Μετά από ένα μήνα η αλήθεια ζητά απαντήσεις.
Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, όλα έγιναν τόσο ανεύθυνα…από ειδικό κλιμάκιο 30! ατόμων με προτεταμένα τα όπλα σε πολίτες, σημαδεύοντας στο κεφάλι, τους ξάπλωναν στο έδαφος και τους περνούσαν χειροπέδες, από την άλλη πλευρά σκυλιά - περιπολικά μοτοσικλέτες έδιναν σκηνικό χολιγουντιανής ταινίας!
Όλα τα παραπάνω διαδραματίστηκαν στο Τελωνείο Νίκης Φλώρινας την νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου…λίγο πριν την Ανάσταση, μόνο που όλη η επιδρομή αποδείχτηκε γκάφα (αξιολόγηση λανθασμένων πληροφοριών) που έδωσαν κάποιοι ρουφιάνοι στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.
Αφού τρομοκράτησαν αθώους πολίτες και τις οικογένειες τους, εισβάλοντας στα σπίτια τους, επεκτάθηκαν και στο τελωνείο διασύροντας ανεπανόρθωτα τους εργαζόμενους της βάρδιας, τους υποχρέωσαν να συμμετάσχουν σε ένα πραγματικό εξευτελισμό, χωρίς να σεβαστούν τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα τους μετέφεραν στην Ασφάλεια Φλώρινας για ανακρίσεις – καταθέσεις, 17 χιλ. μακριά από το τελωνείο!
Αντιμετώπισαν την βάρδια του τελωνείου σαν «εγκληματίες του κοινού ποινικού κώδικα», υποχρέωσαν ουσιαστικά το Τελωνείο Νίκης να υπολειτουργεί έως και να αναστείλει προσωρινά τα υπηρεσιακά του καθήκοντα!

Αναστάτωσαν την ήσυχη κοινωνία της Φλώρινας την ώρα που ο παπάς έψαλε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και μοίραζε το Άγιο Φως..

Αργότερα έγινε γνωστό ότι αυτοί που συνελήφθησαν ήταν ένας Σκοπιανός επιχειρηματίας ο Έλληνας φίλος του και οι οδηγοί (υπάλληλοι) του αλλοδαπού… άνθρακες ο θησαυρός, αφού ανακρίθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς καμία κατηγορία.
Η υπηρεσία των Εσωτερικών Υποθέσεων είναι ανεξάρτητη αρχή και λογοδοτεί μόνο στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, ερωτήματα μείζον σημασίας είναι:
1) ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΑΝ… έκαναν αναφορά για την «γκάφα» που την πλήρωσαν και διασύρθηκαν αθώοι πολίτες…αν ναι ο εισαγγελέας Αρείου Πάγου τι θέση πήρε;
2) Τέτοια φαινόμενα αστοχίας (κακής αξιοποίησης πληροφοριών) είναι συνηθισμένα;
3) Έχουν δικαίωμα να μεταφέρουν τελωνειακούς υπαλλήλους 17 χιλ. μακριά με το πρόσχημα της κατάθεσης, όταν την ώρα εκείνη αφήνουν το τελωνείο «απροστάτευτο» και σε υπολειτουργία;
4) Γιατί δεν έγινε η κατάθεση των τελωνειακών στο παράπλευρο Αστυνομικό Τμήμα του τελωνείου;
5) Αν την στιγμή εκείνη βρισκόταν ένας ευπατρίδης και αρνείτο να αφήσει το πόστο που του εμπιστεύτηκε το κράτος τι θα έκαναν, θα τον «πυροβολούσαν;».


Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

15 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Aποδεικνύεται ένα γεγονός Ντόρις.
Δεν χαίδεύεις αυτιά, για να ταχεις καλά με τον τελώνη με τον τάδε ή με το δείνα.
Τα γράφεις χύμα ή αναδημοσιεύεις ότι θεωρείς εσύ καλό να δημοσιευτεί, χωρίς να βλέπεις ποιός το γράφει.
Αργά άρχισαν να την ψυλιάζονται κάποιοι που νόμισαν ότι ο λαός τους εξέλεξε ιδιοκτήτες του.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα, γιατί εγώ ψυλιάζομαι πως ο Ηλιάδης λέει:
Θέλουμε υποψήφιο, το Νάσο τον τελώνη
κι άλλος τελώνης δε μας χαλά,κι η Βενετιά βενόνι;

Ανώνυμος είπε...

