11:12 π.μ.

O Στάθης Κωνσταντίδης συγγραφεύς: !

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




O Στάθης Κωνσταντίδης, βουλευτής Φλώρινας συγγραφεύς! Δεν ξέρω πως σας φαίνεται η ιδέα, πάντως δεν είναι δική μου.
Εχθές το βράδυ, στη παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Γ. Περιβολάρη για τα 100 χρόνια από την απελεύθερωση της Φλώρινας, ο κ. Κωνσταντινίδης όταν του δώσανε το λόγο, μας αποκάλυψε πως ο κ. Περιβολάρης του έκλεψε την ιδέα!!! Λίγο πολύ, μας είπε πως ο ίδιος σκόπευε ή φιλοδοξούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Αν σκεφτεί δε κανείς, πως οι δημοσιογράφοι γίνονται πολιτικοί και συγγραφείς,  γιατί να μην γίνονται και οι πολιτικοί συγγραφείς;

Θα είχε πιστεύω ενδιαφέρον, ο κ. Κωνσταντινίδης , αφού δεν του έλαχε να ξεκινήσει το εγχείρημα για την καταγραφή των γεγονότων της 100ετίας, να το συνεχίσει και να προχωρήσει σε μία νέα έκδοση με σχολιασμό των γεγονότων της 100ετίας. Να ζητήσει και την συνδρομή των Νικ. Μέρτζου και Γ. Λιάνη για να έχει και την επιτυχία εξασφαλισμένη.
Ακόμα, ακόμα θα μπορούσε να εκδόσει και το εγχειρίδιο του καλού βουλευτή, αν δεν θέλει να έρθει δεύτερος και καταιδρωμένος! 

Αυτά τα βρίσκω πολύ καλές ιδέες και σας το ομολογώ, είναι δικές μου ιδέες! Τι διάολο, φημίζομαι για τις καλές μου ιδέες!

Ντόρη Κουτουράτσα
Φλώρινα 24-8-2012

39 comments :

Ανώνυμος είπε...

Καμιά άλλη ιδέα, πέρα απ΄αυτήν που αφορά τον εαυτό του.. δεν έχει ο Στάθης;;

Ανώνυμος είπε...


"Πνεύματα και οινοπνεύματα" θα μπορούσε επίσης να είναι μιά άλλη έκδοση. Αναζητείται συγγραφεύς.
Έχουμε και εμείς καλές ιδέες κρουά. Μιά φορά οι κρουά, δέκα φορές τα κρουαδάκια!

Ανώνυμος είπε...

με το συμ΄πάθειο οι βουλευτές της φλώρινας ξίνουν τα/....

floriniotis parapotamios είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!! ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ. ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...


Η ανωνυμία σας πειράζει ή οι καλές ιδέες;

floriniotis parapotamios είπε...

Αν έχετε ιδέες να τις πείτε όχι μόνο υπονοούμενα.

Ανώνυμος είπε...

όχι που θα τον άφηνε τον Σταθίκα η ντορίτσα. Ήρθε η σειρά του. νόμιζε ότι θα γλυτώσει επειδή της ειχε δωσει δυο δουλιτσες με φυλλάδια στις εκλογές. αυτός ήταν ο εξυπνος και οι άλλοι μ@κ@κες. η ντοριστα όμως είναι αχόρταγη αλλα δεν φταίει αυτή αλλά το προστυχο ελληνικο κράτος. επειδή στην ελλάδα εισαι ότι δηλώσεις αυτή εγινε στα γεραματα πριν δει ανάποδα τα ραδίκια δημοσιογράφος χωρίς να της πει το κρατος από που καλέ λουλού εσύ δημοσιογράφος τι τελείωσες; και αυτή πιεζει μέσω της εφημερίδας και του μπλογκ πιστευοντας ότι θα αρπάξει δημόσιες δουλίτσες για το άλλο μαγαζί που έχει με αντάλλαγμα τη σιωπή της.
μπες τωρα και εσύ στο καδρο σταθικα για να βαλεις μυαλό που νομίζεις ότι ο λιανης ο μερτζος ο Βοσκόπουλος ο Σαπαλίδης και ολοι οι άλλοι είναι θύματα και εσύ μάγκας. άντε γειά.

