανακουφίζει η ιδέα πως δραστηριοποιείσαι και εκτός Φλώρινας. Είσαι 100 χρόνια μπροστά

Δημοσίευση σχολίου