Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο. Δεν μιλώ βέβαια για τα δάκτυλα του χεριού. Για τα προβλήματα της Φλώρινας θα ήθελα να πω δυο λόγια.

«Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε»..και εγένετο. Τα προβλήματα πια έχουν γίνει δύσκολα αθροίσματα στο χρόνο. Πολλαπλασιαζόμενα επί χρόνια αναποτελεσματικότητας.. Λύση καμία.

Οι φορείς πλέον, επιδίδονται σε.. ασκήσεις επί χάρτου. Πως λένε..Γράμματα σου στέλνω και φωτογραφίες . Να στέλνουν και φωτογραφίες λέω εγώ και μάλιστα με αυτόγραφο. Όταν στέλνουν  τις επιστολές τους σε υπουργεία και υπουργούς..


Ο κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, βουλευτής Φλώρινας είναι σε διακοπές; Δεν είδαμε καμία επιστολή ακόμα. Τώρα ή του τελείωσε το μελάνι ή έδωσε τη σκυτάλη στον συνάδελφό του κ. Θανάση Γερμανίδη. 

Οι υπόλοιποι φορείς, σιωπούν. Κάποιος μου είπε πως μαδάνε μαργαρίτες για να δούνε τι θα γίνει με το Πανεπιστήμιο. Για το πετρέλαιο θέρμανσης, το τρένο, την ανεργία κλπ. κλπ. κλπ. κλπ κουβέντα για τη ταμπακιέρα. 

Μπορεί όμως  να φταίει και το καλοκαίρι ή ίσως και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού που τους κρατούν απασχολημένους. Αφού τελείωσε ο άρτος, ας απολαύσουμε το θέαμα.

Ντόρη Κουτουράτσα
Φλώρινα-  6 Αυγούστου 2012

9 comments :

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ο Ηλιάδης ήταν όντως απασχολημένος με άλλα πιό ενδιαφέροντα; Έκανε φιλολογική επιμέλεια στο βιβλίο του Περιβολάρη για τα 100 χρόνια της Φλώρινας; Αν είναι έτσι όπως τα λένε, είναι απολύτως δικαιολογημένος ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Βοσκόπουλος μετακομίζει στη πολυτελή του σοφίτα.

Ανώνυμος είπε...

Kρουά εσύ δεν θα γράψεις κανένα βιβλίο; Η φημοσιογραφία πάντως έχει ορίζοντες. Μπορεί να γίνεις και ιστορικός άμα λάχει και γιατί όχι και καθηγητής Πανειστημίου.

Ανώνυμος είπε...

άν μαζευαμε τα άλυτα προβλήματα της Φλώρινα θα χτίζαμε την ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΧΕΩΠΟΣ Και απο εργολάβους αμισθί όλοι ξάπλα στην...ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εργολάβος και αμισθί είναι αδύνατον. Όλη η αγορά της Φλώρινας θα πεθάνει και οι εργολάβοι - οχι βέβαια όλοι- θα επιζήσουν. Η Φλώρινα είναι για να επιλύει τα προβλήματα ορισμένων.

Ανώνυμος είπε...

MI-MH Mη μου λέτε για τον Ηλιάδη. Σήμερα πήρε μολύβι και χαρτί και έγραψε και αυτός το κάτι τις του για τη στλεγαση των φοιτητών. Εξασφάλισε τις σχολές ο Ηλιάδης και σκέφτηκε τώρα και τη στέγαση των φοιτητών! Μεγαλείο η Ελλάς, η Φλώρινα και ο Ηλιάδης ! Ζητω η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας!

Ανώνυμος είπε...

Σε δουλειά να βρίσκονται όλοι τους. Για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους. Στο μεταξύ εμείς ιδρώνουμε για να τους συντηρούμε. Και οικονομικά αλλά και στην εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Δε συντηρούμε μόνον αυτούς αλλά και τους παρατρεχάμενους της κάθε είδους εξουσίας. Σε λίγο θα μας ζητήσουν να τους κάνουμε και αέρα - αν συνεχιστεί η ζέστη.

Ανώνυμος είπε...

Και συγχαρητήρια επιστολή έγραψε σήμερα ο Ηλιάδης προς τη κ. Μούλη!Έχει πέσει δουλειά τώρα τι να λέμε! Αυτές είναι δυναμικές πρωτοβουλίες.

Δημοσίευση σχολίου