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, 24 Αυγούστου,11.49 πμ, ο πρώτος (εμφανώς αργόσχολος) σχολιαστής ζητάει ιδέες.
11.54πμ (5 λεπτά αργοτερα)πέφτει ο προτεινόμενος τίτλος του πρώτου βιβλίου, από ένα κρουαδάκι!!(άλλος αργόσχολος)
Αναζητεί συγγραφέα, για το βιβλίο ¨πνεύματα κι οινοπνεύματα¨.
Ο Στάθης, όταν έρθει η ώρα, ίσως το γράψει.
Πρώτα όμως θα έχει γράψει το: ο μακροβιότερος δεξιός Βουλευτής στο Νόμό μας!!!
Με τις υγείες σας κ.αργόσχολοι σχολιαστές....

Ανώνυμος είπε...

Στο χωριό μου λένε: ότι δει κυρά γυρεύει

Ανώνυμος είπε...

Παραποτάμις Φλωρινιώτη, υπέρμαχε της επωνυμίας, το "floriniotis parapotamios" είναι το ονοματεπώνυμό σου; "Πρώτος ο αναμάρτητος τον λίθον βαλέτω".

Ανώνυμος είπε...

Ο παραποτάμιος Φλωρινιώτης δεν τολμάεινα επι επωνύμωςότι τα σχόλια πρέπει να είναι επώνυμα. Τον φαντάζεστε να κάνει κριτική επώνυμα σε κανέναν "τρανό" (π.χ. βουλευτή); Τσιράκι του Σταθίκα μου φαίνεται ο μάγκας!!!

Ανώνυμος είπε...

"Ο Σταθίκας συγγραφέας"!!!! Όπως "ο Λιάνης ποιητής"!!!! Ή όπως "ο Χρήστος (Ναούμ) ποιητής!!!! Έ, ρε μεγαλεία που ζουν η συγγραφή και η ποίηση να τις τιμούν τέτοιοι ογκόλιθοι του πνεύματος!!!!

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


11.43 στις 24 Αυγούστου 2012
Άδικα προσπαθείς καυμένε μου να δημιουργήσεις το επαγγελματικό μου προφίλ για να δικαιολογήσεις την ενόχλησή σου. Αν πιστεύεις πως ο Στάθης και όποιος άλλος πολιτικός συνεργάστηκε μαζί μου, το έκανε για να εξαγοράσει την σιωπή μου, εκθέτεις το πολιτικό σύστημα στο οποίο φαίνεται πως ανήκεις και σε θρέφει, και στη περίπτωσή μας τον ίδιο τον Στάθη. Γι αυτό ρώτησε τον ίδιο τον Στάθη εάν ετέθη ποτέ τέτοιο θέμα. Ή μάλλον ρώτησέ τον καλύτερα για τους όρους της συνεργασίας που θέτω όταν πρόκειται να συνεργαστώ με πολιτικούς. Η ανεξαρτησία της σκέψης και της έκφράσης μού είναι δικαίωμά μου και δεν το διαπραγματεύομαι ούτε το εξαργυρώνω με δουλίτσες. Λυπάμαι που σου επιφυλλάσω πολλές εκπλήξεις στο μέλλον για τις επικείμενες δραστηρίτητές μου Σου συνιστώ κανένα ηρεμιστικό για να με αντέξεις. Όσο μπορέσεις βέβαια.

Στάθης Κωνσταντινλιδης - Βουλευτής Φλώρινας είπε...

Φλώρινα 24/08/2012



ΠΡΟΣ
Εφημερίδα Κρουά Κρουά
(ηλεκτρονική έκδοση)

Αγαπητή Ντόρις,

Ποτέ δε φιλοδοξούσα να γίνω συγγραφέας, ούτε να αντικαταστήσω τους δημοσιογράφους στο λειτούργημα που επιτελούν και βεβαίως έκανα χιούμορ λέγοντας, ότι ο κ. Περιβολάρης μου έκλεψε την ιδέα για να τονίσω την αναγκαιότητα, κατ’ εμέ, της σπουδαίας δουλειάς που έκανε.
Εάν το θέλετε όμως, όντως είχα την ιδέα, όχι να γίνω συγγραφέας, αλλά να καταγράψω την κοινοβουλευτική πορεία του τόπου μας και μόνο, μέσα από τα αρχεία της Βουλής των Ελλήνων.
Αφήνω τις συγγραφικές πρωτοβουλίες για ανθρώπους που έχουν το χρόνο, τη διάθεση και τις ανησυχίες για να τις εκδηλώσουν. Άλλωστε ο τόπος μας είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Δείγματα μεγαλοϊδεατισμού για τον εαυτό μου δεν έχω δώσει μέχρι σήμερα. Πολύ περισσότερο δε διακατέχομαι από ειρωνικό πνεύμα.
Και τέλος αφήνω άλλους επαΐοντες επί παντός επιστητού να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα


Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Ευστάθιος Κωνσταντινίδης

Ανώνυμος είπε...

