11:46 μ.μ.

ΜΙΑ ΓΚΑΦΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ - Η ΝΕΑ ΕΡΤ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Όταν δεν φτάνει μόνο η «αποφασιστικότητα».

Η γκάφα του nerit.gr και της Νέας ΕΡΤ

Το στόρι το έχετε ακούσει πολλάκις. Η ΕΡΤ, η Δημόσια Τηλεόραση και Ραδιόφωνο, δεν υπάρχει πια. Επισήμως. Γιατί ανεπισήμως, παρά τις «διώξεις» και τις απειλές, αρκετοί ιστότοποι αναπαράγουν το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ, ενώ φήμες θέλουν κατοίκους κάποιων περιοχών της περιφέρειας να έχουν «στήσει» ξανά τις κεραίες. Επειδή, όμως, τα business plans, εκτός από αποφασιστικότητα, θέλουν και στοιχειώδη σχεδιασμό, να που η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ και να ανακοινώσει τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ, εγκαινιάστηκε από ένα απίστευτο fail. Κανείς από τους σχεδιαστές του εγχειρήματος, δεν είχε μεριμνήσει ώστε να κατοχυρώσει το domain της ΝΕΡΙΤ. Έτσι, ένας ιδιώτης κατοχύρωσε το nerit.gr, ιδιώτης που συνδέεται με το news aggregator Τρωκτικό και η ιστοσελίδα, δείχνει αυτό:

Το επικό fail της κυβέρνησης με το domain nerit.gr, το διαβάσαμε πρώτη φορά στο The Insider και ήρθε η στιγμή η είδηση να πάρει και τη δημόσια προβολή που της αξίζει μέσω του πρακτορείου Bloomberg,
Αν αναρωτιέστε για την pitsaria-pou-eskise.gr θυμηθείτε την αναφορά του πρωθυπουργού στην επιτυχημένη επαγγελματική πορεία του ως διαχεριστής πιτσαρίας στα φοιτητικά του χρόνια και κάνετε την αναγωγή που θέλετε.

www.digitallife.gr

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

Η σημασία των λέξεων ..και των ονομάτων !!!
Η Νέα Τηλεόραση της Ελλάδας, θα λέγεται ΝΕΡΙΤ (Nerit) που είναι Εβραϊκό όνομα για κορίτσια, και σημαίνει στα Εβραικά "κερί" http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Nerit . Το Nerit προέρχεται από το Eβραϊκό Νera http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Nera και δίνεται σε κορίτσια που γεννήθηκαν κατά τη Χάνουκα... ("κερί" της Ανθελληνικής γιορτής Χάνουκα δηλαδή... τι γιορτάζουν οι Εβραίοι στην Ανθελληνική γιορτή Χάνουκα, διαβάστε εδώ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_4686.html την νίκη τους κατά του Μ. Αλεξάνδρου!!! )

Το όνομα Nerit είναι συγγενές με το Βerit (πώς λέμε Μπενέ Μπερίτ....) . Φημολογείται ότι δ/ντης μπορεί να είναι ο Παπαχελάς, το αστέρι της Bilderberg. Ο πλέον κατάλληλος...

Ο Σαμαράς ,ανάβει ένα- ένα τα κεριά (Νεριτ) στην επτάφωτη λυχνία των Εβραίων, και βάζει φωτιά στην Ελλάδα... μετά την επίσκεψή του στη Συναγωγή της Θεσσαλονίκης, (τι είρωνία: μέσα στην πατρίδα του Μεγαλέξαντρου) οργανώνει νέα Χάνουκα κατά των Ελλήνων...Καλό μεσημέρι !!!
θΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
Αναδημοσίευση από face book

Δημοσίευση σχολίου