Oσα ξέρει ο Αλεμπάκης για τους τότε υπαλλήλους του Δήμου Φλώρινας δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

Nτορη Κουτουράτσα είπε...

Αν εσύ 8,31 ξερεις ότι ξέρει κάτι ο Αλέμπάκης προφανώς ξέρεις και τι ξέρει. Λυπάμαι που θα στο πώ αλλά μου φαίνεσαι ξερόλας. Το πιό έντιμο θα ήταν να μην κινδυνολογείς αλλά να αναλάβεις τισ ευθύνες σου . Σε δημοσιεύω για να δεις κι εσύ και ορισμένοι άλλοι την ανοησία σας. Με τέτοιον τρόπο δεν γίνεται δημόσιος διάλογος.

Ντορη Κουτουράτσα είπε...

Για την 'αθλια τσουσκα όμως που διέσυρε τον Μπέλτσο - τελωνειακό , δημοτικό σύμβουλο και πιθανότατα υποψήφι" ο δήμαρχο, κουβέντα σεν ακούσαμε. Ούτε καν μπήκε το άθλιο μπλοκ να ζητήσει συγγνώμη για τις ανυπόστατες ειδήσεις εις βάρος του. Εκμετταλέυτηκαν το συμβάν και ως γνήσιοι ρουφιάνοι άπαντες της τσουσκας , κάνανε την δουλειά τους .Ανώνυμος είπε...

8.31 Τί δηλαδή δεν ξέρει ο Αλεμπάκης ποιοί δεξιοί υπάλληλοι των στήριξαν ανοιχτά σαν υποψήφιο;
Εδώ όλος ο κόσμος τους ξέρει

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Μπέλτσος διασυρόταν από την τσούσκα, ο Ηλιάδης που τώρα παριστάνει τον "Εισαγγελέα" είχε γράψει σε σχόλιο του στο κατάπτυστο μπλοκ τα εξής:

"Το παραπάνω άρθρο (εννοεί το γνωστό κατάπτυστο άρθρο της τσούσκας) κατά βάσει κάνει αναφορά στην σύλληψη του π. Αντιδημάρχου κ. Μπέλτσου Αθανάσιου, όπως προκύπτει από το επίσημο λεξικό μας η έννοια της σύλληψης είναι η εξής:
«Σύλληψη: θηλυκό Ουσιαστικό. Είναι η από αρμόδια όργανα, αφαίρεση της ελευθερίας και ο περιορισμός των κινήσεων ενός ατόμου που θεωρείται ύποπτο».
Αυτό ακριβός έγινε… απλά ο χρόνος ήταν βραχύς έως ότου διεκπεραιωθεί η κατάθεση
του. Κατά το στάδιο της κατάθεσης του, του είχε αφαιρεθεί η ελευθερία και ο περιορισμός των κινήσεων του, πάντα έτσι συμβαίνει δεν έγινε σκόπιμα στο συγκεκραμένο πρόσωπο.
Και βεβαίως εφόσον κρίθηκε αθώος τα αρμόδια όργανα του επέτρεψαν και πάλη την ελευθερία.
Εκ των πραγμάτων -ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν μῦν-.
Έτσι δεν πρέπει να πολιτικοποιούμε το ατυχές γεγονός συνδυάζοντας το με φιλοδοξίες φιλίες και συντεχνίες.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ"

Όταν είδε ότι όλη αυτή η προπαγάνδα δεν πέρασε, βγαίνει ξαφνικά, ένα μήνα μετά, και κάνει μια μεγάλη κωλοτούμπα... Τότε μιλούσε για σύλληψη (;;;) και στέρηση των όποιων ελευθεριών (;;;) του Μπέλτσου και τώρα ζητά παρέμβαση του Εισαγγελέα... Τότε, γιατί δε ζήτησε το ίδιο, για το άθλιο δημοσίευμα, αλλά αντίθετα το υπερεσπίστηκε;;;;

Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα για το ρόλο του...

Ανώνυμος είπε...