Ο παραποτάμιος δεν είναι τίποτα μπροστά στον 11:11.. ο οποίος είναι τενεκές ξεγάνωτος.. με φλωρινιώτικη προστατευόμενη ονομασία προελεύσεως..

Ανώνυμος είπε...


3.38 το " με φλωρινιώτικη προστατευόμενη ονομασία προελεύσεως" .. εκφράζει πνεύμα άπιαστο, βαθύ, λεπτό και...και...συγχαρητήρια!
Τι να πουν μετά τα..οινοπνεύματα! Καλύτερα να τηρήσουν σιωπήν ιχθύος.

Ανώνυμος είπε...


Δηλαδή ο Στάθης ήθελε να κάνει δημοσιογραφική δουλειά. Εγώ αυτό καταλαβαίνω από την απάντησή του. Άλλωστε και ο Περιβολάρης καταγραφή έκανε. Κρουά μήπως πρέπει να γράψουμε Ο Στάθης Κωνσταντινίδης σε νέο ρόλο! Ερευνητής - δημοσιογράφος. Όχι τίποτε άλλο, για να κλείσει και η τριάδα των πεφωτισμένων δημοσιογράφων πολιτικών της Φλώρινας! Μέρτζος- Λιάνης και Κωνσταντινίδης.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό μας ενόχλησε...
όχι ο Κωνσταντίνωφ....
Ούτε ο άλλος Ουρμάνος από τη Νέβεσκα....
ούτε "εγκληματικό Ελληνικό κράτος"

Φίλος κρουά είπε...


Πως καρφώνετε βρε παιδί μου το πολτιικό σύστημα της Φλώρινας! Ο 11.43 που τα ρίχνει στη κρουά, δείχνει τη διαπλοκή στα ΜΜΕ! Γνωρίζουμε όλοι τι έχει΄γίνει και τι γίνεται με "τους επιτυχημένους δημοσιογράφους" ! Η Ντόρη απ ότι ξέρω και την ξέρω, δηλώνει εκδότρια και αρθρογραφεί. Όλοι της αναγνωρίζουμε πως έχει πένα. Εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας έχουν φιλοξενήσει άρθρα της. Η Ντόρη καταπιάστηκε με το ραδιόφωνο και σκίζει! Και όλα αυτά και πολλά άλλα τα έχει καταφέρει μόνη της με τα αμέτρητα ταλέντα της. Και το καλύτερο! Χωρίς πολιτικές πλάτες. Με άπειρη εκτίμηση Ντόρη, περιμένουμε από σένα να δούμε τα καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Στάθης θα μπει στην ομάδα των ...σέντερ φορ στην ώρα του,με Κοτσυφάκη(πάλαι ποτέ) πρότυπο παίκτη...Και καλά θα κάνει, τον πρήξατε τον άνθρωπο.!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


4.20 Πριν από το κυρίως γεύμα σερβίρουμε πάντα κάτι ελαφρύ,έτσι για να μας ανοίξει η όρεξη..Ίσως όμως να πλησιάζει η ώρα του κυρίως γεύματος.. Νομίζω πως χρειάζεται λίγο να το προσέξω στα καρυκεύματα πριν το σερβίρω..

Ανώνυμος είπε...


Είπα κι εγώ βρε κρουά... "Είναι δυνατόν να αφήσεις ασχολίαστο το γεγονός Κωνσταντίνωφ, Αρμάνος και το εγκληματικό Ελληνικό κράτος". Αναμένουμε εναγωνίως ...

