9:38 π.μ.

Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΤ (ΝΕΡΙΤ)

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




Διαβάζοντας το κείμενο της προσωρινής διαταγής για την ΕΡΤ, φοβάμαι ότι τελικά δεν δικαιολογούνται θριαμβολογίες. Ναι μεν ορίζεται ότι θα πρέπει να ξεκινήσει και πάλι η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, πλην όμως η υπουργική απόφαση ΔΕΝ αναστέλλεται όσον αφορά στην κατάργηση της ΕΡΤ και την απόλυση των υπαλλήλων. Ουσιαστικά διατάσσει τους υπουργούς να ξαναρχίσει η εκπομπή προγραμμάτων από δημόσιο φορέα και να ενεργοποιηθούν οι συχνότητες της ΕΡΤ, αλλά με τον τρόπο που αυτοί θα κρίνουν.

Aναδημοσίευση από το FACE BOOK - Αλέξανδρος Σιάμκουρης , Δικηγόρος Φλώρινας

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

κρουά είσαι ..πολύ κακό κορίτσι...τον χρησμό για την έρτ το έγραψα στα σχόλια προηγ αναρτησης σου αλλα ΄΄ως δια μαγείας τα ..αόρατα χερια την διαγράφαν και την ψάχνω ακόμη...δέν πειράζει.Θα γελάσει όποιος γελάσει τελευταίος . λέει μία σοφή παροιμία..αντέγραφε τα τουίτα και τα φέισμπουκ του Σιάμκουρη και όχι Σιλαμκουρης όπως λανθασμένα αντέγραψες ....η επικοινωνία έλαβε τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Να βάλουμε ρε παιδιά στην κολυμβήθρα του σιλωάμ το νιού νέριτο(κατά το μέριτο,τσόλετο κλπ.
Να τη βάλουμε ομως μόνη;

Nτόρη Κουτουράτσα είπε...


Φίλε 11.52 σ ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις. Ειλικρινά δεν λάβαμε το μήνυμά σου με το σχόλιο του κ. Σιάμκουρη. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το λάβουμε και να μη το δημοσιεύσουμε.

Δημοσίευση σχολίου