Ζηλεύετε κύριοι που ο Νάσος Μπέλτσος έγινε τελωνειακός κοντά στο Στάθη από υπάλληλος στο πολιτικό του γραφείο και γιατί ήταν και στον Δήμο Φλώρινας και υπηρέτησε και εκλογικά ακόμα τον Αλεμπάκη ε;
Και που είναι το περίεργο;
Πως εκλέχτηκε και Νομαρχικός Σύμβουλος;
Ο μόνος είναι δηλαδή, έχουμε πολλούς;
Εχει πολλές εμπειρίες σαν υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας σε λίγα μέσα χρόνια.
Εχει πολύ καλό βιογραφικό για Δήμαρχος.
Σήμερα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αχταρμάς έγιναν στο Νάσο κολήσατε;
Εδώ στο ΕΒΕ είδατε συγγενείς νεοδημοκρατών να τους σπρώχνουν τις ψήφους ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ.
Εδώ τόσοι άλλοι συγγενείς είπανε και γράψανε τόσα για άλλα πρόσωπα.
Και θα δείτε πόσα ακόμα.
Στο Νάσο κολλήσατε ρε υποκριτές;
Τί ψάχνετε για άβγαλτο υποψήφιο απέναντι στον Βοσκόπουλο;
Προχώρα ρε Νάσο και γράψτους κανονικά.
Πες την αλήθεια για σένα και να πουν την αλήθεια και γιαυτούς.
Αμα έχουν τα κότσια.

Ανώνυμος είπε...

Eχει γούστο που όλοι αγνοούν υποψηφιότητες από ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ή μικτές κλπ.
Αμα τους κατεβάσουν κανένα νέο παιδί ή κανένα καλό επιστήμονα όλοι μαζί;
Αν πείσουν το Μίμη Στεφανίδη να ηγηθεί ενός καλού συνδυασμού;
Η κάποιο συνδυασμό από κανένα τύπου Αλτίνη από δεξιά;


ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ είπε...

Υπόψη ανώνυμου (9 Ιουνίου 2013 - 6:00 μ.μ.)
«Η δημοσιογραφία είναι σαν την πουτ@να@...πότε πηδιέται με τον έναν, πότε πηδιέται με τον άλλον, αλλά πάντα εμφανίζεται σαν παρθένα.»
Αν εννοείς αυτό κάνεις μεγάλο λάθος, στα 23 χρόνια στον στίβο της δημοσιογραφίας δεν έκανα ποτέ δημόσιες σχέσεις, αντίθετα έγραφα και γράφω πάντα αυτά που οι άλλοι δεν θέλουν να διαβάσουν.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, μας πείσατε για τις "αγνές" προθέσεις σας κ. Ηλιάδη. Μια ματιά άλλωστε στο blog σας δείχνει ξεκάθαρα πως αυτά που γράφετε είναι αυτά που δε θέλει να διαβάσει ο "επίτιμος διευθυντής" σας (Βοσκόπουλος νομίζω λέγεται και πρέπει να είναι δήμαρχος Φλώρινας).
Από αυτό και μόνο δείχνετε πόσο αντικειμενικός είστε, πως δεν κάνετε καθόλου δημόσιες σχέσεις... Μας πείσατε.
Υ.Γ.: Αλήθεια, θα μας δώσετε κάποια παραδείγματα αυτού που ισχυρίζεστε για τον εαυτό σας? Ότι γράφεται πάντα αυτά που άλλοι δε θέλουν να διαβάσουν?
Υ.Γ.2: Από παροιμίες και γνωμικά καλά τα πάτε. Μια απάντηση για την ταμπακιέρα θα δώσετε ή εκεί το θέμα "καίει" και δεν το αγγίζουμε για να μην κακοκαρδίσουμε κάποιους?

Ανώνυμος είπε...

είδατε εσείς ..τρένα;

Ανώνυμος είπε...

Για την Τυνησία καλοί είναι.
Στείλτε τους όλους τους βοϊδοκέφαλους εκεί.

Ανώνυμος είπε...

AMΠΡΕ ΞΑΔΕΡΦΕ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΨΕΣ.
ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΡΝΙΑ ΜΑΡΙΚΑ ΠΕΝΤΑΓΚΙΟΤΙΣΑ.

v.A/.12 είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ; ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ; ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΦΛΩΡΙΝΑ; ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ; Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ misoΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ; Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ...

Δημοσίευση σχολίου