Ανώνυμος είπε...


o parapotamios λέτε να είναι κανένας του μεγάλου πολιτιστικού συλλόγου; Για κάτι τέτοιο μου μυρίζει..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή μου Πανδώρα, σε ένα "αντίπαλο blog" και συγκεκριμένα σε μια δημοσίευση που αφορά το πρόσωπό σου και το πρώην κατάστημα που διατηρούσες, ένας σχολιαστής αναφέρει για ένα χρέος που έχεις προς τα αδέλφια Αριστείδου και πιο συγκεκριμένα στον Γιάννη της τάξης των 10000-20000 ευρώ.
Αν σου ήταν εύκολο θα ήθελα να διαβάσω την τοποθέτησή σου γύρω απο αυτό το θέμα.

Ντόρη Κουτυράτσα είπε...


Γιατί δεν ρωτάς τους αδελφούς Αριστείδου; Αφού πρώτα καταλήξετε- ουν στο ακριβές ποσό που χρωστάω. Είναι 10.000 ευρώ ή 20.000 ευρώ; Μήπως είναι 30 - 40.000 ευρώ ή μήπως 50.000 - 100.000 ευρώ;

Ανώνυμος είπε...


οι αφοι Αριστείδου είναι συνέταιροι;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΆΘΗ ΠΟΛΎ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΣΤΟ..ΜΠΑΛΚΌΝΙ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΣΟΥ.ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΗΚΙΑ ΕΣΥ ΓΕΡΑΣΕΣ ΠΛΕΟΝ..ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΑΣΠΡΙΣΑΝ ΤΑ ..ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

AΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ.ΝΑ ΜΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.

Nτορη Κουτουράτσα είπε...


Ας λάβουν υπ όψη τους "οι γνωστοί κύκλοι" πως λίγο με ενδιαφέρει η απόψή τους για εμένα προσωπικά και τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Γι αυτό και τους συνδέω κανονικά. Ας μην μπαίνουν στο κόπο να μου στέλνουν και τα σχόλιά τους. Ας τα δημοσιεύουν εκεί που ξέρουν.

Ανώνυμος είπε...

9.50 ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ? ΕΣΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ? ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ Ή ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΉ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΤΑΘΗ? ΕΙΣΑΙ Ο ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΤΟΥ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ,,.,,ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΡΙΟΡΟΦΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ? ΓΙΝΕ ΠΟΙΟ ΣΑΦΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΡΙΟΡΟΦΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΒΙΛΑ.
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ Μ@Λ@ΚΙ@Σ ΣΑΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΣΤΑΘΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΤΟΨΥΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ακούς Στάθη τι λέει ο τελευταίος;;; Οι Σταθόψυχοι δεν είναι περισσότεροι..

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΝΤΟΡΙΣ, ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ.
ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΚΟΡΜΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΣ ΒΑΛΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


ΓΕΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΕΛΑ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. ΚΑΙ ΒΑΛΣ ΘΑ ΧΟΡΕΥΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΓΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΕΛΑ. Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΝΑΔΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ. ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΓΡΑΨΕ ΕΠΩΝΥΜΑ

Ανώνυμος είπε...


Ρίξε Ντόρη, ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά..

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


Aγαπητέ μου 11.56,δεν είμαι πυρομανής. Έχω αντιληφθεί πως αυτή η φωτιά δεν μπορεί να κάψει αλλά μόνο να μαυρίσει. Φούμο εν ολίγοις. Και δεν θέλω να μου λερωθεί το λευκό μου συνολάκι. Που να διεκδικείς τώρα αποζημιώσεις για καθαριστήριο;

Ανώνυμος είπε...


Εδώ που τα λέμε ήσουν κούκλα σήμερα το λευκό αθλητικό στυλάκι σου. Τενίστρια μου θύμισες. Από τη κορφή ως τα νύχια, σημασία στη λεπτομέρεια. Πως να μη σκάνε μετά οι μύγες μέσα στο γάλα;

Ανώνυμος είπε...

Ντόρις οι σταθόψυχοι σε κορτάρουν.Οσους φοβούνται τους ερωτεύονται οι σταθσκατψυχοι αυτοί τελως παντως ψύχοι΄ψυχία...Τρύπα τους με το τακούνι στιλέτο τρύπησε τους σάν τις γόπες τους τραβάει η ψυχία τους..

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη τενίστρια.. πρόσεχε τα δυνατά σερβίς σου.. η μπάλα φεύγει με μεγάλη δύναμη και αν πιάσει κανέναν στο κούτελο.. πάρτον κάτω..

Δημοσίευση σχολίου