Είστε άδικοι. Να το ξέρετε. Αλλά έτσι όλοι εμείς στη στη Φλώρινα. Μίζεροι, γκρινιάρηδες και καχύποπτοι. Βρε, ξέρετε που έτρεχαν το χειμώνα η Ζέτα και ο Βοσκόπουλος; Έτρεχαν για να έχουμε εμείς ποιοτικές εκδηλώσεις το καλοκαίρι! 
Πως να το καταλάβουμε όμως εμείς! Βιαστήκαμε να τους κακολογήσουμε. 

Και ενώ η Φλώρινα στις 10 Ιανουαρίου 2012 «πνιγόταν» στο χιόνι, με τη θερμοκρασία να φτάνει στους -25 βαθμούς Κελσίου, ο φωτογραφικός φακός της Espresso "συνέλαβε" τον Ι.Βοσκόπουλο και τη Ζ.Ρίζου σε κοσμική εκδήλωση στο Κολωνάκι της Αθήνας, στα εγκαίνια της Έκθεσης "Κοινός Παρονομαστής: Ο δάσκαλος Χρόνης Μπότσογλου" στην γκαλερί "Καπλανών 5". Τα συμπεράσματα δικά σας… Αναδημοσίευση florinea 14-2-2012

Στη γκαλερί ΚΑΠΛΑΝΩΝ ήταν. Tώρα γιατί ήταν;  Μάλλον, ή ισως μπορεί να σχεδίαζαν τη χθεσινή εκδήλωση ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. 

Η τέχνη βλέπετε ενώνει. Και ανασύρει μνήμες και εκφράζει και πραγματικότητες. Μπορεί να θυμηθώ και τίποτα άλλο, αν με βοηθήσει η τέχνη για να δω τη πραγματικότητα ..κατάματα...!!!

φωτο espresso 


20 comments :

Ανώνυμος είπε...


ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ. θΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΩΧ.. ΚΙ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ.. Μα που το ξετρύπωσες αυτό το ντοκουμέντο;; Για την εκδήλωση πήγαν τόσο μακριά;; Ή γιατί είχαν καιρό να βρεθούνε μόνοι;; Μεγάλη φωτιά άναψες πάλι Ντόρη.. Έχεις ένστικτο.. μεγαλύτερο των ντετέκτιβ Ντόρη..

Ανώνυμος είπε...


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ. ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΒΑΦΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΧΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...


Η Ζέτα που ήταν χθές; Δεν την είδαμε στο Μουσείο...Κρίμα και έκανε τόσο κόπο να πάει ως την Αθήνα!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος14 Φεβρουαρίου 2012 2:02 μ.μ.

Τους ενώνει (ΖΕΤΑ - ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ) η τέχνη, η δικαιοσύνη και το φτωχό μας το μυαλό.
Αναδημοσίευση από FLORINEA 14-2-2012

Ανώνυμος είπε...


Ένα ερώτημα. Από τόσες γκαλερί στην Ελλάδα και στην Αθήνα, η γκαλερί ΚΑΠΛΑΝΩΝ 5, πως τα κατάφερε να συνεργαστεί με το δήμο Φλώρινας; Μήπως ήταν η μόνη που τους έκανε πρόταση; Και αν είχαν στον δήμο μία πρόταση γιατί δεν έψαχναν και γιά άλλες δύο; Για να έχουν μέτρο σύγκρισης και για να μπορούν να μας δικαιολογήσουν τις επιλογές τους. Οφείλουν να αιτολογούν τις επιλογές τους τα δημόσια πρόσωπα. Δεν είναι δικτάτορες, αποφασίζουμε και διατάσσουμε.

Ανώνυμος είπε...


Το τραγουδι "έχω ένα μυστικό"...το ξέρετε;

Ανώνυμος είπε...


Στην Αθήνα καταγοητέυτηκαν από το πνεύμα της Ζέτας και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του Βοσκόπουλου και έτσι αποφάσισαν όχι μόνο να συνεργαστούν αλλά και να αναλάβουν και όλα τα έξοδα της εκδήλωσης στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Φλώρινα. Μπράβο σε αυτή τη γκαλερί Καπλανών!

Ανώνυμος είπε...


Η ΤΕΧΝΗ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ... ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ

Ανώνυμος είπε...


Το ανταποδοτικό πλαίσιο για μία τέτοια ευγενική χειρονομία όπως αυτή της γκαλερί ΚΑΠΛΑΝΩΝ προς τη Φλώρινα, ποιός το ορίζει και ποιό μπορεί να είναι αυτό; Μήπως αυτό συζητήθηκε στην Αθήνα;

Ανώνυμος είπε...


Μήπως πίσω από τη γκαλερί υπάρχει καμία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία και ετοιμάζονται για κανένα πρόγραμμα ευρωπαικό, ΕΣΠΑ , Διασυνοριακό κλπ,κλπ,ΔΗΜΟΣ, Μουσείο κλπ;

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη δεν παίζεσαι, δε σου ξεφεύγει τίποτα! Όσο για τους εν φωτογραφία στεκόμενους και χαμογελούντας τα σχόλια περιττεύουν...

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ,67 ετών, αγαπητή Ντόρη, ήξερα ...τέχνη παλιά.
Ελα όμως που εγώ το ομολογώ,μου χάλασε το ..κόσκινο

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


Μάθε τέχνη αγαπητέ, αυτό είναι το σημαντικό. Το κόσκινο είναι το λιγότερο.

Ανώνυμος είπε...


Ο Βοσκόπουλος τι στέκεται έτσι; Τον Εθνικό Ύμνο άκουγε;

Ανώνυμος είπε...


Kρατιέται ο Βοσκόπουλος στο ύψος της περίστασης.

Ανώνυμος είπε...


Ντόρη δε λες κουβέντα. Κρατάς κρυμμένα μυστικά και...άλλα ντοκουμέντα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βοσκόπουλος στη φωτό βρίσκεται σε υποτακτική στάση αμήχανου ερωτευμένου.. που στην απλή λαϊκή λέγεται "στείλε με για τσιγάρα", "δείρε με", "κάνε με ότι θες".. τέλος πάντων..

Ανώνυμος είπε...

Ή.. "θα σου πλύνω τα πιάτα άμα δεν είμαι καλό παιδί"..

Ανώνυμος είπε...

Ρε κακούργοι και ζηλιάρηδες! Ζηλεύετε τον Βοσκόπουλο για τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, την Ζέτα, για όλα! Τι σας έκανε το παιδί! Δεν βλέπετε ότι έχει την "ευλογία" του Μέρτζου και του Λιάνη; Αυτό δεν σας αρκεί; Αφού τον εγκρίνουν αυτοί, όλοι οι άλλοι (συμπεριλαμβανομπενων καιτων εισαγγελέων) δεν μετράνε!

Δημοσίευση σχολίου