Η γνωστή οδοντόκρεμα Colgate -που μπαίνει στα περισσότερα Ελληνικά σπίτια- έκανε μια απίστευτα προκλητική κίνηση απέναντι στο ανυποψίαστο Ελληνικό καταναλωτικό κοινό.
Πάνω στη συσκευασία Colgate-Palmolive (όπως θα δείτε στις φωτογραφίες) αναγράφεται σε περίοπτη θέση το λογότυπο ενός Οδοντιατρικού Συλλόγου, με την περίεργη ονομασία:
Μacedonian Dental Society.
Ήδη υποψιασμένοι απο τον κατακλυσμό των σλάβικων γραμμάτων πάνω στο κουτί της συσκευασίας, ψάξαμε στο δίκτυο:
Είναι ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!!!
Macedonian Dental Society
Bul. Oktomyriska Revolucija BB
1000 Skopje
Phone:+389 2 30 92 841
Fax:+389 2 30 92 84



ΔΗΛΑΔΗ: Οι Σκοπιανοί οδοντίατροι γίνονται Μακεδόνες οδοντίατροι(!), εγκρίνουν και σπονσοράρουν την οδοντόκρεμα που βάζουμε στο στόμα μας και στο στόμα των παιδιών μας.
Η καταπάτηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, γίνεται μέσα απο έναν ανύπαρκτο σκοπιανό επιστημονικό σύλλογο που βαπτίζεται «μακεδονικός»(!)
Μέσα στη Χώρα μας.
Μέσα στην Αγορά μας.
Μέσα στα Σπίτια μας.
Κατάμουτρα

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ:
Ως Έλληνες πολίτες στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, και όπου το παιχνίδι παίζεται στις λεπτομέρειες, οφείλουμε:
- Να ενημερώσουμε γνωστούς και φίλους με emails για την εν λόγω δημοσίευση. 
H Γνώση είναι Δύναμη.
- Να επικοινωνήσουμε άμεσα με τη γραμμή υποστήριξης της ανίερης Colgate-Palmolive, τηλ. 800-11-25100 ή με email. Nα τους πούμε με όλη μας της δύναμη, ότι αν δεν αποσύρει άμεσα το προιόν, ζητώντας συγνώμη δημοσίως, θα προβούμε σε μαζικό μπουκοτάζ, όλων των προιόντων της.

- Να επικοινωνήσουμε άμεσα, με τα σουπερμάρκετ και να μιλήσουμε με τα ανώτερα στελέχη/ υπαλλήλους, σγια το πρόβλημα, έτσι ώστε να αποσύρουν όλα τα ανθελληνικά προϊόντα απο τα ράφια.
- Να ενημερώσουμε άμεσα τους Ιατρικούς, Οδοντιατρικούς συλλόγους, για το λογότυπο του ψευδεπίγραφου σκοπιανού οδοντιατρικού συλλόγου, που σφετερίζεται το όνομα της Μακεδονίας μας και την Ιστορία μας. Να πιέσουμε έτσι ώστε να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ/ συμβολικά μιλώντας και ξέροντας πως δουλεύει το κατεστημένο των πολυεθνικών και τι συμφέροντα εξυπηρετούν αυτές, θα λέγαμε ότι:
Αυτοί που εξυφαίνουν τη διάλυση της Ελλάδας, όχι απλά μας πιέζουν να κάνουμε το θέμα της ονομασίας «γαργάρα», αλλά και μας αναγκάζουν να πλένουμε και τα δόντια μας με αυτό.

πηγή: http://www.pentapostagma.gr

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη μήπως να έψαχνες εκείνη την παλιά ιστορία με την προσφυγή "μακεδόνων" κατά της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά δικαστήρια; ίσως βρεις όνομα έκπληξη

Δημοσίευση σχολίου